Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 573.
-
Το θεμα ειναι οτι μου το εκανε στο τωρινο update...στα προηγουμενα ολα ηταν μια χαρα
-
Χαχαχα οχι.. ειναι κανονικα οι εφαμοργες, απλως εχουν αλλη ονομασια.. wallet ας πουμε μου ανοιγει τις υπηρεσιες για τις sim.. Πατας στο apple tv και ανοιγει το τηλεχειριστήριο...
-
Παιδες?? Τι παιζει με τις μεταφρασεις???? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49726/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49727/
-
2η ψηφος κ δυναμικη! Timos
-
εκτος απο την χωρα (Ελλαδα) εχει βαλει κανενας χρηστης υποψηφιοτητα να στηριξουμε το παιδι?? ερωτηση.. πως και δεν εχουν την ινδια??
-
Σε Νικελ το εχω στο φορτιστη... Κ η μπαταρια καταναλωνεται αντι να γεμιζει....... Με το που περασα αυτη τη ρομ.....
-
το σημα στο Nikel ειναι τραγικο η μου φαινεται ?
-
πολυ καλη η προηγουμενη... αν κ τις τελευταιες 2 μερες ειχα πολυ αποτομο battery drain ενω στην αρχη ολα ηταν αψογα... μακαρι να συνεχισει να ειναι το ιδιο καλη, αλλα με καλυτερη μπαταρια !
-
σε nikel... οταν συνδεω το bluetooth ακουστικο.. δεν εμφανιζεται πλεον το εικονιδιο του ακουστικου που δειχνει ποση μπαταρια απομενει, κ αν ειναι συνδεδεμενο.. ειναι ισως καποια ρυθμιση η bug της ρομ?
-
σε nikel οταν ερχονται ειδοποιησεις.. το λαμπακι led δεν αναβει.... (στην φορτιση αναβει κανονικα)
-
σε nikel παντως.. απο xtrv stable.. πηγα σε xtrv dev (χωρις FR) και ολα δουλευουν ρολοι (προς το παρον) παντως βλεπω, πως ουσιαστικα απο 8 σε --> 9 ... οι βελτιωσεις ειναι αισθητικες (εφε κλπ) οποτε δε ξερω αν θα ειναι καλο αυτο..
-
Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από mcos82s: “Καλησπερα σας! Έχω κινητό redmi note 4 (nikel) & επιτέλους τo αναβαθμισα σε miui 9! Ομως, η μνήμη (3 RAM) είναι χαμηλή από ότι ήταν πριν! Από τα 1.7 GB που ηταν xtrv aroma 7.6.10, τώρα πανω-κατω 1 GB με επίσης xtrv aroma 7.10.12! Τι γίνεται; Σας ευχαριστώ θερμά! ” και στο δικό μου nikel που την πέρασα χθές βράδυ έκανε το ίδιο. Μετά από 2-3 επανεκκινήσεις για άλλους λόγους , έστρωσε. Δώσε της λίγο χρόνο, άσε την να τρέξει λίγο και το βραδάκι κάν…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σήμερα παρέλαβα το Xiaomi Bluetooth Audio Receiver από gearbest χωρίς τελωνείο αν και έκανε την βόλτα του. Συνδέθηκε ως συσκευή bluetooth ,μετά δοκίμασα τα ακουστικά μου xiaomi pistons basic edition όλα μια χαρά. Προσθήκη την 23-08-2017 σύμφωνα με γραφόμενα στο en.miui.com η μπαταρία κρατάει 5 με 6 ώρες. ” ρε συ γιωργο.. για πες μ... ποση ωρα ομιλιας σου κραταει? μιλησα μιση ωρα κ τελειωσε μπαμ μπαμ....... οι 5-6 ωρες που διαρκει.. ειναι μαζι με την αναμονη? ή ειναι για …
-
μια επισήμανση... για το Nikel.. στα downloads ακομα φαινεται η 8.5.5.0... ας γινει η ενημερωση κ εκει για την ευκολια του κοσμου..
-
εγω εχω αυτη τη στιγμη το Plantronics Explorer 10 και γενικοτερα οσα δοκιμασα ηταν απο αυτα που πουλανε στα Public Οπως ειπα δε ξερω αν φταιει κατι στις ρυθμισεις μηπως οταν κλεινει η οθονη κ απενεργοποιηται κατι (λογω doze) οποτε κ χανει αυτη τη συνεχομενη επαφη που θα επρεπε να εχει συνεχεια το Bluetooth με το κινητο......
-
οι κατοχοι bluetooth ακουστικων εχετε προβλημα με αποσυνδεσεις κατα την διαρκεια των κλησεων? εχω αλλαξει 4 bluetooth ακουστικα, κ 2 ρομ xtrv dev και xtrv stable.. κ το προβλημα συνεχιζεται... βασικα προ ολιγου παρατηρησα το εξης.. μετα απο επανακκινηση λειτουργει κανονικα.. αλλα μετα απο 10-20 λεπτα παλι τα ιδια.. εκτος κ αν χρειαζεται καποια ρυθμιση?
-
xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.2.0 xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.5.0 ποια απο τις 2 προτεινετε? εχω βαλει την 8,5,5,0 γτ στην τελευταια dev ειχα θεμα με το bluetooth, εχανε τον ηχο κ αποσυνδεοταν...τωρα εστρωσε.. αλλα βλεπω οτι γενικοτερα δεν λειτουργει σωστα η stable.. πχ στην εφαρμογη "ασφαλεια" οταν επιλεγω "λιστα φραγων" , μου γραφει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο κινητο.. κ κτ αλλα τετοια χαζα γενικοτερα.. υποψιν πως εχει γινει πεντακαθαρη εγκαταστ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠοσο ρολο μπορει να παιζει βαση ποιας ρομ φοραει το κινητο??.. αν ειναι dev η stable δλδ
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμαοταν βρεις την λυση στο θεμα των κλησεων.. δωσε μια ενημερωση.. ψηνομαι να το παρω..! αλλα το θελω για κλησεις, οχι για μουσικη.. βασικα οσα Bluetooth ακουστικα εχω χρησιμοποιησει στην μουσικη δεν ειχα θεμα.. αλλα στις κλησεις..