Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 573.

• Mi Band 2: The New Successor!

varitimos84 - - Mi Band

Μήνυμα

α, δλδ μια aftermarket εφαμοργη θα δωσει εντολη στο miband2 να μετραει συνεχομενα...? κ μετα αν θελεις πχ για λογους μπαταριας απενεργοποιει το bt στο κινητο... κ το βραδυ πχ το ξανανοιγεις να συνχρονισει οτι κατεγραψε.... αυτο εννοεις??

varitimos84 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από pettros: “Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN". ” ωπας, γτ τοσο καιρο δεν ειχα ρωτησει..... Δλδ αυτο απο μονο του δεν αποθηκευει δεδομενα? Παλμους, βηματα κλπ.. κ οταν ανοιξεις το bluetooth, ν…

varitimos84 - - Mi Band

Μήνυμα

σημερα μου ηρθε τελικααα....... ερωτηση... εκτος απο το mi fit..... ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε?? edit: αυτο καταγραφει ολη την ημερα.....κ οταν ανοιξεις την εφαρμογη συγχρονιζει τα δεδομενα? (ερωτησεις γτ τωρα το χρησιμοποιω κ βλεπω πως λειτουργει) επιπλεον ερωτηση.. τους καρδιακους παλμους τους καταγραφει συνεχως? η μονο οταν επιλεξουμε να δουμε εκεινη τη στιγμη που θελουμε μονο?

• Παράθεση από VeeTs: “Παράθεση από varitimos84: “Αριθμός: RS704564845NL Κατάσταση πακέτου: Παραδόθηκε ( 57 Ημέρες ) ” Γρήγορα ήρθε ( ). Δες εδώ RS242112975CN . Ημέρες παράδοσης -->c26c105004f30c27aa7c2a9c601550a4183b1f21 ” αι καλα...... ε δε νομιζω να ερθει μετα απο τοσο καιρο................................................................... παντως να πω την αληθεια...η συσκευασια ηταν κομπλε... γτ σε διπλανο φορουμ που ρωτησα οσοι παραλαβανε απο μεσα νοεμβρη, κτ για χτυπημενα δεματα διαβαζα..αλ…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4 - Την ημερομηνία αγοράς: αγορα: 16-11-2016, αποστολη: 18-11-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 57+2 η αναμονη (!!!) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δυστυχως το δεμα μου ηταν στα "χαμενα" δεματα του νοεμβριου της NLpost, γιαυτο κ οι 57 μερ…

• vickmall....... επεσα στα "χαμενα" πακετα της NLpost

• Αριθμός: RS704564845NL Κατάσταση πακέτου: Παραδόθηκε ( 57 Ημέρες ) Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-01-16 09:22 - ELTA, ITEM DELIVERED 2017-01-16 09:19 - ELTA, ITEM TO BE DELIVERED 2017-01-16 09:12 - ELTA, ITEM ARR - ELTA 2017-01-16 02:47 K D. THESSALONIKIS, ITEM LOADED 2017-01-16 02:00 K D. THESSALONIKIS, ITEM IN CONTA K D. THESSALONIKIS 2017-01-15 22:00 K D. THESSALONIKIS, ITEM ARR K D. THESSALONIKIS 2017-01-14 07:00 K D. THESSALONIKIS, ITEM UNLOADED 2017-01-13 22:53 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM …

• @dimagicas @yahoo.com στειλε το πισω... κ πες τους να σου περασουν την Official Global Stable v8.1.4.0 (MBFMIDI) εχει κανονικοτατα κ ελληνικα μεσα.... αντε με τις λαλακιες των καταστηματων.. κοροιδευουν τον κοσμο..

• μπορεις να ανεβασεις φωτο απο το "Σχετικα με το τηλεφωνο" τερμα κατω στις ρυθμισεις?

• Παράθεση από dimagicas @yahoo.com: “Καλησπέρα παιδιά, να σας ζητήσω τη βοήθειά σας . . . Πήρα στα χέρια μου χθες το redmi note 4, απο ελληνικο καταστημα, οπου το είχαν φλασαρει οι ιδιοι ( 100% Ελληνικό Μενού με προεγκατεστημένη την Rom της Ελληνικής Κοινότητας MIUI-HELLAS V8.1.6.0 stable και όλα ήταν μια χαρά. Πριν από λίγο όμως έκανα τη πρώτη ενημέρωση και δεν αναγνωρίζει πλεόν την sim . . . . Τι μπορώ να κάνω ; ” ουτως η αλλως η τελευταια stable ειναι η - Redmi Note 4 (Nikel) => xiaomi-miui-he…

• θα φαινεται, θα τα βλεπεις τα updates..απλως για την καλυτερη λειτουργια του κινητου, θα κανεις unroot και μετα root...

• 1. ναι 2. ναι (πρωτα θα πρεπει να κανεις unroot, θα αναβαθμιζεις, και μετα ξανα root) 3. (νομιζω) ναι

• Παράθεση από osalonikios: “Ήταν μέχρι πριν κανα μήνα το Top One. Τώρα για κάποιο λόγο δεν στέλνει Ελλάδα. Ούτε το MC Mart. Μήτσο ξαναστέλνει το Top one Ελλάδα; ” μπηκα απο περιεργια στο mc mart.... αποτι παρατηρησα... κινητα δε στελνει ελλαδα.... gadgets στελνει κανονικα......

• Παράθεση από giwrgosalim: “Για εξηγησετο λιγο καλυτερα αυτο...ποια ειναι η καλυψη που λαμβανω; Δε θα πρεπει να το εχω αγορασει απο καποιο ελληνικο μαγαζι; =============== Ιαν 14th 2017, 7:11pm =============== Ααα καλο θα ηταν να αναφερω και την ηλικια μου(17) και οτι ο πατερας μου δυστυχως δεν εχει τη ΜΕΒΓΑΛ! Τα χρηματα που εχω αρκουν για να παρω το Pro ομως δεν ειμαι για ασκοπες σπαταλες...θελει μελετη το πραγμα ” ε αυτο λεω... απο ελληνικο καταστημα που συνεργαζεται η Infoquest... πχ κωτσοβολο…

• εξαλλου τα xiaomi ηρθαν (αν)επισημα στην ελλαδα μεσω της infoquest κ εχεις 2 χρονια εγγυηση...οποτε δε θα εισαι στο ελεος του θεου........

• μαζι με τα 20$ για να μη περασει το κινητο τελωνειο? ισως ναι....

• Παράθεση από giwrgosalim: “Πφφφ ψαχνω 3/32 δε θελω να δωσω τοσα λεφτα για κινεζικο και μεταχειρισμενο δε βρισκω...για καινουριο ψαχνω αξιοπιστο και φθηνο καταστημα δεν μπορω να καταληξω καπου =============== Ιαν 14th 2017, 3:12pm =============== Ποιος σου ειπε οτι θα βγει το μοντελο αυτο με snapdragon? Και αν βγει ομως θα κοστιζει αρκετα παραπανω! ” Xiaomi Redmi Note 4X image leaks, confirms rumored specs - GSMArena.com news Xiaomi rumored to launch Redmi Note 4X - GSMArena.com news

• κ γτ δε περιμενετε να βγει με snapdragon ? να δουμε ποσο "αναβαθμισμενο" θα ειναι σε σχεση με το υπαρχον? κ εκεινο στα ιδια χρωματα θα βγει...... μη βιαζεστε...........

• πριν αγορασω Xiaomi, ειχα Asus Zenfone 2.. ηθελα να το πουλησω (λογω μικρης μπαταριας 3000mah), και να παρω υποτιθεται κατι καλυτερο.. κινητο στα 200-210€ οσο πιο ποιοτικο, κ σκεφτηκα για Oppo & Vivo ... Oppo ειχε ενας φιλος κ ηξερα ποσο απιστευτα ποιοτικα ειναι κ ποσο φοβερες καμερες εχουν.... οταν ομως ειδα πως για ενα κινητο ανταξιο του Note3pro και του Note4, εχωντας θεσει ως προτεραιοτητα min Mah τα 3500-4000, min camera 16mpx, min ppi οθονη 400 min antunu 80000 min ram 3gb δεν βρηκα κατι κ…

• αποθηκευεις τους αριθμους ως επαφες