εχω χασει την μιση εμβελεια... ενω δειχνει οτι εχει σημα οταν παω να μπω στο ιντερνετ κανει αποσυνδεση. Δεν το κανει ομως αν εισαι κοντα στο ρουτερΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Πολυ γενικό αυτό που λες, γίνε πιο συγκεκριμένος..Ο/H sunnygtiR έγραψε:
εχει πρόβλημα το wifi στο mi3... Κατά τ'αλλα όλα οκ....
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Σαφως γιατι κανεις κ wipe cache κ dalvilk κ το κυριοτερο factory reset εγω παντα κατεβαζω την ρομ χυμα στο κινητο κ κανω τις παραπανω ενεργειες με αποτελεσμα κανενα προβλημα
Θενξ κ πάλι. Υποθέτω να μην κάνω τις πρώτες ερωτήσεις που μου 'ρχονται στο μυαλό, αλλά μάλλον να μου παραθεσετε τα κατάλληλα λινκ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giannisgoku έγραψε:
Καλημέρα . εβαλα και εγω την τελευταια στο redmi 3 pro και πλεον για να φορτισει θελει περιπου 8 ωρες.
Και μου εχει και καποια "σπασμενα" θεματα
-
@jimmydimo
@GEORGE13
Όπως είπε και ο @MIUI_ART (του οποίου οι οδηγίες είναι εγγύηση), το twrp ως recovery rom προορίζεται ακριβώς για διάφορες εργασίες στη συσκευή, όπως πχ την εγκατάσταση.
Το factory reset που ανέφερε o george13 δεν απαιτείται κάθε φορά, χρειάζεται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Μια από αυτές ήταν η μετάβαση από miui 7 σε 8. -
Ο/H thomas01 έγραψε:
@jimmydimo
@GEORGE13
Όπως είπε και ο @MIUI_ART (του οποίου οι οδηγίες είναι εγγύηση), το twrp ως recovery rom προορίζεται ακριβώς για διάφορες εργασίες στη συσκευή, όπως πχ την εγκατάσταση.
Το factory reset που ανέφερε o george13 δεν απαιτείται κάθε φορά, χρειάζεται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Μια από αυτές ήταν η μετάβαση από miui 7 σε 8.
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Δεν έχω κάτι να προτείνω ( εγώ είμαι με άλλη ρομ ) , ίσως να κάνεις μία εγκατάσταση ακόμα ...
-
-
-
@balouk
Δεν είσαι στο σωστό νήμα τότε , αν θες να βάλεις Stable θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση με wipe data factory reset ..
Ρώτα στο νήμα με τις Stable και θα σου πουν τα παιδιά τη διαδικασία .. -
-
@thomas01 το κανω παντα ετσι που περναω ρομ για να αποφυγω αν τυχων υπαρχουν λαθη γιατι εαν ξερεις περνοντας καπακι την επομενη χωρις wipe chache wipe dalvik ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει οποτε κ με factory reset εχεις το κεφαλι σου ηρεμο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα