Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 248.
-
Το mi τηλεχειριστήριο είναι εφαρμογή για IR συσκευές (κλασικές συσκευές με υπέρυθρη ακτινοβολία). Το Mi Box 4 δεν χρησιμοποιεί IR αλλά Bluetooth και το τηλεκοντρόλ του box με Bluetooth λειτουργεί. Ακόμη δες την φωτογραφία που σου επισυνάπτω. Αναφέρει ότι αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί με αυτές τις συσκευές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67990/ Οπότε αν θες δοκίμασε την εφαρμογή της Google "Android TV". Νομίζω θα σου κάνει την δουλειά.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από Majesty_3: “Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με το Google home που μου είπατε να δω τι θα γίνει. ” Με κάποια άλλη συσκευή δοκίμασες; Για παράδειγμα με έναν υπολογιστή.
-
Μήνυμα@Majesty_3 σε δοκιμή με Android one κινητό το cast σε YouTube και φωτογραφιών ή βίντεο με την εφαρμογή της Google παίζει κανονικά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Majesty_3: “Έχω κινητό huawei. Το πήρα τώρα. Δεν έκανε cast ποτέ... Νομίζω έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις...δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή στο κινητό. Τι θα μπορούσα να κάνω; Να το πάω πίσω; ” Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα με την Huawei αλλά με όλα αυτά που γίνονται το φοβάμαι παρά πολύ, καθώς υπάρχει θέμα με τις εφαρμογές τις Google και την Huawei. Επομένως δοκίμασε το με κάποια άλλη συσκευή να δεις αν κάνει cast... Την Κυριακή θα μπορέσω να το δοκιμάσω και εγώ με δικιά μου συσκε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Majesty_3: “Καλησπέρα! Κάτοχος του mi box 4 και όχι τόσο σχετικη, ενώ παίζει κανονικά σε όλα δεν κάνει cast από το κινητό. Ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή και φαίνεται να κάνει στην οθόνη βγαίνει μόνο ένα κυκλακι σαν μόνιμα να φορτώνει και δεν παίζει πότε. Τι να κάνω;;;; έχω νευριάσει. Να μη δουλεύει μια τόσο βασική λειτουργία; ” Είναι πρώτη φορά που σου το κάνει αυτό; Πρόσφατα βγήκε ενημέρωση. Την έχεις κάνει; Σχεδόν όλες τις φορές μετά από αναβάθμιση δεν παίζει σωστά το cast από ότι θυ…
-
Mi band 4 - Φόρτιση
ΜήνυμαΩραία το άφησα να αποφορτίσει λίγο ~96% και το ξανά έβαλα και λειτούργησε κανονικά. Χτύπησε 100%.
-
Mi band 4 - Φόρτιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Πριν λίγο καιρό άφησα το band να αποφορτισει εντελώς. Μετά από 2 - 3 εβδομάδες το έβαλα για φόρτιση. Ξεκίνησε κανονικά όμως πάει έως 99% και συνεχίζει να φορτίζει για ώρες εκεί. Δεν πάει στο 100% και να εμφανίσει το μήνυμα και την δόνηση. Φταίει η αποφόρτιση που έφαγε και έκατσε για μέρες έτσι;
-
ΜήνυμαΤο play store δεν νομίζω ότι κάνει λάθος. Σου εξήγησα ποια είναι η λογική μιας εφαρμογής. Δεν είναι όλες κατασκευασμένες για να τα υποστηρίζουν όλα.
-
Μήνυμα@iolakos αν δεν κάνω λάθος το καινούριο box (4αρι και πάλι) έρχεται μ' αυτό το remote control που αναφέρεις... Με μια αναζήτηση ίσως το δεις. Όσο για την rom μην αγχώνεσαι λογικά έχουμε όλοι την ίδια (όσοι κάναμε το τελευταίο update). Αν θες να σου ανεβάσω φωτογραφία για έλεγχο. Τώρα όσο αφορά για την εφαρμογή της cosmote. Προφανώς στο Google play αφού σου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το TV box και επίσης αφού από το Google play του TV box δεν σου το εμφανίζει τότε σημαίνει πως η ε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mathematica: “Κολλάει ακομα και σε ταινίες που εχω σε δίσκο που τον στριμαρει απο media player.Τωρα δεν μπορω να δοκιμάσω τιποτα γιατι μου έβγαλε βλάβη ο ενισχυτής και ειναι για επισκευή.Θα επανέλθω και θα ποσταρω οταν μπορεσω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σ' αυτό τώρα αναφέρεσαι για προβολή ταινίας τοπικά. Είναι από σκληρό δίσκο; Παλαιότερα είχα παρατηρήσει σε τηλεόραση βέβαια όχι σε TV box ότι αν είχα μια ταινία σε υψηλή ανάλυση κολλούσε συνεχώς. Αυτό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mathematica: “5g είχα βάλει αλλά νόμιζα ότι έφταιγε αυτό και το γύρισα στο 4g.Το stremio ειναι app που στριμάρει απο torrents και αναλαμβάνει να σου βρει όλα τα αρχεία απο πολλούς torrent servers ωστε να διαλέξεις τι θα δεις.βρίσκει και υπότιτλους μόνο του αλλά έχει ένα ελάττωμα .Δεν περνάει τα πρωτόκολλα του ήχου passthrough . Το plex είναι media player που βρίσκω τα αρχεια που έχεις στον υπολογιστη σου και τα στριμάρει απο εεκει. ” Σου προτείνω να το βάλεις στα 5GHz. Όσον αφορά γι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mathematica: “παιδιά μόλις το πήρα το σέταρα κανονικά και έκανα το update.Ακόμα δεν έχω παραγγείλει usb hub και έτσι δεν έχει ethernet αλλά έχω 100αρα σύνδεση.Όταν έπαιξε netflix ολα καλά.Όταν όμως στριμαρα απο το plex ή απο το stremio που έβαλα αλλα και απο τοπικό δίσκο στις ταινίες κάνει κολλήματα..Τι μπορει να φταίει; Επίσης τι λέτε για αυτό skroutz.gr/s/10352411/TP-LINK-UE330-v2.html#specs ” Το ότι παίζει Netflix είναι πολύ καλό σημάδι. Λογικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Plex και…
-
Έχω παρατηρήσει πως μετά την αναβάθμιση σε Android 10 έτσι και απομακρύνθω λίγο από το ρούτερ μου κάνει αλλαγή από τα 5GHz στα 2.4GHz πολύ εύκολα. Να αναφέρω πως και για τις δύο συχνότητες έχω το ίδιο SSID. Επίσης δεν ξανά γυρίζει μόνο του στα 5GHz εκτός και αν κλείσω το WiFi και το ξανά ανοίξω. Ακόμη και στο σημείο που μου έχει κάνει την αλλαγή αν το ανοιγοκλείσω θα συνδεθεί στα 5GHz μέχρι κάποια στιγμή να αλλάξει από μόνο του στα 2.4GHz. Οι αποστάσεις δεν είναι πολύ μεγάλες που αναφέρομαι. Με …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Το YouTube κάθε φορά που κλείνω το box όταν βλέπω YouTube και μετά το ανοίγω ξεχναει την τελευταία "συνεδρία"(δεν ξέρω πως να πω καλύτερα την τελευταία φορά που ήμουν μέσα) και με κάνει και log out ... Υπάρχει λύση σε αυτό το bug.;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Θα σου πρότεινα να απεγκαταστησεις την εφαρμογή και μετά να την ξανά βαλεις.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από theokontounis: “Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος εδώ. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την κωδικοποίηση των υπότιτλων στο vlc στο mi box? Περνάω υπότιτλους σε ταινία και τους δείχνει με σύμβολα. Σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη! ” Δοκίμασε να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις την κωδικοποίηση όπως σου λέει και ο @Teo010. Να αναφέρω ότι εγώ σε είχα μεγάλο πρόβλημα με το VLC ακόμη δεν καταλάβαινε από κωδικοποιησεις... Το έβγαλα και έβαλα το MX player το οποίο και δεν μου …
-
MI tv 4s
ΜήνυμαΠαράθεση από juan: “Δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθεί κάτι στην ΕΡΤ και στον Σκάι δεξιά κάτω σου βγάζει παράθυρο με το υβριδικό πατάς κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και σε πάει στο υβριδικό ” Μάλλον αναφέρεσαι για smart TV που έχει εγκατεστημένο το app που έχουν αναφέρει και πατώντας το κόκκινο κουμπί σε πάει στην υβριδική. Η αναφορά έχει γίνει για να μπορέσει να το λειτουργήσει από TV box. Διορθωσεμε αν λέω κάτι λάθος... ΥΓ. Το ΣΚΑΪ έχει υβριδική;
-
Παράθεση από fuorigioco1981: “ρε παιδιά είπατε ότι μπορεί να είναι ασυμβατότητα θέματος αλλά δεν προτείνετε πως αλλάζει το θέμα! Sent from my Mi A3 using Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67355/ Μιας και εγώ το έχω το Mi A3 . Αναφέρω ξανά για τον launcher που έχεις εγκατεστημένο. Όμως αφού λες ότι το έβγαλες και δεν στο εμφανίζει, τότε πάμε από την κλασική οδό. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και περιμένουμε feed back.
-
Παράθεση από fuorigioco1981: “την έβαλα χθες σε EU όλα μια χαρά τέλειο το dark theme αλλά δεν δείχνει το ρολόι πάνω αριστερά στην μπάρα! βασικά δεν με νοιάζει και πολύ αλλά αφήνει κενό εκεί και δεν μου αρέσει! Sent from my Mi A3 using Tapatalk ” Εμένα μου το έχει κανονικά. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση; Ή έχει κολλήσει κάτι;