Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 248.
-
MIa3 μπαταρία
ΜήνυμαΠαράθεση από mumra00: “Ευχαριστω πολυ.Ελπίζω όντως να είναι θέμα της εφαρμογης.Επισης ρε παιδια πως μπορώ να παιρνω ειδοποιησεις στο μειλ όταν μου απαντατε.Εκανα τυθμισεις στο προφιλ αλλα τιποτα. Καλη συνεχεια. ” Δες μήπως σου πάνε στα spam (έχω το ίδιο πρόβλημα με τα notification στις απαντήσεις από το forum). Επίσης θα σου πρότεινα αφού δεν έχεις καθόλου καλό σήμα να κλήσεις την κεραία ή να την γυρίσεις σε 2G για να μην ψάχνει συνέχεια εφόσον είσαι μέσα στο σπίτι σου και παίζεις συνέχεια με το…
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Καλησπέρα. Το μικρόφωνο στο χειριστήριο δεν δουλεύει. Το χρησιμοποιούσα ελάχιστα και όταν πήγα εχθές να δοκιμάσω κάτι δεν δουλεύει. Να φταίει το τελευταίο update? Μου έχει πέσει 5-6 φορές το τηλεχειριστήρια στο πάτωμα να το παραδεχτώ.... Από το ύψος του καναπέ συνήθως. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Κάν' το μερικές δοκιμές ακόμη όπως κάνε και μία επανεκκίνηση. Αν δεν παίξει τότε μάλλον έχει θέμα το μικρόφωνο. Μου έχει τύχη και εμένα κάνα 2 φορές να μην παίζει, …
-
Πρόλημα με Mi A3
ΜήνυμαΕμένα δεν μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση... Χαχα
-
Μοτίβο
ΜήνυμαΤότε πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσοχή όμως πρέπει να πάρεις όλα τα αρχεία σου πρώτα για να μην τα χάσεις.
-
Μήνυμα@Razielhell σε άλλες εφαρμογές έχεις το ίδιο πρόβλημα; (Πχ βίντεο από το YouTube) Αναφέρεις για το κινητό σου την μία φορά για 200Mbps και την άλλη για 20Mbps. Για τι ταχύτητα συγχρονισμού μιλάμε; Και ακόμη τι ταινία είναι αυτή που σου κατεβάζει στο κινητό σου με 20Mbps συνεχώς; Για εξήγησε το πιο απλά και καθαρά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pit_hal: “Γειά σας! εχω το εξής πρόβλημα, ιντερνετ με οπτική ίνα 120down/120up προς το παρόν μεχρι να ερθει ο ανταπτορας για καλώδιο πρόσβαση μονο μεσω wifi 2.4Ghz, με το speedtest το μποξάκι πιάνει 60/60 αλλα μεσα απο την εφαρμογή του netflix που κάνω δοκιμή πιάνει 6-9Mpbs.... δεν μπορώ να βρώ τι φταίει! ” Λογικά εφόσον δεν το ρούτερ σου είναι με ίνα θα έχει και WiFi στα 5GHz. Οπότε σύνδεσε το εκεί. Από την άλλη αν δεν θες και δεύτερο WiFi ανοιχτό τότε ακόμη και με τα 9Mbps που σου…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Τώρα τελευταία με έχει κάνει τρεις η τέσσερις φορές επανεκκίνηση όταν πήγα να ανοίξω κάποιες εφαρμογές.... Να φταίει που δεν εκανα φορμάτ πριν το update? Να το κάνω τώρα; Η μήπως είναι κάτι αλλο;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Οτι και να είναι θα ξεκινήσεις με ένα φορμάτ...
-
Μήνυμα@Efisemi φίλε μου από ότι αναφέρεις ενώ όλες οι άλλες συσκευές το extender σου το βλέπουν κανονικά το TV box δεν το βλέπει καν. Σωστά; Όπως έχω αναφέρει και σε άλλα post σε αυτό το νήμα το TV box δεν βλέπει το κανάλι 13. Μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή στο κινητό σου (πχ WiFi analyser) και να δεις σε ποιο κανάλι εκπέμπει το ρούτερ και στο ίδιο θα εκπέμπει και το extender. Έπειτα αν μπεις μέσα στο ρούτερ σου (αν θες πες ποιο ρούτερ έχεις για να σου ποια ip λογικά έχει). Μπορείς να αλλάξεις …
-
Μήνυμα@DIMITRIS_S πολλές φορές τυχαίνει και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση παρατηρήσεις ότι παίζει καλύτερα γιατί μάλλον δεν έχει τόσες παρεμβολές (και δεν αναφέρομαι μόνο στις παρεμβολές γειτονικών WiFi αλλά και στις παρεμβολές-ανακλασεις από το ίδιο το σήμα. Είναι ασύρματη επικοινωνία και είναι λογικό να έχει τέτοια προβλήματα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από DIMITRIS_S: “κατάλαβα... επομένως το ρούτερ που δοκίμασα χθες και μου έβγαζε μόνο 20 και 40 σημαίνει οτι δεν είχε 5ghz σωστά? οπότε με το tp link που έβαλα τώρα θα μου δίνει τη δυνατότατα να το πάω στα 80? και τι προτείνεις να κάνω για τις παρεμβολές? ” Κοίτα δεν μπορώ να σου αν έχει wifi στα 5GHz γιατί δεν ξέρω ποιο ρούτερ έχεις. Ο τρόπος για να καταλάβεις αν έχει wifi στα 5GHz είναι είτε από από τα χαρακτηριστικά του είτε από το user interface όπου όπως σου έχει ρυθμίσεις για το w…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από DIMITRIS_S: “Έβαλα χθες ενα TP LINK router που είχα... έπαιζε μια χαρά χωρίς να αλλάξω κανάλι ή συχνότητα... αλλά σήμερα το πρωί που το άνοιξα από περιέργεια κολλούσε πάλι... οπότε λέω να δοκιμάσω να το βάλω στα 5ghz και αν ξανακολλήσει θα το πετάξω! biggrin.png Μια διευκρίνηση, στις ρυθμίσεις του ρουτερ το λεει 20 ή 40 mhz, σωστά? Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες! ” Τα 20 ή 40MHz είναι το bandwidth για το κανάλι εκπομπής στα 2.4GHz (στα 5GHz παίζει με bandwidth 80MHz). Αυτό που περιγρά…
-
Μήνυμα@DIMITRIS_S μπορείς να δεις το ρούτερ σου, αν γράφει κάπου 5GHz το έχει και WiFi στα 5GHz. Διαφορετικά αν θες ανέβασε το μια φωτογραφία να το δω. Η εφαρμογή θα σου δείξει τα κανάλια (13 είναι σύνολο και που εκπέμπει το κάθε ρουτερ). Εσύ δες αν υπάρχει κάποιο καθαρό ή κάποιο που εκπέμπει κάποιος με μικρή ισχύ (αν δεν υπάρχει κάποιο καθαρό. Όσο για τα 5GHz όπως σου είπα πρέπει να το υποστηρίζει το ρούτερ σου. Δεν είναι κανάλι είναι άλλη κεραία WiFi στο ρούτερ σε άλλη συχνότητα. Γι' αυτό υπάρχουν κ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από DIMITRIS_S: “Καλησπέρα στην παρέα! το έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου... το αγόρασα κυρίως για να βλέπω netflix σε μια παλιά τηλεόραση. Το συνδέω ασύρματα και μου κολλάει συνέχεια! Το ιντερνετ του σπιτιού είναι στα 12-15 mbps. Τι μπορεί να φταίει? Μήπως είναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο? Μπορώ να κατεβάσω κάπου την ανάλυση που παίζει το netflix για να τσεκάρω αν δεν το σηκώνει η σύνδεση? ” Δοκίμασε με κάποια εφαρμογή να σκανάρεις τα κανάλια WiFi. Έτσι ώστε αν σε παρεμβάλει κάποιος…
-
Το κανάλι μπορεί να ευθύνεται. Όμως και εμένα μέχρι και πριν κάνα μήνα που το χρησιμοποιούσα έτυχε να μου κάνει το ίδιο πρόβλημα κάνα 2 - 3 φορές. Το πρόβλημα μου είχε λυθεί κάνοντας reboot το ρούτερ. Ακόμη είχα παρατηρήσει πως είχε πλέον πρόβλημα με την εμβέλεια στου WiFi το κινητό. Σε άλλη συσκευή έχεις παρατηρήσει να κάνει το ίδιο πρόβλημα;