Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
error 86006
Μήνυμα@drivth Καρντάση φιλικά το λέω και να το ξέρεις όταν θα δίνεις απάντηση βοήθεια καλό είναι να κάνεις παράθεση της λύσης ώστε το μέλος που χρειάζεται βοήθεια να την βλέπει άμεσα και να μην ανατρεχει πίσω και να χάνεται
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΆλλαξε θύρα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤρέξε την διαδικασία για το ξεκλείδωμα Καρντάση και ενημέρωσε
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΝαι Γιώργο το είδα αυτό αλλά είπα να αναστηθεί πρώτα ο Λάζαρος και εν συνεχεία μετά η rom
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠιθανόν πρόβλημα USB φόρτισης η μπαταρίας
-
Πρόβλημα με ενημερωση
ΜήνυμαΑπορίες και ερωτήσεις είμαι σίγουρος ότι θα έχεις και σύντομα θα της κάνεις γνωστές
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜην μιλάς καθόλου άλλοι περιμένουν 360 ώρες
-
-
Πρόβλημα με ενημερωση
ΜήνυμαΞεκίνησε από εδώ πρώτα xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=357119#post357119 μετά αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…lash-Unlock-Tool-ΞΕΚΛΕΙΔ/
-
Πρόβλημα με ενημερωση
ΜήνυμαΟδηγοί θες να πεις γιατί έχεις πολύ δρόμο μπροστά
-
Πρόβλημα με ενημερωση
ΜήνυμαΜαϊμού rom συλλεκτική σύντομα να την αλλάξεις
-
Βρες κανένα PC να κάνεις την δουλειά σου
-