Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ιστορια με redmi5
ΜήνυμαΩραία τώρα που μπήκε η συζήτηση στον σωστό δρόμο αυτό ακριβώς έγραψα στην πρώτη ανάρτηση μου, με τα πιθανά σενάρια να έχει δηλωθεί κλοπή η απώλεια και της συνέπειες, τι θα πει στην Ασφάλεια γειά σας ήρθε ένας και πριν 20 μέρες έβαλε βενζίνη δεν είχε χρήματα και μου άφησε το κινητό ως ενέχυρο ? Θα του πούνε κάτσε να δούμε αν έχει δηλωθεί κάτι, τώρα παίρνω το πολύ καλό σενάρια που για μένα δεν παίζει να είμαι ειλικρινής ότι το κινητό δεν απασχολεί, ο εν λόγω δεν έχει το δικαίωμα να υποβάλει μήνυση…
-
Ιστορια με redmi5
ΜήνυμαΣυγνώμη τώρα πιστεύω ότι δεν κάνεις χιούμορ, ειλικρινά πιστεύεις ότι ας πάρω την εκδοχή ουτοπικό βέβαια ότι πήγε να κάνει καλό, σε πάω τώρα στην θέση του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου θα τον κρατούσες αυτόν τον υπάλληλο (δεν εξετάζω την πρόθεση να βοηθήσει που για μένα και αυτό, θέλει διερεύνηση). Θα ήθελα την απάντηση σου με όλη την ειλικρίνεια γιατί μας διαβάζουν και βγαίνουν συμπεράσματα.
-
Ιστορια με redmi5
Μήνυμα@fog Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μίλησα ως ειδικός τα σενάρια ανέφερα και ουδόλως με ενδιαφέρει η εξέλιξη της υπόθεσης αλλά να είσαι σίγουρη ότι του είπα την αλήθεια, τώρα το αν ήταν κλέφτης ο άλλος ας μιλήσουν αυτοί που ασχολούνται με αυτά αλλά αν έχει δηλωθεί κλοπή η απώλεια να είσαι σίγουρη ότι ο/η Εισαγγελέας δεν θα δεχτεί τον ισχυρισμό. Δεν ανέφερα να μην πάει να το παραδώσει και ας μην βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά πέρασαν και 20 μέρες, όλα τα σενάρια ανοικτά για τον φίλο.
-
Ιστορια με redmi5
Μήνυμα@Manos Sopasoudakis Ας μιλήσει ο ειδικός λοιπόν εγώ ως αξιωματικός υπηρεσίας αν ερχόσουν να μου αναφέρεις το γεγονός το πιο πιθανό θα ήταν να έχεις χειροπέδες στα χέρια σου, γιατί το κινητό πιθανόν να είναι προϊόν κλοπής όπως δείχνει και να έχει γίνει δήλωση απώλειας η κλοπής. Το σενάριο που ανέφερες δεν γίνετε δεκτό και ούτε ως αφέλεια το δέχομαι, αλλά ούτε δέχομαι τον ισχυρισμό ότι σου άφησε το κινητό ως ασφάλεια και θα επιστρέψει να πληρώσει το αντίτιμο, αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο για α…
-
Mi 8 SE Hard Bricked
Μήνυμα@junior_demon Υπάρχει authorized account αλλά δεν έχω χρόνο προς το παρόν στείλε προσωπικό μήνυμα να δω πότε έχω να δοκιμάσουμε
-
EDL Authorization
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εάν το whyred είναι China Version , δεν πρόκειται να ανοίξει με global fastboot και κλειδωμένο bootloader. ” Αυτό είναι πλέον αξίωμα Καρντάση, γιατί προσπαθεί για Global, αφού είναι γνωστό και έχει ειπωθεί ότι πλέον Global = Global rom, CN = Αγγλοκινεζικη rom
-
EDL Authorization
ΜήνυμαΑυτό είναι ευχάριστο @makis1024
-
EDL Authorization
ΜήνυμαΝόμιζα ότι μιλά για το mi 8 ο φίλος δεν είδα ότι μιλάει για το Note 5 ακόμη πιο εύκολο τότε για αυτόν με 1 βήμα λιγότερο
-
EDL Authorization
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν πειράζει, θα μπορούσες βέβαια να τον δώσεις σε κάποιο άτομο μου έχεις εμπιστοσύνη να τον βοηθήσει εκείνος... Τέσπα... έχω αλλο τρόπο, ΄'οταν βγει online θα το κάνουμε. ” Κωδικοί δεν δίνονται είναι νόμος απαράβατος, αν έχεις Authorized τότε βοήθησε τον η ας περιμένει ο φίλος να έχω χρόνο ελεύθερο να του το κάνω την δεδομένη στιγμή με τίποτα.
-
EDL Authorization
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν δεν βρείτε ακρη με τον @derveni πες μ να στο κανω.. ” Γιώργο βρίσκομαι Σάμο για τα hotspot πρέπει να περιμένει ο φίλος, γιατί αυτές της μέρες και για καμιά 10 μέρες ώσπου να οργανώσω το γραφείο δεν υπάρχει καθόλου χρόνος ελεύθερος
-
EDL Authorization
ΜήνυμαAuthorized @Samurai έχω εγώ
-
Παράθεση από sakas1989: “@derveni μόλις την πέρασα και έχω global beta ,τι νέα έχεις για την παρασκευή ; Θα μας δώσει android 9 ??? ” Σαν beta tester εγώ ναι, αλλά βγήκε ανακοίνωση που την έβαλε ο @markito αν και να σου πω την αλήθεια τους έχω ικανούς να δώσουν δεν τους έχω και για σταθερούς. Παράθεση από markito: “Δε νομίζω, αυτή τη βδομάδα [Notice] MIUI 10 Global Beta ROM Update Schedule From 28th Jan. to 10th Feb.! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ”
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
derveni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Kanella2013: “Χάρη σε εσάς έχω καινούργιο κινητό! ” Καινούργιο δεν το λες τα 3 έτη τα έχει στην πλάτη, αλλά ήταν ένα από τα πιο καλά κινητά που πέρασαν.
-
@pantelisdim Σε μπέρδεψα που στην πρώτη ανάρτηση μου που είπα την αλήθεια και συμφώνησε και ο @geoanto555 γιατί το περιγράφει ακριβώς σαν κεντρική ιδέα τι σημαίνει εγγύηση, η την δεύτερη που έχω κάνει και αναφέρω στο υστερόγραφο ότι είναι χιούμορ γιατί κάποιοι λένε κάτι για να χαϊδέψουν αυτιά η να πουν και να α κουσουν πρόσεξε όχι την αλήθεια αλλά αυτό που θέλει να ακούσει το μέλος. Τέλος πάντων σε παραπέμπω στην ανάρτηση πιο πίσω του @geoanto555 και είναι έτσι όπως ακριβώς τα λέει.