Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Voidablazer Λάθος προσέγγιση κάνεις στο θέμα, μέσω του Donate πρέπει να πληρωθεί ο server και οι προγραμματιστες που κάνουν την rom. Μπορεί παλιότερα να ήταν ελεύθερο το update γιατί μπορεί να υπήρχαν χορηγοί. Στα περισσότερα forum η site που ανεβάζουν rom γίνετε αυτό δεν μπορεί αλλιώς να επιβιώσουν είναι θέμα πραγματικό αυτό, πιστεύω να σε κάλυψα ως προς την διαμαρτυρία σου.
-
Αρχίζουν τα κλαρίνα σιγά σιγά στην xiaomi με της συσκευές της.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΔες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…vergion-με-Global-Stable/
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
derveni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαChina version = China rom Global version = Global rom Ξεκλείδωτος bootloader = China version
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από Teamingame.gr: “Την Κυριακή μάλλον θα έρθω να δείτε το Mi 8 SE από κοντά ” Το έχουμε δει σε brick
-
Πρόσφατα φίλος και μέλος του forum αγόρασε το Mi 8 Dipper, η συσκευή του είχε official Stable και μετά από αναβάθμιση το κινητό έγινε brick. Ο φίλος μας δεν είχε γνώσεις να κάνει τσεκ αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος, και για να πούμε και του στραβού το δίκιο γιατί να κάνει τσεκ όταν το αγόρασε από γνωστή και μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας. Ηρθε σε επικοινωνία μαζί μου αν και τον ενημέρωσα ότι η κατάσταση είνα πολύ δύσκολή και μη αναστρέψιμη γιατί το κινητό ήταν China vergion με Global official, ν…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το ποσό γελοία σαν εταιρία είναι ότι ανακοινώνει την πιο σημαντική ανακοίνωση ένας admin Τρεχαχιρευοπουλος από το Κατακωλο της Κίνας, είδες ποτέ την Apple ή την Samsung να βγαίνει ο Τρεχαχιρευοπουλος να κάνει μια ανακοίνωση που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες ανά τον κόσμο για την πολιτική της εταιρείας.
-
Ακολουθούν δελτία τύπου σαν τον Ρουβίκωνα, απλά δεν το ανακοινώνει ο εκπρόσωπος τύπου της Κυβέρνησης
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ξεκλείδωτος bootloader
derveni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΣιγά να μην γνώριζε Αέρα πατέρα είναι και αυτοί σαν εμάς, αλλά και να γνώριζε τι θα τους κάνεις μήνυση
-
-
Ξεκλείδωτος bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από mixbel: “Δεν ζήτησα κάτι ιδιαίτερο εφόσον είδα official global rom B20 μπάντα προχωρήσα στην αγορά του . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το bangood είναι σοβαρό μαγαζί πιστεύω ότι και αυτό η πιάστηκε αδιάβαστο και την πάτησε η εκ του πονηρου από China version περνούσε Global version rom. στην Λάρισα υπάρχουν 3 περιπτώσεις brick και λογικά επιστροφή στην Κίτρινη φυλή
-
Ξεκλείδωτος bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Papadopoulos: “καπου διαβασα οτι περνας αγγλοκινεζικη και το ξανακλειδωνεις.. Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να το στειλεις πισω.. ” Του εγγυάται κάνεις ότι δεν θα έχει brick μετά ?? Η συσκευή είναι ακριβή το ρίσκο μεγαλο, για αυτό ας αποφασίσει μόνος του