Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 573.
-
redmi note 4... 2 φορες περασα την rom.... κ στις 2 φορες δεν αναγνωριζει καρτα sim.... η sim ειναι cosmote.. οσο για το bug του καιρου... στην επομενη developer θα λυθει... περασα για λιγες ωρες την τελευταια china stable 8.1.3.0 και λειτουργουσε κανονικα ο καιρος...
-
Παράθεση από Gpat: “ Προσωπικά είμαι ολόφρεσκος 2 ημέρες full στημένο τηλέφωνο στην τελευταία dev.(Δες προφίλ αριστερά) Όλα είναι καλά (πλην του Google sheets που έχω πρήξει το forum), περιμένω να μπει η εβδομάδα να ξεκινήσω τη δουλειά να αξιολογήσω και την μπαταρία. Δώσε βάση στους οδηγούς του forum, Διάβασε προσεκτικά, γράμμα γράμμα, και κάνε.... ” δεν εχω θεμα στο περασμα... ξερω πως να περασω ρομ κ να στησω καποιο κινητο... απλως θα ηθελα να δω ποια rom επιλεγεται γενικοτερα...
-
επειδη τις τελευταιες μερες γινεται συζητηση για ελληνικες ρομ... ψηθηκα να βαλω κ εγω για δοκιμη... οποτε εψαξα στο φορουμ να δω τι παιζει.. εχουμε κ λεμε: stable rom (Thunder και Hellas) Dev rom (GTRX/GTV) θα επιχειρουσα για την dev.... αλλα λογω οτι ειναι beta, εχω διαβασει οτι εχει θεματα... (πιστευετε αξιζει ομως?) απο τις stable ποια προτινετε? θα μου πειτε να δοκιμασω κ να αποφασισω μονος... ουτως η αλλως θα τις περασω ολες ενα "χερι", απλως μπορει να μου πειτε καποιο ελαττωμα που δε προκ…
-
like κ απο εδω...
-
Παράθεση από demakhs: “Yeso πολύ καλό μαγαζί.. Απλά ζήτησε το σφραγισμένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο με original firmware k locked bootloader. Εγγύηση 1 χρόνο όπως όλα τα κινεζομαγαζα. Επειδή όμως υπάρχει θέμα με το τελωνείο, που χει πάρει φωτιά το τελευταίο διάστημα, μήπως να κοιτούσες από Ali μέσω Αγγλίας, που δεν έχεις φόβο τελωνείου. Κοιτα για το μαγαζί Top one.. ” τα προιοντα απο αλλιεξπρες δεν ερχονται απο κινα? υπαρχουν πωλητες απο αγγλια μεσα στο αλλιεξπρες?? κ κτ αλλο που βλεπω... το …
-
Παράθεση από demakhs: “Α, τον γειτονικό οίκο ανοχής λες... Εγώ χθες παρέλαβα. Redmi Pro. Από Κίνα στα 160€. Χωρις τελωνείο. Χωρίς ΦΠΑ. Χωρις "καπελο". Σφραγισμένο. Χρυσό. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!! Όσοι το είδαν κ ακουσαν την τιμή, τους πέσαν τα μούτρα καταγής!!! (πέσαν όλοι στο" επιπεδο" μου... ) ” 160?? μπορεις να μου στειλεις λιννκ inbox??
-
Παράθεση από Thracia: “Γιατί πήρες τηλ με miui;; Το find device δεν τρώει πόρους αν δεν το χρησιμοποιήσεις. Πήρες συσκευή με δακτυλικό αποτύπωμα για να απεγκαταστησεις την εφαρμογή του; Το atci services δεν ξέρω τι είναι αλλά σίγουρα κάτι σερβίρει Επίσης οι πόροι και η μπαταρία είναι ανεξάντλητη! Τώρα απο εκεί και πέρα μπορείς να πειραματιστείς και να μας ενημερώσεις για να μάθουμε και εμείς ” παραδειγματα εδωσα βρε συ.. απλως λεω ΑΝ υπαρχει καπου ετοιμη λιστα να ξερουμε τι μπορουμε να σβησουμε …
-
Παράθεση από Thracia: “Ναι,αλλα ποιες θελεις;;είναι άλλο το ημερολογιο miui και άλλο η ασφάλεια ” να δωσω παραδειγμα... στο mi cloud δεν εχω επιλεγμενο το "find my device" , παρολαυτα μεσα υπαρχει ως εφαρμογη.. αν το απεγκαταστησω θα εχω θεμα? 2ο παραδειγμα.. το gfmanager (εχει εικονιδιο ενα δαχτυλικο αποτυπωμα)... αν το απεγκαταστησω τι θα σβηστει? δε θα μπορω να χρησιμοποιω το τον σενσορα για ξεκλειδωμα? 3ο παραδειγμα..το atci_service τι ειναι? μπορει να σβηστει με ασφαλεια? ποτε κανεις δεν εψ…
-
Παράθεση από demakhs: “Ηλίθιες Ερωτήσεις συνέχεια.... Ποια Rom έχεις? Μάλλον την Ελληνική για να λες για root. Δεν παίρνει ota update η Ελληνική, κατεβάζεις το zip όταν κυκλοφορήσει κ το φλασαρεις. Σε αυτην την περίπτωση, το root δεν χάνεται. ” global stable rom 8.0.3.0 εχω... στο note3pro που ειχα ποτε δε το ξεκλειδωσα.. οποτε οι αναβαθμισεις μου ερχονταν κανονικα.. τωρα στο 4αρι 1η φορα το κανω root κ δε ξερω πως συμπεριφεροντε οι xiaomi συσκευες... και απο προσωπικη εμπειρια στα huawei και as…
-
καλημερα σε ολους.. εχω ενα θεματακι με το xpoised... παραθετω 2 φωτο.. φλασαρα κανονικα το xposed-v86-sdk23-arm64.zip... εκανα εγκατασταση το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk (εχω βρει στο xda το "xposed-v86-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip".... ειναι τροποποιημενη εκδοση για να λειτουργει το xposed στα xiaomi??) αλλα εχω θεμα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21321/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21324/
-
global stable εχω.... μου εβγαλε οτι θελει αναβαθμιση ο adb ... κατεβασα την τελευταια εκδοση.. πηγα να flashαρω εκ νεου το supersu αλλα τιποτα... μου εβγαλε καποιο error (δε το συγκρατησα) edit: ξαναμπηκα στο twrp κ την περασα καλα.. δε ξερω γτ δε πετυχε την 1η φορα μου εκανε εντυπωση πως δε μου ζητησε να αναβαθμισω τα binaries.. εβαλα την τελευταια εκδοση supersu2.78