Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 193.

• RE:

geomos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitris Zantes: “Καλησπερα σε ολους, Μου εφεραν το mi5 3/32 απο official xiaomi shop και εχει πανω official (κινεζικη νομιζω) ρομ. Εκανε update σε 8.0.12.0 και μετα περασα τις εφαρμογες μου με tranfer απο το προηγουμενο κινητο μου xiaomi redmi 3. Περασα google apps με το GOOGLE INSTALLER V2.0 APP FOR MIUI Παιδευτηκα λιγο με τα settings αλλα λειτουργησε σωστα εκτος απο τη μπαταρια που την ρουφαγε σα να ηταν ανοιχτο. Battery drain στα χειροτερα του. Επίσης μου χανει τη ρυθμιση της πο…

• Καθαρά προσωπική γνώμη είναι να κοιταξεις και στο vickmall. Μπορεί να δώσεις κάνα 10ευρω παραπανω αλλά θα διαλέξεις εσύ τη ROM που θέλεις και ενδεχομένως να γλυτωσεις άπειρες ώρες ταλαιπωρίας. Το bangood μετα τα τελευταία μαγικά που είχε κάνει με τις ROM έδειξε πλήρη αδιαφορία για τον πελάτη και αντιεπαγγελματισμο.

• Αν δεν σκοπεύεις να σκαλισεις λίγο θα σου πρότεινα κάτι από ελληνική αγορά. Μιας και δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις μπορείς να δεις Huawei p8 lite, Huawei p9 lite μπας και παίξει καμία προσφορά όπως το καλοκαίρι η άμα σπρωξεις λίγο το nexus 5x. Θα έχεις την εγγύηση σου για 2 χρόνια, όλες τις μπάντες και το κεφάλι σου ήσυχο. Από την άλλη πληρώνεις μια σημαντική υπεραξια σε σχέση με το τι μπορείς να πάρεις από Κίνα. Όλες οι διαδικασίες που αναγράφονται στους οδηγούς μπορεί να πάρουν από μισή ώρα μέχ…

• RE:

geomos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από sakas1989: “Εχει τύχει σε κανέναν άλλον όταν χτυπάει το τηλέφωνο να το αναποδογύριζει και να μην σταματάει ο ήχος ενώ το έχω ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις?” Αν έχεις ενεργοποιημενη και τη δόνηση δεν δουλεύει αυτή η ρύθμιση. Μόνο όταν έχεις διαλέξει σκέτο ήχο στις κλήσεις. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Ναι πλέον εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο ξεκίνησε και η Vodafone. Το έμαθα στις καλοκαιρινές μου διακοπές στη Πελοπόννησο!!! Ευτυχώς βουταγα το κινητό της γυναίκας και το έκανα Hotspot!! Στο myphone υπάρχει ανάλογο τοπικ για κάλυψη 4g πανελλαδικά και πλέον η 800αρα βρίσκεται παντού από όλες τις εταιρείες. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

geomos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GioNiko: “Το 4g του kenzo πιανει σημα κανονικα και ας μην εχει την band 20/800mhz? ” Το πρόβλημα υπάρχει ΜΟΝΟ εάν έχεις WIND και μόνο εάν στην περιοχή της επαρχίας που βρίσκεσαι η WIND εκπέμπει 4G από την Band 20 (Από τις άλλες μπάντες της WIND πιάνει κανονικά 4G). Φυσικά μιλάμε μόνο για 4G... επειδή οτιδήποτε άλλο το "πιάνει" κανονικά...” Και με wind και με Vodafone και με cosmote σε αρκετά σημεία της ελληνικής περιφέρειας θα έχει πρόβλημα όσον αφορά το 4g. Γι…

• RE:

geomos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από georgesalo: “δεν νομιζω εχω ψαξει παντου....λοιπον πρωτα κατεβαζω την rom και τα Gapps μετα μπαινω σε TWRP και κανω reset τα cache system και τετοια παω κανω πρωτα install την rom και μετα τα gapps reboot system και κολλαει στο MI LOGO το καλο ειναι οτι δεν brickari κατι γινεται λαθος.....οσο για την σειρα της εγκαταστασης ετσι ειναι σε ολα τα forum που εχω ψαξει...” Ρε γαμωτο είχα το ίδιο πρόβλημα όταν φλασαρα την cm13 στο ταμπλετ μου, κάπου διάβασα τη λύση αλλά δεν τη θυμάμαι καθό…

• Καλησπέρα σε όλους. Πρώην κάτοχος redmi note 3 pro και τώρα mi5. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ το φόρουμ και έχω τρελαθεί. Ήδη εδώ και στο myphone έχω διαβάσει 2-3 περιπτώσεις με παιδιά που παρηγγειλαν το rn3 pro από συγκεκριμένο κατάστημα, έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (δεν ανοίγει η κάμερα) και έχουν περασμένη unofficial rom. Οκ θα πείτε στην αρχή οι μισοί με unofficial παραλαβαμε, παιδευτικαμε και μάθαμε. Συμφωνώ και επαυξάνω και εγώ πέρασα τα πανδεινα για να περάσω official rom στο mi5 μ…

• Αυθεντικό η μαϊμού, σε οθόνες που είναι κυρτες έστω και λίγο δεν είναι δυνατόν να μπει tempered glass που να την καλύπτει όλη. Θα παίρνει αέρα, δεν θα κολλάει, θα ξεκολλήσει κτλ. Αν σου καλύπτει την επιφάνεια εργασίας και έχει καλή κυρτοτητα και δεν σκαλωνει το δάχτυλο τότε είσαι κομπλέ. Η μόνη λύση είναι αυτά τα αηδιαστικα screen protector που μπαίνουν μόνο με νερό και είναι σαν ζελατίνα ζαχαροπλαστικης!!! Είναι άθλια όμως στην υφή και με το χρόνο σχεδόν όλα κιτρινιζουν (μπλιαχ)!!!

• Εγώ ξεκλειδωσα και με official china stable. Οπότε με dev δεν θα έχεις θέμα.

• @demakhs Ναι παραδόξως φτάνει το πενταωρο άνετα και το ξεπερνά μερικές φορές, τουλάχιστον με τη δικιά μου χρήση. Παραδόξως γιατί έχει 3000mah μπαταρία αλλά μάλλον το optimization της miui και ο snapdragon 820 κάνουν καλή δουλειά στη κατανάλωση. Πάνε βέβαια τα 8ωρα του note αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!

• Σας ευχαριστώ πολύ!!! Ερχομενος από το note 3 pro μπορώ να καταλάβω τη διαφορά τιμής και δεν αναφαιρομαι μόνο στα εσωψυχα (cpu, gpu, camera, ram και ufs μνήμη) αλλά και στο σχεδιασμό της συσκευής (υλικά, design, βάρος, κράτημα). Μου λείπει βέβαια η ΜΠΑΤΑΡΙΑΡΑ του note αλλά το quickcharging ισορροπεί τη κατάσταση.

• Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και κάποιες μέρες ευτυχής κάτοχος του mi5, έχω μια ερώτηση. Τώρα είμαι με την τελευταία global stable και θέλω να περάσω την global dev για να έχω τα τελευταία features που δεν έχουν ακόμα περαστεί αλλά και για την Ελληνική γλώσσα. Ξέρω ότι πρέπει να γίνει μέσω του updater του κινητού, αλλά σε περίπτωση που θέλω να ξαναγυρισω μπορώ? Στο note 3 pro η επαναφορά από global dev σε global stable δημιουργουσε προβλήματα (επειδή η dev ήταν mm και η global ακόμα lollipop). Στο mi…

• Ένα πρώτο unboxing. Ο συγκεκριμένος youtuber έχει τρελα με Xiaomi youtu.be/ffO30N8OxtM Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Καλησπερα σε ολους! Σημερα παρελαβα και εγω το mi5 μου απο minideal.Εχει περασμενη unofficial rom 7.6.11.0 stable. Το περιμενα οποτε ειχα διαβασει τους οδηγους και ειμιυβ ετοιμος.Ξαφνικα πελαγωσα 1ον οταν κανω ελεγχο για bootloader βλεπει κανονικα τη συσκευη αλλα μετα βγαζει αυτο το μυνημα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20361/ ΤΙ κανω? Το προσπερναω και προσπαθω να προχωρησω τη διαδικασια που αναγραφεται στον οδηγο ,ενεργοποιω το usb debugging (δεν το γραφει αμα κανω λαθος να μην το …

• 4.30 με 5 ώρες sot και 4g και GPS και συγχρονισμους ? Τι άλλο θέλεις? Μου φαίνεται καταπληκτική απόδοση! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

geomos - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από TOLIS38: “Η Τελευταια σκηνη που εστιαζει στο ΑΡΩΜΑ εχει κατι να μας πει?????????? [Q&A] AROMA Installer - [Dev Move To Dev… | Android Development and Hacking” Ακριβώς εκεί πήγε το μυαλό μου!

• Παράθεση από takisfrag: “Λέω τώρα εγώ ....αφού κατά μέσο όρο ή έγκριση για ξεκλείδωμα έρχεται σε 24 ώρες και μετά σε 40 λεπτά έχεις κάνει την διαδικασία και είσαι οκ , γιατί όλη αυτή ή φασαρία και το ρίσκο ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μα περιέργεια φυσικά!!!

• Τη διαδικασία την ανέβασε ο mitch002. Είναι μέλος του δικού μας αλλά και του ευρωπαϊκού φόρουμ με μεγάλη παρουσία (οδηγούς-παρουσιασεις κτλ). Το συγκεκριμένο καλώδιο το έχει παρουσιάσει και εδώ και με tutorial πως να το κάνεις μόνος σου (φαίνεται εύκολο αλλά δεν τολμώ να παίξω με καλώδια). Ειδικά αφού το edl έχει καταργηθεί στο mi5 για παράδειγμα πιστεύω ότι αυτό χρησιμοποιούν τα κινεζομαγαζα και μας έρχονται με ψευτο ρομ και κλειδωμενους bl. Επειδή περιμένω ένα mi5 έψαχνα γρήγορους και ευκολους…

• Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το περιβόητο engineering cable που υπόσχεται ότι φλασαρει και με κλειδωμένο bootloader? Βρήκα ένα στο 5ευρω στο Ali και έκανα μια παραγγελία. Φαντάζομαι ότι με αυτό περνάνε τις unofficial στα κινεζομαγαζα αφού θεωρητικά ξεπερνάει τον bl και με το miflash περνάς ότι θες χωρίς καν να χρειάζεται ούτε μια γραμμή σε cmd. Όταν έρθει θα πειραματιστω και θα σας πω εντυπώσεις (δουλεύει μόνο σε xiaomi με snapdragon).