Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.
-
Στον υπολογιστή πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση;
-
Άλλος τρόπος υπάρχει;
-
ναι Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε λίγο να το αφήσεις να bootάρει .... Αν δεν.. ξανα μπες σε fastboot ” Δε bootάρει με τίποτα
-
Αυτό σιγουρα ναι Συνδέθηκα και με το τηλ αρα πάλι κολλάει στο 50%. couldn't verify device
-
ακόμα χειρότερα. account doesn't exist
-
Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία. Έχουν περάσει μέρες. Τωρα προσπαθώ να τον ξεκλειδώσω αλλα κολλάει στο 50%
-
Ναι με το τηλ ζωντανό
-
Με ποιά διαδικασία; Υπάρχει link;
-
ok. Το έκανα και είναι κλειδωμένος. Πρέπει να το ξεκλειδώσω;
-
Παράθεση από geoanto555: “Με το που κάνει restart εσυ κρατας το volume - να μπει σε fastboot. ” Και μετά;
-
Έχει κολλήσει στο logo χωρίς το android κάτω μετά το reboot και απλώς κάνει restart ότι και να πατήσω. Help!
-
@geoanto555 Ναι το έχω περασμένο. Μετα το reboot ξαναμπαίνει στο twrp μόνο του ή το κάνω manual?
-
@geoanto555 Στην πρωτη σελίδα του TWRP μου βγαζει κινέζικα πλήν των fastboot, recovery & download. Τι επιλέγω;
-
Καλησπέρα. Λόγω υπερθέρμανσης της συσκευής και κατανάλωσης της μπαταρίας πολυ γρήγορα, λέω να ξανακάνω επαναγκατάσταση της rom. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τη διαδικασία; Ευχαριστώ...
-
@gkalen Eπανεγκατάσταση stable
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν έχω κάτι να προτείνω ( εγώ είμαι με άλλη ρομ ) , ίσως να κάνεις μία εγκατάσταση ακόμα ... ” Πως κάνω εγκατάσταση από πάνω; Ακολουθώ τον οδηγό της εγκατάστασης;
-
Άρα τι προτεινετε;
-
Καλησπερα σε όλους. Από όταν πέρασα τη rom σε Redmi 3pro, παρατηρώ υπερθέρμανση του τηλεφώνου και κατανάλωση της μπαταρίας πολύ γρήγορα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;Παράθεση: “”
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜΙλάω για τη stable v8, ετσι; Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος... Χρειάζεται ξεκλειδωμα, ειναι ανοικτός o bootloader?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚατάφερα να το περάσω με το παλαιότερο miflash. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποιον οδηγό ακυλουθώ τώρα για να περάσω την τελευταία ελληνική ρομ;