Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 132.

• Re: Antutu score από τα xiaomi

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi2s Miui 4.6.6 Antutu X u6eha7a7.jpg Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Παράθεση από Shadow: “που το ξέρεις ότι θα ανέβει;” Σήμερα (Παρασκευή) βγαίνουν οι νέες developer roms οπότε λογικά σήμερα θα γίνονταν και το update στην εδώ ρομ. Με 7ημερο κύκλο στα updates από xiaomi δεν υπάρχει λόγος να κάνουν συνεχώς update την ίδια rom, παίρνει αρκετό χρόνο, οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο χοντρό πρόβλημα μαζί με την xiaomi θα γίνονται και τα υπόλοιπα updates. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Re: Εφαρμογή μουσικής

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ChristosK: “Ναι την εχει. Και απο κατω εχει επιλογη Albums. Αλλα και παλι ειναι με αλφαβητικη σειρα.” Έτυχε και το συνάντησα σήμερα μετά από full wipe στο τηλέφωνο. Το έλυσα πατώντας το κουμπί menu στο τηλέφωνο και επιλέγοντας "refresh" στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Περίμενα λίγο να ξαναδιαβάσει τα αρχεία και όλα μπήκαν με την σωστή σειρά! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Καλή δουλειά! Επιβεβαίωση και εδώ για το μέγεθος των γραμμάτων, όλα μια χαρά στο κατάλληλο μέγεθος! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Xiaomi Piston v2+IF commemorative edition

FrOsT - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από gpelekanos: “Παράθεση από FrOsT: “Παράθεση από gpelekanos: “Πολύ ωραίο review !!! Σε ποιό κατάστημα μπορώ να τα βρώ; Οτι έχω βρεί δεν είναι τα V2.1 Σας ευχαριστώ!!!” Αυτά που έχει το merimobiles με 20$ είναι τα v2.1 Xiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plug Ο voodooman πήρε από εκεί και ήρθαν τα 2.1. Sent from my MI 2S using Tapatalk” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απο εκέι θέλω και εγω να τα πάρω αλλά δεν έχει σαφή περιγραφή και σαν χρώμα έχει μόνο μαυρο. Να ρισκάρω; ?(”…

• Re: Xiaomi Piston v2+IF commemorative edition

Μήνυμα

Παράθεση από gpelekanos: “Πολύ ωραίο review !!! Σε ποιό κατάστημα μπορώ να τα βρώ; Οτι έχω βρεί δεν είναι τα V2.1 Σας ευχαριστώ!!!” Αυτά που έχει το merimobiles με 20$ είναι τα v2.1 Xiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plug Ο voodooman πήρε από εκεί και ήρθαν τα 2.1. Sent from my MI 2S using Tapatalk

Μήνυμα

Εντυπώσεις: Παράθεση από FrOsT;1063670488: “Καταρχήν να πω ότι εδώ και 4 μήνες τώρα χρησιμοποιώ τα mh1 παντού και αποκλειστικά, αφού κάναν τα stock της samsung να ακούγονται λες και είναι του κιλού όπως και ότι άλλο είχα στο σπίτι. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη γνώση περί μουσικής και ήχου, γράφω την γνώμη μου σαν μέσος χρήστης που ψάχνει κάτι ποιοτικό χωρίς να θέλει να ξοδέψει πολλά. Σαν πρώτες εντυπώσεις: -Και τα 2 αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent. Δεν νομίζω κάποιος να απογοητευθεί όποιο από τα …

Μήνυμα

Ποιές εκδόσεις Piston v2 υπάρχουν και τι διαφορές έχουν; -V2 Η αρχική έκδοση των Piston v2 -V2 updated (2.1) και If commemorative edition (v2.1 if limited edition) Χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Xiaomi έγιναν επεμβάσεις τόσο στα ακουστικά όσο και στην συσκευασία τους. Σαν ακουστικές επιδόσεις πολλοί λένε ότι δεν ακούν διάφορα ενώ άλλοι μιλούν για βελτίωση. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι όντος λίγο καλύτερα, τόσο ώστε ίσα ίσα να μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Τα If commemorative edition είνα…

Μήνυμα

Specs: Βάρος: 12g Impedance: 12Ω-16Ω (ανάλογα την έκδοση, 2.0 vs 2.1) Μήκος καλωδίου: 1.1m-1.2m (ανάλογα την έκδοση, 2.0 vs 2.1) Sensitivity: 93db Τύπος βύσματος: 3.5mm gold-plate Rated Power: 5-20mW Εύρος συχνοτήτων: 20-20000Hz Piston v2 σημεία άξια προσοχής: piston_1.jpg piston_2.jpg piston_3.jpg piston_4.jpg *οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο μαγαζί της mi και από το ibuygou με επεξεργασία από μέρος μου για να είναι αναγνώσιμο το κείμενο-φωτογραφίες. Δεν είναι δικές μου μετρήσεις ή φωτογραφ…

• Έχουν chat αλλά δεν είναι 24ωρο όπως του merimobiles πχ. Τώρα για την τιμή δεν ξέρω... Ο καθένας βάζει ότι θέλει, και τα Pistons αλλού έχουν 29 και αλλού 20... Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Παράθεση από caeser: “Μάλιστα.... ενδιαφέρον! Δηλαδή με Xiaomiworld και αποστολή με post nl θα κάνω δουλειά λες? Πάντως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να υπάρχει και μια εφεδρική μπαταρία για κάθε συσκευή...Πάντα χρήσιμη θα είναι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υ.Γ. Αλήθεια, το "nl" τι είναι?” Στείλε ένα mail να είσαι σίγουρος. Πάντως ήρθε και πιο γρήγορα από την ems που έρχονταν το τηλέφωνο παράλληλα από merimobiles. nl= Netherlands, πρέπει να είναι το απλό ταχυδρομείο, είναι οι ίδιοι που έχουν και τη…

• Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όπου η παραγγελία που περιείχε την έξτρα μπαταρία παρόλο που είχε και συσκευή μέσα είχε μπλοκαριστεί στο αεροδρόμιο και επέστρεψε στο κατάστημα με απλή αποστολή από ibuygou, έγινε refund. Δοκιμάζω μετά μπαταρία + ακούστηκα από Xiaomiworld (έβγαινε φθηνότερα και είχε και επιτραπέζιο φορτιστή μέσα) με ems αυτή την φορά για να πάρω απάντηση και πάλι ότι υπήρχε πρόβλημα με την αποστολή της μπαταρίας, μου πρότειναν να την στείλουν με post nl και να μου επιστραφεί η διαφ…

• Παράθεση από Zioa: “sony+headpone+pin+OMTP+CTIA.png” Ναι, αυτή είναι η διαφορά των προτύπων και τίποτα άλλο, με έναν ανταπτορα ή με recable μπορείς να τα κάνεις ctia. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα που έχεις αλλά αν θέλεις να τα κάνεις να παίξουν υπάρχουν λύσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και ένα τρικ! Σύνδεσε τα κανονικά και άρχισε να ακούς μουσική πχ, πάτα και κράτα πατημένο το κουμπί που είναι για να απαντάς στις κλήσεις. Ετσι θα αρχίσεις να ακούς κανονικά ήχο. Μπορείς να βάλ…

• Παράθεση από Zioa: “Με sony ericsson xperia neo v ακουστικά δεν είναι συμβατό το xiaomi mi3 ( Η ένταση του ήχου ανεβοκατεβαίνει και έχει μεγάλη παραμόρφωση )” OMTP είναι τα Sony Ericsson ενώ τα Xiaomi όπως και η πλειοψηφία των νέων συσκευών είναι ctia. Με έναν ανταπτορα θα παίζουν μια χαρά. Sony Ericsson mh1 + adaptor μια χαρά παίζουν. Xiaomi Piston v2, Piston if edition επίσης μια χαρά. Τα ακουστικά του Samsung galaxy note (n7000) μια χαρά. Έχω δοκιμάσει και από άλλα Samsung (s3-s4-note2) και δ…

• Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και παλιότερα αλλά η διαφορά στο μέγεθος των αγγλικών σε σχέση με την multilang που οφείλεται; όπως διάφορα έχει και το μέγεθος της ώρας και η ένδειξη της ταχύτητας. Ενώ τα ελληνικά έχουν ίδιο μέγεθος και στις 2 ρομ τα αγγλικά όχι. Στην multilang έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν καλύτερα τα μεγέθη, ενώ στην gr τα αγγλικά είναι φανερά μεγαλύτερα από τα ελληνικά. Μάλιστα αν ορίσεις σαν γλώσσα τα αγγλικά τα πράγματα γίνονται πολύ στριμωκολα! Miui gr 9uga4edu.jpg Miui multi…

• Τους βρήκα τελικά! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Re: Καφεδάκι?

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έλα να σε κάνω παρέα anyzajud.jpg Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Μόνο Samsung βλέπω στα τραπέζια... Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Παράθεση από GR_Macedon: “ Και τα XIAOMI σας φορτισμένα. ” Δεν ήρθε και το xiaomi powerbank από merimobiles ακόμα... Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Το γνωρίζω για τους 160 char και το πόσο το θέλουν. Δοκιμές θα αρχίσω το βράδυ και ίσως αύριο έχουμε μία πρώτη ROM για δοκιμή. Το κακό όμως είναι που ο μόνος τρόπος να φύγουν 160 char σε ένα μήνυμα είναι τα κεφαλαία.” Αν η μετατροπή από πεζά σε κεφαλαία γίνεται αυτόματα και χωρίς προβληματα δεν βλέπω το κακό, παντού έτσι δεν γίνεται; Πρόβλημα βλέπω μόνο στην περίπτωση που ζητηθεί από τον χρήστη να χρησιμοποιεί μόνο κεφαλαία κατά την πληκτρολογιση. Sent from my MI 2S using…