Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 573.
-
εχω την XTRV 7.5.18.. για να περασω την νεα arΩma 7.5.25.. την περναω ετσι κανονικα απο πανω? ή χρειαζεται να κανω FR?
-
θα αντικατασταθει η xtrv απο την aroma ?
-
Παράθεση από BanditGR: “Εγώ πάλι δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. ” μετα απο restart στρωνει για καποιες ωρες... Αλλα μετα ξαφνικα ξεκινα κ το κανει ξανα
-
εχει παρατηρησει κανεις στο κινητο, ενω ειναι σβηστη η οθονη.. να αναβει συχνα απο μονη της κ να εμφανιζει την οθονη κλειδωματος?
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμα1 στις 3 φορες οταν πιανω το κινητο στα χερια κ ανοιγω την οθονη, ανοιγει κ η εφαμοργη mifit κ συγχρονιζει... Πως μπορω να το κανω απο το να ανοιγει μονη της...? Λογω οτι χρησιμοποιω το notify & fitnes πρεπει να την εχω να τρεχει στο παρασκηνιο.. αλλα μεχρι κ πριν λιγο καιρο δεν ειχα αυτα τα ξαφνικα ανοιγματα της, απλως ετρεχε στο παρασκηνιο
-
εγω το αναβαθμισα μεσα απο το play store.. κ ολα καλα...
-
Αγορά Συσκευής
ΜήνυμαΑν βολευεσαι με 5.15 ιντσες και θες φουλ επιδοσεις, πας σε mi5s Αλλιως στο 4x για φοβερες αυτονομιες κ 5.5 ιντσες.. απο επιδοσεις ειναι ελαφρως πανω απο τον μεσο ορο του ανταγωνισμου.. υποψιν ομως οτι ο ανταγωνισμος κοστιζει +150 €
-
@vayio ακριβως ετσι.. flashαρεις με twrp απο πανω κ εισαι κομπλε.. αλλα μονο για να πας 1 εκδοση πισω
-
Παράθεση από Gpat: “Παράθεση από varitimos84: “Τα cache μεσα απο το twrp τα δοκιμασες? ” εννοείς, σκέτο, χωρίς dalviκ καθαρισμα? Καλημέρα ” καλημερα... Εννοω κ τα 2... Κ το dalvik μαζι... Αλλιως μια μια εφαρμογη θα την επαναφερεις, αλλα θα κρατας backup οπου μπορεις.. γτ οπως σ ειπα θα χαθουν ολα μεσα τα δεδομενα σε καθε εφαρμογη.. Εσχατη λυση factory reset του κινητου..
-
κατεβαζεις κ τα 2 zip αρχεια... κ αν πας παρακατω..στις κουκιδες.. σου λεει αναλυτικα τι να κανεις... κ αν δεν μπορεσαν να περαστουν οι drives, πως να τους περασεις χειροκινητα "Για τα Windows 7 και πάνω καλό είναι να έχουμε απενεργοποιήσει τους Digital signature Verification" τα εχει ολα αναλυτικα..
-
@BanditGR @gkalen @geoanto555 @zt654 εχουμε κ λεμε....ξεκιναω με τον εξης προλογο.. εσεις εισαι οι "μαγειρες" , εσεις ισως γνωριζετε τι παιχτηκε... οι περισσοτεροι ξερουν πως καποιες συσκευες ειχαν θεμα με το baseband οποτε κ γιαυτο ειχαν μεινει στο P50 ολες οι rom... 1 φορα προσπαθησα να περασω την global stable 8,1,6,0 η οποια δε θυμαμαι ποια εκδοση φορουσε.. κ παλι ειχα θεμα με IMEI κ SIM... μετα το χθεσινο που απο την 7.5.11 πηγα στην 7.5.18 με αποτελεσμα ενω εχω ΙΜΕΙ να μην εχω Sim.. στο do…