Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 248.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από petpapou: “Καλησπέρα σε όλους. Εχθές αγόρασα το mi box s. Το σύνδεσα, όλα καλά ακόμα και μετά την αναβάθμιση! Απλά, εγώ έκανα μια βλακεια. Έβαλα το remap button και καταλαθος έκανα ρεμαπ το ΟΚ. Μην ρωτήσετε πως; Δεν το κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Υπάρχει κάπου το playstore να μπω να κάνω απεγκατασταση της εφαρμογής ώστε να λήξει αυτό; Όπως στο ps για τα κινητά πχ; Ούτε hard reset δεν μπορώ όπως αντιλαμβανεστε! ” Υπάρχει το play store αλλα αν λ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pit_hal: “Με τα δανέζικα στην γλώσσα μετά την αναβάθμιση δεν βρέθηκε κάποιο λύση ε? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν σε ενοχλεί. Η ρύθμιση είναι να χρησιμοποιεί την γλώσσα του συστήματος (έχεις επιλέξει για παράδειγμα τα Ελληνικά). Το ότι εμφανίζει τα δανέζικα είναι bug. Αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις εσύ ποιες γλώσσες θα έχεις. Δοκίμασε το.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spyrros: “Κι ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και άλλαξε κανάλι στο router (για την ακρίβεια έβαλε auto επιλογή). Για δοκίμασε... ” Στα 2.4GHz στο κανάλι 13 και ίσως στο 12 δεν το βλέπει καθόλου το δίκτυο. Με την νέα ενημέρωση δεν το δοκίμασα. @Kostis89 κάνε την νέα ενημέρωση και δοκίμασε. Όπως δοκίμασε και με το παλιό ρούτερ. Αφού το διαγράψεις πρώτα και ξανά συνδεθείς εκ νέου.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostis89: “Καλησπερα σας, ειμαι νεος στην σελιδα. Εχω μια ερωτηση. Αλλαξα το ρουτερ του σπιτιου και παω να κανω συνδεση με το mi box s αλλα δεν κανει τιποτα. ” Παράθεση από Kostis89: “Μενει στο σημειο οπου ειναι να μπει ο κωδικος αλλα δεν εμφανιζει ουτε πληκτρολόγιο ουτε τιποτα. ” Σε άλλες λειτουργείς σου το εμφανίζει κανονικά και λειτουργεί καλά;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από YannisRedmi: “Παράθεση από bagb88: “Άκυρο όσο αφορά για την ξεχωριστή εφαρμογή. Από το mi remote από ότι βλέπω στην περιγραφή μπορείς να χειριστείς και το TV box. Πάντως δεν έχει σχέση με την τηλεόραση όσον αφορά την επικοινωνία. Δηλαδή όπως είπα και πριν το TV box παίζει με Bluetooth ενώ η TV παίζει με IR. Με το mi remote δεν τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Πες μας λίγο πιο αναλυτικά. ” Οταν λοιπον επιλεγω smartbox και στη συνεχεια μαρκα xiaomi για να "φτιαξω" τηλεχειριστηριο για το box…
-
ΜήνυμαΆκυρο όσο αφορά για την ξεχωριστή εφαρμογή. Από το mi remote από ότι βλέπω στην περιγραφή μπορείς να χειριστείς και το TV box. Πάντως δεν έχει σχέση με την τηλεόραση όσον αφορά την επικοινωνία. Δηλαδή όπως είπα και πριν το TV box παίζει με Bluetooth ενώ η TV παίζει με IR. Με το mi remote δεν τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Πες μας λίγο πιο αναλυτικά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από YannisRedmi: “Φιλε dhatzig72, δουλεύει αψογα το android tv εξαρχης, απλα ξεχασα να το αναφερω. Ομως θα προτιμουσα το mi remote app γτ μπορείς να εχεις ολα τα τηλεχειριστηρια εκει κ ηδη λειτουργει για παλια philips τηλεόραση ενω στο box-ακι μου κανει νερα... ” Η τηλεόραση λειτουργεί με IR ενώ το TV box με Bluetooth. Άρα δεν πρέπει να το συγκρίνουμε. Αν θυμάμαι καλά έχει ξεχωριστή εφαρμογή για το TV box η Xiaomi δες το λίγο στο playstore (μιλάω για official εφαρμογή της Xiaomi). Δες τ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Michalis55: “καλησπέρα χρόνια πολλά Στο box mi s όταν βάζω στην USB υποδοχή ποντίκι δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση ενώ όταν το βγάζω λειτουργεί Τι γίνεται; ” Νομίζω ξανά αναφέρθηκε αυτό το πρόβλημα. Θα ήθελες να δεις μερικά post προς τα πίσω για να δεις τι έκαναν οι χρήστες;
-
ΜήνυμαΉρθε η αναβάθμιση και σε μένα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67189/ Για να δούμε πως θα τα πάει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stnatza: “ 2. Δεν μπορώ να βάλω ελληνικά στο gboard Παρακαλώ την βοήθεια σας ” Όντως στο gboard δεν έχει ελληνικά... Παρόλα αυτά είναι ρυθμισμένο στην γλώσσα του συστήματος που είναι ελληνικά. Βέβαια το πληκτρολόγιο έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες για παράδειγμα αν ανοίξεις το playstore και κάνεις αναζήτηση για κάποια εφαρμογή. Στο Netflix έχει το δικό του πληκτρολόγιο που έχει ελληνικά. Δεν θυμάμαι παλαιότερα αν είχε και τα Ελληνικά. Τα Δανίκα που αναφέρθηκαν δεν είναι ενεργοποιημέ…
-
ΜήνυμαΣυγγνώμη το λέτε τόσο απλά αλλά δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω. Τι εννοείτε ότι δεν έχει ελληνικά; Το μενού, το πληκτρολόγιο, όλα είναι στα ελληνικά. Δώστε λίγες λεπτομέρειες. Όσο αφορά για το region δεν θυμάμαι που είναι αλλά θα το δω αύριο. Δεν μπορείς να το αλλάξεις με τον ίδιο τρόπο που το άλλαξες πριν;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dhatzig72: “Καλημέρα σε όλους, πήρα το mi box s είμαι πολύ ευχαριστημένος, το 5G Wifi δουλεύει άψογα με το mi router μου! Έχω 2-3 ερωτήσεις. Να κάνω το update σε android 9; Αν ναι να το κάνω χωρίς εργοστασιακές για να μη χαλάσω το kodi; Ξέρει κανείς τι καλώδιο θα χρησιμοποιήσω για να έχω ψηφιακό ήχο; Έχω ενισχυτή που έχει optical και coaxial ” Όπως είπε και ο φίλος από πάνω έχει βγει νέο update. Οπότε σιγά σιγά θα προχωρήσουμε προς τα εκεί.
-
MIa3 μπαταρία
ΜήνυμαΠαράθεση από mumra00: “Μέσω του wifi calling οι κλήσεις έρχονται μόνο μέσω αυτού και όχι και από την κεραία κινητήσς (έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η vodafone). ” Ναι. Αλλά το κινητό σου συνεχίζει να χάνει για σήμα. Παράθεση από amavroudis: “Ναι, αλλά σήμα ψάχνει να βρει... Αν πας airplane mode και ενεργοποίησεις μόνο wifi πρέπει να παίζει... ”
-
MIa3 μπαταρία
ΜήνυμαΠαράθεση από mumra00: “Με την μπαταρία εχω θέμα κάποιες φορές.περίπου ανα 3-4 φορτίσεις, ” Δοκίμασε να την κλείσεις εντελώς την κεραία έτσι ώστε όταν είσαι μέσα στο σπίτι να μην ψάχνει για σήμα. Αφού έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με το σήμα το κινητό ψάχνει και δουλεύει συνέχεια στο full για να μπορέσει να πιάσει σήμα. Άρα είναι λογικό να σου καταναλώνει περισσότερη μπαταρία και επίσης είναι κακό για την υγεία θα μπορούσα να πω.
-
MIa3 μπαταρία
ΜήνυμαΠαράθεση από mumra00: “Ευχαριστω πολυ.Αυτο εχω κάνει αλλα δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί καθε φορά που πάω έξω θα πρέπει να κάθομαι να κάνω την αλλαγή σε 4g.Τις ειδοποιήσεις της βρήκα.ευχαριστω. ” εγω θα σου πρότεινα να κλείνεις εντελώς την κεραία. Ναι είναι κουραστικό αλλά στην περίπτωση σου.. Έχεις καταλάβει διαφορά στην μπαταρία;