Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
Παράθεση από giannisgr41: “Παράθεση από CharitosGiorgos14: “ ” γιατι συγκρινετε ναυαρχιδες με κινητο μεσαιας κατηγοριας>?δεν ξερατε τι αγοαραζατε?μπαταρια και καμερα .γιατι τωρα ζητατε επιδοσεις κορυφαιων κινητων?για την κατηγορια και αυτα που προσφερει ειναι κορυφαιο.σε καθημερινη χρηση δνε εχει κανενα θεμα,ουτε αργοποριες. ” Ρε παιδιά σχεδόν 500 ευρώ κινητό... Xiaomi... Μεσαία κατηγορία είναι;;; δηλαδή η τοπ κατηγορία της εταιρίας ποια είναι; το 10 σκέτο μόνο; που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ε…
-
Καλημερα παιδια. Κατοχος και εγω ΕΔΩ και 5 μέρες του mi note 10 6+128 . με την global 11.0.16 Για να ξεκλειδωσω μου εβγαλε 168 ωρες (μια εβδομαδα). Επειδη προερχομαι απο mi mix 2 που φυσαει (ας οψετε που τα ψιλοεπαιξε η οθονη), μπορω να σας πω οτι βρισκω το note 10 λιιιιγο πιο αργο στο ανοιγμα εφαρμογων ας πουμε και με ξινιζει λιγο. (σε ολα τα αλλα προφανως και υπερεχει). Αν περασω καποια stable δικια μας εδω της κοινοτητας, θα δω διαφορα στο θεμα ταχυτητας; στο θέμα μπαταρίας; μου φαινεται οτι …
-
Ακριβώς. Δοκιμάζω 6 7 διαφορετικες εφαρμογές τίποτα. (το βλέπω και από την εφαρμογή camera 2 probe ότι δε μου έχει δώσει δικαικαιωματα) edit: τελικα εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη camera2 probe οπως και την open camera που ειχα και καταφερα να εγκαταστησω μια. σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και τον χρονο σας.
-
Καλησπερα. Περασα την MIMix2_V10.4.1.0.PDECNXM πανω στην προηγουμενη (10.3.5 αν θυμαμαι καλα που ειχα παλι απο εδω). Η μονη παρατηρηση ειναι οτι σαν να ρουφαει πιο γρηγορα τη μπαταρια. Το ρουταρα με magisk 19.3 και θελω να του βαλω gcam. μηπως μπορει καποιος να μου πει πιο module πρεπει να κατεβασω; και να μου δωσει μια εφαρμογη gcam που να δουλευει; ειχα καποια apk που ειχα πριν στο android 8 και δε δουλευει κανενα. Μαλλον πρεπει να ενεργοποιησω camera2api παλι. Γι αυτο και ζηταω module. οτι κα…
-
Καλημέρα. καμιά σταθερή με android 9 για το mix 2 να περιμένουμε εδώ κοντά; κάτι είχε πάρει το μάτι μου πριν μέρες...
-
Καλημερα παιδια. Σχεδον μια απο τα ιδια και εδω... Ενα mi A1αδυνατει να συνδεθει με Mitsubishi L 200 του 2018 ενω το αυτοκινητο συνδεεται κανονικα με mix2 και με ενα samsung A3 5αετιας Ενω το τηλεφωνο βρισκει το bluetooth απο το αυτοκινητο, οταν παταμε για συζευξη (στο κινητο) δεν κανει τιποτα. δειχνει οτι παει να συνδεθει αλλα δε το κανει. δεν προχωραει καν στο εμπομενο βημα που ειναι να περασεις το κωδικο. Καμια ιδεα; καμια λυση; Ευχαριστω!
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις σβήσει τα πάντα και κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Σύνδεσε το με υπολογιστή, περνα την xtrv και κάνε εγκατάσταση, αν έχεις το τελευταίο twrp στην προηγούμενη εγκατάσταση σου Αλλιώς θέλει πέρασμα twrp, format data κτλ. ” Να αποφυγω λες την αρωμα ε; το 3.2.1-2 εχω
-
Παιδια καλησπερα. στο mix 2 ειπα περασει την global stable 8.9.20. (οχι την δικια μας, απο το miui.com την κατεβασα) επισης το ειχα κανει ρουτ με magisk. παρατηρησα ενα 2 εφαρμογες συστηματος και δεν μπορουσαν να παρουν ενημερωση. (εβγαζε μυνημα για αποτυχια ληψεις) Σκεφτηκα να μπω σε recovery και να να κανω wipe cashe /dalvik καταλαθος πατησα το kai to system και τωρα ειμαι χωρις κινητο (No os installed) Αν περασω οπως ειναι την αρομα την stable 8.9.20 θα εχω θεμα? θα μπει κανονικα; χωρις facto…
-
Επομένως άρχισε το μοίρασμα. Το email πάντα έρχεται λίγο πιο αργά. Αυτό έχω παρατηρήσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι να μοιράσει αν δεν υπάρχει η ρομ έτοιμη; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Για να πάμε από developer σε stable τι πρέπει να κάνουμε; factory reset; αρκει ένα wipe cashe- dalvik; ειμαι με την 8.9.13 και σκέφτομαι να δοκιμασω την σταθερη. (την οποία επειδή δεν υπάρχει κάπου ή τελευταία, λέω να βάλω την τελευταία 9αρα και να την ψάξω Ota) Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk