Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 193.
-
RE:
geomos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Μαλλον θα προτιμησω ευρωπαικη αποθηκη...βλεπω geekbuying 3/64 210 ευρω το ιδιο και honor buy...για πειτε τι να προτιμησω;” Και στα δύο τα μεταφορικά είναι ένα 40ευρω.
-
RE:
geomos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Την ακυρωσα ηδη! Καθε μερα διαφορετικη δικαιολογια, βρωμησε η δουλεια! Τωρα περιμενουμε το refund... Το καλο ειναι οτι χτιζω ατσαλινη υπομονη :rofl:” Για ποια συσκευή ενδιαφέρεσαι?
-
@sso Ναι είναι το Kate. Μετρημένο και με μεζούρα!!! Έχε κατά νου ότι η ευρωπαϊκή αποθήκη του Geek έχει και μεταφορικά. Κάνε τους υπολογισμούς σου και αποφάσισε. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω την οικονομική σου κατάσταση δεν επιμένω αλλά αν εντέλει μιλάμε για ένα 20αρικο διαφορά εγώ θα προτιμούσα την εγχώρια αγορά και την εγγύηση της infoquest. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλημέρα και καλές σπουδές. Προσωπική άποψη να μην μπλέξεις με αγορά από Κίνα μια που πρόκειται για το πρώτο σου smartphone και θα βρίσκεσαι και σε ξένη χώρα. Το p9 lite είναι προφανώς πιο αδύναμο σαν συσκευή αλλά δεν παύει να είναι όμορφη και αρκετά καλή επιλογή. Παρτο από εδώ να το ευχαριστηθεις και να έχεις και την υποστήριξη της Huawei που έχει πραγματική παρουσία στην Ευρώπη. Ομοίως μπορείς να δεις και κάνα LG, Samsung κτλ ώστε όπου και να βρεθείς να έχεις service. Sent from my MI 5 using T…
-
3η ψήφος σήμερα με username τον αριθμό τηλεφώνου 6947@@@521
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzifos: “Έχουν έρθει. Όπως και Νοκια από πολύ μεγάλη αλυσίδα Αιγυπτιακά, τα οποία πήγαιναν Αιγυπτο για service/επισκευή.” Ήταν αυτά που είχαν manual φωτοτυπία και service drop point ένα σουβλατζιδικο κάτω από το γραφείο του "εισαγωγέα"? Για όσους αναρωτιουνται ναι είναι πραγματική ιστορία.... Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
@rafailo Πιθανον αν το κωλοχαρτο χρειαζόταν firmware update για να δουλέψει η για να σκουπιζει καλύτερα θα έμπαινα και στο forum της softex. Για τα υπόλοιπα που έγραψες (σχολείο, χάπια κτλ) δεν μπαίνω καν στον κόπο. Προφανώς αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο φόρουμ δεν θα είχε τόσο μεγάλη διείσδυση η Xiaomi στην Ελλάδα αλλά μέχρι εκεί. Τι θες να κάνει λοιπόν? Να προσλάβει τους ιδιοκτήτες του φόρουμ? Να βάζει τις rom του φόρουμ στις ελληνικές συσκευές? Να μας δίνουν ποσοστά για κάθε συσκευή που αγορά…
-
Παράθεση από rafailo: “Ενώ φαίνεται το γεγονός της χρονιάς, εμένα μου αφησε μια πικρή γεύση.... ΑΥΤΟ το φόρουμ διέδωσε την 'έννοια' XIAOMI" στην Ελλάδα. Και η εντύπωση που μου δίνεται είναι οτι , έρχεται η QUEST να θερίσει ξένους κόπους. Εαν τα παιδιά του φόρουμ δε καρπωθηκαν τίποτα από όλη αυτή την ιστορία, τοτε θα πω αίσχος στη МАМА XIAOMI Χιλίαδες μέλη αυτού του φόρουμ γίναμε ιεροκύρηκες της XIAOMI, διδάσκοντας το λόγο της, εισπράττοντας άπειρους χλευασμούς από τους άσχετους, για να κάνουμε μ…
-
Εχουν πολυ γελιο οσοι εχουν ξαμοληθει στο ελληνικο νετ τις τελευταιες μερες μολις κυκλοφορησαν οι φημες για xiaomi-infoquest! Εχεις απο τη μια διαφορα blog που δεν τα ξερει η μανα τους και βγαζουν αρθρα που λενε οτι μιλησαν με τον Hugo Barra τον ιδιο και δεν εχει ιδεα για τη συνεργασια και δεν ξερει που ειναι η Ελλαδα στο χαρτη (καταλαβαινουμε απο τις διαφημισεις τους ποιος τους ταιζει),απο την αλλη μελη σε φορουμ -εκπροσωπους eshop που μιλανε καθε 2 μερες με xiaomi γιατι προφανως οταν αγοραζεις…
-
229 με 2 χρόνια εγγύηση για το Kate? Αρκετά καλή τιμή για να μην πω άψογη. Ελπίζω να είναι η τελική και να μην δούμε κάνα 279 αύριο στη παρουσίαση. Πάντως σε γενικές γραμμές πρέπει να έριξε δουλειά ή quest, έχει και Ελληνικα manual στο site, δεν φαίνεται για αρπαχτη.
-
Μένει να δούμε τις τιμές τους. Αν μιλάμε για ΦΠΑ και ένα φυσιολογικό κέρδος και από την άλλη 2 χρόνια εγγύηση και την αμεσότητα του προϊόντος θα αξίζει τον κόπο. Πχ έστω ότι πουλάνε το note 3 200 περίπου ευρώ εγώ θα το πρότεινα σε αρκετούς να το πάρουν από Ελλάδα. Θα μου πεις και τώρα τόσο το δίνουν στο σκρουτζ, μεγάλος παράγοντας είναι η infoquest. Όπως έγραψε και ο pavlidisc πιο πριν οταν δούλευα σε service μεγάλης αλυσίδας και ερχόταν iPhone με πρόβλημα παρακαλουσαμε να ήταν προμηθευτής η inf…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “2? Από τα 325 μοντέλα?? Ποιος θα τα πρωτο-πάρει...... :hmm:” Αν φέρει τα note 3 και το redmi 3 με την 800αρα μπάντα καλύπτει το 90% της ζήτησης για κινητά στην Ελλάδα. Μεταλλικό σασί, καλή οθόνη, το redmi σε άσπρο και χρυσό για τις κυρίες και το note 3 για τους κυρίους. Όλα τα άλλα, mi5, mi5s, MI Max, MI note 2 είναι για εμάς τους βλαμμενους (με τη καλή έννοια) που ξεροσταλιαζουμε στα φόρουμ. Ελπίζω οι τιμές να είναι λογικές και να διαλεξουν και ένα καλό service provider κ…
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!
-
@derveni Απο ότι καταλαβαίνω έχεις άμεση επαγγελματική ενασχόληση με το θέμα γιαυτό θέλω να σου κάνω μια ολίγον off-topic ερώτηση. Ο όρος αποκλειστικος αντιπρόσωπος ισχύει ακομα νομικά? Δηλαδή μπορεί να με εμποδίσει κάποιος να κάνω παράλληλη εισαγωγή ενός προϊόντος? Είχα την εντύπωση ότι λόγω Ε.Ε και ανταγωνισμού πλέον υπάρχουν μόνο επίσημοι και όχι αποκλειστικοι αντιπρόσωποι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από gto: “Παράθεση από derveni: “Παράθεση από baiosss: “Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα; [Αποκλειστικό] | Techblog.gr Λέτε? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτοί στο Techblog.gr Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνουν διασπορά ψευδων να το πω ας το πω και έτσι, για τον απλό λόγω ότι καμία εταιρεία για να πουλήσει εντός της Ε.Ε. ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Και για να δέσει το γλυκό του κατά φαντασία έγκυρου blog λέει της χωρίς να γνωρίζει την νομο…