Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 248.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από Nemo73: “Χρόνια πολλά με υγεία. Επανέρχομαι στο θέμα αποθήκευσης. Δε γνωρίζω το τρόπο για να μεταφέρω αρχεία στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που έχω ορίσει. ” Θα επιλέξεις το αρχείο που θες και θα επιλέξεις μεταφορά ή μετακίνηση (δεν ξέρω πως ακριβώς το γράφει και αυτή την στιγμή δεν έχω πρόσβαση στο TV box). Μετά θα επιλέξεις σε ποιο φάκελο θες να το μετακινήσεις. Παράθεση από Nemo73: “Παραθέτω δύο fotos που δείχνουν πως το tv box βλέπει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που έχω ορί…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Kikonec: “παιδια μόλις αγορασα το boxaki και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις 1η όταν επιλέγω το screen resolution η τηλεόραση μου είναι full HD στο αυτοματο με διαλέγει 720ρ γιατί; 2η) το βάζω χειροκίνητα 1080ρ και ανοιγω το netflix και μου δείχνει ότι παίζει τις σειρές σε HD δηλαδή τι ποιότητα παίζει; ” Ειναι περίεργο που σου το επιλέγει σε 720p. Τι τηλεόραση εχεις; Το Netflix έχει 3 πακέτα συνδρομών. 1. SD (τυπική ανάλυση) 2. HD (προφανώς αυτήν έχεις αγοράσει και εσυ) 3. UHD Στα πακέτα τ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nemo73: “Για κατέβασμα ταινιών χρησιμοποιώ το flud. Τις ταινίες τις κατεβάζει στον internal storage. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως θα τις μεταφέρω ή θα τις κατεβάζω απευθείας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που δημιούργησα? Στο flud πήγα στις ρυθμίσεις αλλά νομίζω πως δε μου δίνει άλλη επιλογή εκτός απο το internal. Ένας φίλος πριν είπε πως μπορώ να το κάνω από το ES. Δε γνωρίζω όμως πως. ” Το fluid δεν το ξέρω. Αλλά αν θες ψάξε στις ρυθμίσεις του να δεις αν έχει κάπου που να αποθηκεύ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nemo73: “Παιδιά η αποθήκευση εφαρμογών και ταινιών γίνεται αυτόματα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που δημιουργησαμε?” Τις ταινίες σου μπορείς να επιλέξεις να τις βάζει στο στικάκι σου. Στις ρυθμίσεις το ES μπορείς να επιλέξεις που θες να αποθηκεύονται αυτά που στέλνεις ή αυτά πού κατεβάζεις.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nemo73: “Την εφαρμογή tunein δε τη μεταφέρει στο αποθηκευτικό μέσο που δημιούργησα. Μπορώ να το πετύχω με κάποιο τρόπο? ” Όπως και στο κινητό σου όταν έχεις as κάρτα και θες να μεταφέρεις εφαρμογές εκεί κάποιες σου αφήνει το android να τις μεταφέρεις ενώ κάποιες άλλες όχι. Έτσι και εδώ στο android tv κάποιες θα μπορέσεις να τις βάλεις ενώ κάποιες άλλες όχι, γιατί το σύστημα για να μπορεί να τις τρέξει θέλει να τις έχει εγκατεστημένες στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Οπότε δεν σημαί…
-
Μήνυμα@Nemo73 σε τι φορμάτ είναι το usb stick. Μήπως τελικά δεν μπόρεσε να το κάνει φορμάτ; Βαλ' το στον υπολογιστή σου και κάνω φορμάτ από και ξανά δοκίμασε.
-
Μήνυμα@Nemo73 το ES σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία ασύρματα όπως το mi transfer. Όσο αφορά για τους υπόλοιπους είναι λογικό να έχετε αυτό το πρόβλημα με τους σκληρούς δίσκους ή φλασάκια γιατί από ότι φαίνεται έχει διαφορετική διαμόρφωση αρχείων (android με Windows) άρα πρέπει να κάνεις διαμόρφωση στο δίσκο κάθε φορά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bagb88: “Παιδιά παρατήρησα πως αν κάνω reboot μετά ξεκινάει και είναι σαν να χάνει συνεχώς την εικόνα. Σαν να δίνει και να ξανά χάνει την εικόνα και μερικές φορές το μαύρο το εμφανίζει μωβ. Δοκίμασα με άλλο HDMI και κάνει το ίδιο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν βγάλω και ξανά βάλω το HDMI ή αν το κλείσω (σε sleep mode) και το ξανά ανοίξω. Το δοκίμασα κάνα 3 φορές να το κάνω reboot και κάνει το ίδιο πρόβλημα. Όλα αυτά μετά το update. ” UPDATE Για το πρόβλημα που αναφέρω από επάνω έκανα …
-
Μήνυμα@billy1987 μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν σου είχε ενεργή την επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αφού λες ότι έχει δύο το άλλο σου έχει την επιλογή; Εγώ πριν 2 μέρες το έκανα κανονικά από τις ρυθμίσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Μήνυμα@Dida Dina πολύ σωστά για τον browser αυτό προτείνουν για καλύτερη χρήση. Για τους άλλους browsers αναφέρουν πως είναι δύσχρηστοι, δηλαδή θα μπορούσες να τους βάλεις άλλα θα είναι δύσκολο να τους χειριστείς με το τηλεκοντρόλ. Αν βάλεις κάποιον άλλο browser (π.χ. Chrome) ίσως να σε βολέψει να τον λειτουργήσεις με ποντίκι. Όσον αφορά για το πως θα βάλεις κάποια εφαρμογή η οποία δεν είναι στο play store του tv box μπορείς να κάνεις αυτό που σου ανέφερε και ο @tassosmer στο προηγούμενο post. Πιο συγ…
-
Μήνυμα@tassosmer thanks. Θα το παρακολουθήσω το θέμα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Dida Dina: “Καλησπέρα. Καινούργιος χρήστης Mi box s. Δεν έχει κανέναν broswer προεγκατεστημένο, αλλά ούτε στο play store. Θέλω να κατεβάσω τον Opera. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει στο mi box και πως θα τον κατεβάσω? (αναλυτικές οδηγίες αν είναι δυνατόν) Ευχαριστώ ” Οι browser που χρησιμοποιούμε γενικότερα σε pc και κινητά δεν είναι για android tv. Γι' αυτό το λόγο και δεν τους έχει στο play store. Μπορείς αν θες να δεις προηγούμενα post όπου κάποιοι χρήστες προτείνουν browser ο οποίος ε…
-
Μήνυμα@tassosmer δηλαδή αν κάνεις reboot δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με την εικόνα; Τόσο άτυχος είμαι ποια; Μόνο σε μένα έχει θέμα; Χαχα...
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΠαράθεση από tinkano: “Mi Box 3 build OPR6.170623.013.2562 stable channel released διορθώσεις: 8KDxO6s.jpg ” Πως είναι μετά το update; Έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα; Έχεις δει κάποια βελτίωση;
-
ΜήνυμαΠαιδιά παρατήρησα πως αν κάνω reboot μετά ξεκινάει και είναι σαν να χάνει συνεχώς την εικόνα. Σαν να δίνει και να ξανά χάνει την εικόνα και μερικές φορές το μαύρο το εμφανίζει μωβ. Δοκίμασα με άλλο HDMI και κάνει το ίδιο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν βγάλω και ξανά βάλω το HDMI ή αν το κλείσω (σε sleep mode) και το ξανά ανοίξω. Το δοκίμασα κάνα 3 φορές να το κάνω reboot και κάνει το ίδιο πρόβλημα. Όλα αυτά μετά το update. Στα θετικά του update αυτά που έχω να πω προς το παρών είναι ότι αν κάνεις …
-
ΜήνυμαΜετά από reset to factory defaults έφτιαξε και παίζει. Το άλλαξα όνομα όμως. Για να δούμε τι θα κάνουμε με το νέο update. Να πω ότι σε δύο reboot που το έκανα πριν το reset είχα θέμα με την εικόνα. Μια έδινε και μια όχι και έκανε και θέμα με πράσινο χρώμα αντί για μαύρο. Αυτό το πρόβλημα το έλυσα με αποσύνδεση και επανασύνδεση του HDMI στην τηλεόραση. Περιμένω νεότερα και από άλλους που έχουν κάνει το update.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kaberos: “UPGRADE 10-4-19 ευχάριστα νέα για τους κατόχους mi box s Η ενημέρωση περιλαμβάνει ορισμένες διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων: 1 Βελτιώνει τη σταθερότητα και τη συνδεσιμότητα wifi για τυχαία αποσύνδεση 2 Fix για προβλήματα αφύπνισης 3 Fix για τα κόκκινα αντικείμενα netflix στο exaxt frame 4 Βελτιώνει τη σταθερότητα για την απομακρυσμένη αποσύνδεση Bluetooth 5 Προσθήκη δυνατότητας αυτόματης εναλλαγής ρυθμού καρέ ” Έκανα το update και πλέον δεν μπορώ να κάνω cast... Άντε ν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Andreleni: “Καλημερα..! Παρέλαβα χτες το mi box s αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το wifi του σπιτιού μου ενώ βρίσκει αλλά στην πολυκατοικία και το κινητό μου όταν κάνω hot spot. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω?? (Είμαι άσχετη από όλα αυτά να ξέρετε) ευχαριστώ πολύ ” Όπως σου ανέφερε και ο προηγούμενος φίλος καλό θα ήταν να αλλάξεις κανάλι στο WiFi. Πρέπει να μπεις μέσα στο UI του ρούτερ σου και να το αλλάξεις. Έχω παρατηρήσει (και αν θυμάμαι καλά πρέπ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Όχι ρε έχει τις εφαρμογές. Είναι Mi Box s από geekbuying ευρωπαϊκή αποθήκη. Αντροιντ 8.1 . Απλά αν είμαι στο πισι και έχει κάνα καλό βίντεο το βάζω στην τηλεόραση και αράζω. Κάνω share η όπως λέγεται Το κόσμοτε το έβαλα από apk μέσω es File Manager (η όπως λέγεται....)από φλασακι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Το δούλεψες καθόλου χωρίς το cosmote go; Μετά αν συνεχίζει να σου το κάνει προτείνω δύο πράγματα: 1. Reset to factory defaults και δοκιμή. 2. Μιλάς με το…