Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Πιο πολύ ανοίγω το κόσμοτε και το YouTube όταν κάνω καστ από πισι η κινητό.
      Το ποντίκι είναι της πλάκας ασύρματο
      Και χωρίς ποντίκι πάλι λαγκαρει ξέχασα να γράψω

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Πιο πολύ ανοίγω το κόσμοτε και το YouTube όταν κάνω καστ από πισι η κινητό.
      Το ποντίκι είναι της πλάκας ασύρματο
      Και χωρίς ποντίκι πάλι λαγκαρει ξέχασα να γράψω

Άρα οι εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες στο tv box, τις κάνεις cast.

Από που πήρες το tv box; Τι rom έχει;
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Όχι ρε έχει τις εφαρμογές. Είναι Mi Box s από geekbuying ευρωπαϊκή αποθήκη. Αντροιντ 8.1 .
      Απλά αν είμαι στο πισι και έχει κάνα καλό βίντεο το βάζω στην τηλεόραση και αράζω.
      Κάνω share η όπως λέγεται
      Το κόσμοτε το έβαλα από apk μέσω es File Manager (η όπως λέγεται....)από φλασακι

• Διαφήμιση
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Όχι ρε έχει τις εφαρμογές. Είναι Mi Box s από geekbuying ευρωπαϊκή αποθήκη. Αντροιντ 8.1 .
      Απλά αν είμαι στο πισι και έχει κάνα καλό βίντεο το βάζω στην τηλεόραση και αράζω.
      Κάνω share η όπως λέγεται
      Το κόσμοτε το έβαλα από apk μέσω es File Manager (η όπως λέγεται....)από φλασακι

Το δούλεψες καθόλου χωρίς το cosmote go;

Μετά αν συνεχίζει να σου το κάνει προτείνω δύο πράγματα:

1. Reset to factory defaults και δοκιμή.

2. Μιλάς με το geekbuying για να τους το στείλεις.

Παρεμπιπτόντως κάποτε είχα διαβάσει ότι το geekbuying δεν είναι και πολύ καλό κατάστημα, ότι πουλάει επαναεπισκευασμενα για καλά κτλ κτλ. Τώρα αυτά τα διάβασα σε site που σχολίαζαν τα κινεζομαγαζα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από αυτούς.
    • Καλημερα..! Παρέλαβα χτες το mi box s αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το wifi του σπιτιού μου ενώ βρίσκει αλλά στην πολυκατοικία και το κινητό μου όταν κάνω hot spot. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω?? (Είμαι άσχετη από όλα αυτά να ξέρετε) ευχαριστώ πολύ
    • Ο/H Andreleni έγραψε:

Καλημερα..! Παρέλαβα χτες το mi box s αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το wifi του σπιτιού μου ενώ βρίσκει αλλά στην πολυκατοικία και το κινητό μου όταν κάνω hot spot. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω?? (Είμαι άσχετη από όλα αυτά να ξέρετε) ευχαριστώ πολύ
      Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση το ρούτερ του σπιτιού σου και επανεκκίνηση το mi box.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Τα έχω κάνει ήδη αυτά..! Αλλά τίποτα..! Όταν το συνδέω με ethernet δουλεύει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι θέλω ασύρματα για άλλη τηλεόραση.. πιάνει κανονικά αλλά δίκτυα.. και επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογη για να κατεβάσω εκτός playstore.. κατέβασα το Aptoide αλλά δεν μου δουλεύει σωστά..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Andreleni έγραψε:

Τα έχω κάνει ήδη αυτά..! Αλλά τίποτα..! Όταν το συνδέω με ethernet δουλεύει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι θέλω ασύρματα για άλλη τηλεόραση.. πιάνει κανονικά αλλά δίκτυα.. και επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογη για να κατεβάσω εκτός playstore.. κατέβασα το Aptoide αλλά δεν μου δουλεύει σωστά..
      Ethernet συνδεσες με ανταπτορα? Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο WiFi μέσω του ρούτερ

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Andreleni έγραψε:

Καλημερα..! Παρέλαβα χτες το mi box s αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το wifi του σπιτιού μου ενώ βρίσκει αλλά στην πολυκατοικία και το κινητό μου όταν κάνω hot spot. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω?? (Είμαι άσχετη από όλα αυτά να ξέρετε) ευχαριστώ πολύ
      Όπως σου ανέφερε και ο προηγούμενος φίλος καλό θα ήταν να αλλάξεις κανάλι στο WiFi. Πρέπει να μπεις μέσα στο UI του ρούτερ σου και να το αλλάξεις.

Έχω παρατηρήσει (και αν θυμάμαι καλά πρέπει να το ξανά σχολιασαμε) to TV box s δεν βλέπει το σήμα του WiFi όταν αυτό εκπέμπει στο 13 κανάλι.

Αν θες μπορείς να κατεβάσεις και από το play store κάποια εφαρμογή για το κινητό σου και να δεις τα κανάλια που εκπέμπουν τα router.
    • UPGRADE 10-4-19
      ευχάριστα νέα για τους κατόχους mi box s
      Η ενημέρωση περιλαμβάνει ορισμένες διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων:
      1 Βελτιώνει τη σταθερότητα και τη συνδεσιμότητα wifi για τυχαία αποσύνδεση
      2 Fix για προβλήματα αφύπνισης
      3 Fix για τα κόκκινα αντικείμενα netflix στο exaxt frame
      4 Βελτιώνει τη σταθερότητα για την απομακρυσμένη αποσύνδεση Bluetooth
      5 Προσθήκη δυνατότητας αυτόματης εναλλαγής ρυθμού καρέ
    • Ο/H kaberos έγραψε:

UPGRADE 10-4-19
      ευχάριστα νέα για τους κατόχους mi box s
      Η ενημέρωση περιλαμβάνει ορισμένες διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων:
      1 Βελτιώνει τη σταθερότητα και τη συνδεσιμότητα wifi για τυχαία αποσύνδεση
      2 Fix για προβλήματα αφύπνισης
      3 Fix για τα κόκκινα αντικείμενα netflix στο exaxt frame
      4 Βελτιώνει τη σταθερότητα για την απομακρυσμένη αποσύνδεση Bluetooth
      5 Προσθήκη δυνατότητας αυτόματης εναλλαγής ρυθμού καρέ
      Έκανα το update και πλέον δεν μπορώ να κάνω cast...

Άντε να δούμε τι άλλο θα βγάλει...
    • Διαφήμιση
    • Μετά από reset to factory defaults έφτιαξε και παίζει. Το άλλαξα όνομα όμως.

Για να δούμε τι θα κάνουμε με το νέο update.

Να πω ότι σε δύο reboot που το έκανα πριν το reset είχα θέμα με την εικόνα. Μια έδινε και μια όχι και έκανε και θέμα με πράσινο χρώμα αντί για μαύρο. Αυτό το πρόβλημα το έλυσα με αποσύνδεση και επανασύνδεση του HDMI στην τηλεόραση.

Περιμένω νεότερα και από άλλους που έχουν κάνει το update.