Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 573.
-
V8 themes
varitimos84 - - V8 Themes
Μήνυμααπο το site κατεβαζω για v8.... αλλα δε μπορει να το περασει...
-
V8 themes
varitimos84 - - V8 Themes
Μήνυματελικα βρηκαμε τι φταιει κ δε μπορουν να μπουν τα θεματα που κατεβαζουμε απο το en.miui.com??
-
πολη καλη.. εμενα μαζι με 2 tempred glass Μου βγηκε 31€ απο oppomart
-
γιατρε ανοιτε νεο ΘΕΜΑ........να ειναι ολα συγκεντρωμενα....
-
Παράθεση από gascoin: “Εγώ έπεσα. 110 το redmi2 + άλλα 70 το τελωνείο... Sent from my iPhone using Tapatalk ” για 110, σαν πολλα δεν ειναι τα 70????
-
επιβεβαιωνω κ εγω.... για redmi note 4 8.1.6.0 εχει θεμα με sim... ξανα πισω στην 8.1.3.0
-
δε μου δινει δυνατοτητα να επιλεξω explorer.. ασχετως που εχω εγκατεστημενο τον es explorer... μπορω να κανω μεσω adb sideload ή μεσω install ?
-
εγω που εχω διαγραψει τον explorer και δε μπορω να αναβαθμισω μεσω του installer... μπαινω twrp κ κανω install απο εκει? χωρις καποιο wipe.... σωστα?
-
Παράθεση από ipankas: “Πρόβλημα με τη sim στην 8.1.6 ξαναγυρίσω στην 8.1.3 ” sim ??
-
εχω κ εγω απο 25-11 με NLpost.... αυτο που βλεπω ειναι πως κτ βρωμαει με πολλους σακους του νοεμβριου... γτ ειτε καποιοι με παραγγελιες αρχες νοεμβριου, ειτε αλλοι με παραγγελιες τελη νοεμβριου-αρχες δεκεμβριου, προχωρανε κανονικα.. εκει στα μεσα ομως... κτ γινεται.......
-
Παράθεση από nipapa: “Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες από εκεί, κάτι ψιλολόγια & ένα mi band 2 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχει νομίζω και ευρωπαϊκή αποθήκη και σου στέλνει κάθε μήνα και εκπτωτικό κουπόνι. ” 2 φορες που τους εστειλα παντως για ενα mi band 2 αν το εχουν ευρωπη η κινα... με γραψανε κανονικα........οποτε προχωρησα σε αγορα απο το oppomart
-
xiaomi.eu_multi_HMNote4_V8.1.6.0.MBFCNDI_v8-6.0.zip νεα απο το xiaomi.eu... για Note 4... ευχομαι να υπαρξει αναβαθμιση κ απο τα παιδια..
-
DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide γνωριζουμε απο ποια χωρα στελνει αυτο το site? κ ποσο αξιοπιστο ειναι?
-
Παράθεση από nhatzi: “Το Geekbuying άνοιξε και ES Warehouse (Ισπανία) και στέλνει και στην Ελλάδα. Επειδή η Ολλανδία φράκαρε, για ταχύτερη παραλαβή και χωρίς τελωνείο, νομίζω είναι καλύτερη η επιλογή της Ισπανίας. ” για δες μεταφορικα που εχει ομως... +40€
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαεχετε βαλει screen protector η tempered glass στο miband2 σας? υπαρχε περιπτωσει να γρατζουνιστει ευκολα?
-
δε θελω να γινω ο κακος της κοινοτητας, αλλα και μονο που διαβαζω οτι θα διαθετουν ελληνικο περιβαλλον, ευχομαι να εννοει τα ελληνικα που αναμενουμε ολοι μας να περασουν απο εγκριση για να μπουν στις επομενες Official Global Roms και δε μιλα για καποια επικείμενη συνεργασια με το φορουμ.. δειχνω με τα λογια μου οτι ειμαι αρνητικος σε αυτη την κινηση, διοτι 1ον μερικα 24ωρα πριν, πολλοι ειχαν καταλαβει οτι κατι βρωμαει με αυτη την δηθεν αποκλειστικη διαθεση των προϊόντων της xiaomi στην ελληνικη …