Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-193 από 193.
-
Παιδια να πω και εγω τη βλακεια μου? Τη συσκευη δεν την εχω ακομα στα χερια αλλα θυμαμαι περιπτωση με προβλημα ακουστικων στο xperia z1 μου.Θυμαμαι οτι πολλα ακουστικα με 2 ριγες πανω στο βυσμα και ρυθμιστικα δεν δουλευαν καλα και ηθελε ανταπτορα για να δουλεψουν.Ριξτε μια ματια στη φωτο που επισυναπτω
-
@zeus41 Ρωτα δεν εχεις να χασεις τιποτα,επειδη μιλαμε για δεμα μπορει να θυμαται κατι ο ταχυδρομος απλα δεν μπορει να ελεγξει οπως ενα συστημενο το συστημα του.Σε γενικες γραμμες παντως ειναι λογικο χρονος για belgium post ,μπορει απλα να μην ηρθε ακομα... @NasDriver Το θεμα ειναι οτι ειναι φυσιολογικο να μην εμφανιζει τα δεματα απο belgium post,διαβασε το post μου λιγο παραπανω να δεις που μας μπλεκει το gearbest.
-
@zeus41 Δυστηχως το προβλημα σου βρισκεται αλλου και συγκεκριμενα στην Belgium post.Το tr.number που σου δινει ισχυει μεχρι να μπει Ελλαδα και μετα συμπεριφερεται σαν απλος φακελος-δεμα.Μην περιμενεις να δεις ενημερωση στο site του ΕΛΤΑ γιατι δεν θα εμφανιστει ποτε.Το χειροτερο ομως ειναι οτι επειδη συμπεριφερεται σαν απλος φακελος δεν θα σου αφησουν ειδοποιηση -ουτε ειναι υποχρεομενος να σου χτυπησει ο ταχυδρομος να υπογραψεις (δεν ειναι πλεον συστημενο).Μπορει να το αφησει στην εισοδο της πολυ…
-
Για το παλιό δέμα ξεκίνησα αυτή τη Δευτέρα διαδικασία dispute, φαντάσου μιλάμε για παραγγελία από 22/3. Ελπίζω να μην χρειαστεί και για το καινούριο γιατί δεν θα μπω σε διαδικασία αγοράς από Κίνα ξανά. Δυστυχώς οι τιμές στις ευρωπαϊκές αποθήκες είναι αρκετα μεγάλες και μετά μπαίνουν σε οικονομικά μεγέθη εγχωριων αγορών που με βάζουν σε διλλημα. Τέλος πάντων είναι νωρίς ακόμα για το xiaomi αλλά άμα καείς μια φορά κάθε μέρα σου φαίνεται αιώνας.
-
Καλησπερα σε ολους! Το ξερω θα με κραξετε και θα εχετε δικιο αλλο το redmi note 3 pro που περιμενω απο vickmall ηδη δειχνει οτι ειναι απο 9/5 Ελλαδα αλλα στα Ελτα εχει μεινει στην αναχωρηση απο Σιγκαπουρη.Ειναι λιγες οι μερες το ξερω αλλα ειμαι καμμενος γιατι απο το ιδιο καταστημα δεν ηρθε ποτε ενα meizu m2 note (εχει μεινει στην αφιξη 31/3).Εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι παιζει με την singapore ,τουλαχιστον στα mail που ανταλλαξα με το vickmall αφησαν να εννοηθει οτι το meizu εντελει μπορει να…
-
@MANVLIS Μη δινεις σημασια στο track της singapore γιατι τωρα τελευταια δεν μας τα λεει καλα.Φαντασου εμενα δειχνει ενα meizu m2 note οτι εχει φτασει ελλαδα απο 31/3.Αφου επικοινωνησα με το καταστημα αγορας και αυτοι μιλησαν με τη sg post (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω) κατεληξαν οτι μαλλον δεν εφτασε ποτε Ελλαδα και δεν ξερουν που βρισκεται. Με αλλα λογια το arrival που δειχνει στις 18/04 μπορει να ειναι ενδεικτικο ,ναι μεν αργουν μερικες φορες στο σκαναρισμα αλλα …
-
Καλησπέρα σε όλους νέος στο φορουμ αλλα και στη xiaomi. Εντός της εβδομαδας θα γινω κατοχος ενός redmi note 3 pro με περασμένη την official chinese stable. Με το καλημέρα θέλω να περάσω την global stable για να έχω Google services και να εξαφανισω τις κινεζικες εφαρμογές. Αυτο το σημείο με μπερδεύει λίγο, αλλοι μου λένε οτι πρεπει να ακολουθησω τον οδηγό φλασαρισματος οπως περιγράφεται (flash /unbrick), αλλοι οτι απλα κατεβάζω την global stable στον υπολογιστή την περνάω στη συσκευή και μεσω της…
-
RE:
geomos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από divo: “Μια βοήθεια οποίος ξέρει. Έχω φτάσει το claim σε ένα σημείο όπως φαινεται στις φώτο. Χρειαζεται κάτι παραπάνω να κάνω ή άπλα περιμένω από paypal? Ευχαριστω εκ των προτέρων. 2ed7gah.gif 95zf45.gif” Απλά περιμένεις, αν χρειαστεί κατι αλλο το paypal θα σου εμφανίσει ενα κουμπάκι respond το πατας και διαβάζεις τι αλλο σου ζητάνε.
-
Καλησπέρα σε όλους, νέος στο φόρουμ αλλά και στην οικογένεια της Xiaomi. Έχω παραγγείλει το redmi note 3 pro 2gb/16gb από γνωστό κινεζομαγαζο και μετά από συμβουλές μέλους επέλεξα να αποσταλεί με την official Chinese stable rom αφού έτσι και αλλιώς σε όλες τις συσκευές μου έχω το μενού στα αγγλικά. Γνωρίζω για το πλήθος κινεζικων εφαρμογών και την έλλειψη play store και σκέφτηκα με το που έρθει να του περάσω κατευθείαν την global stable. Εκεί ξεκίνησαν και τα προβλήματα μου που οφείλονται στην έ…