Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 573.
-
Παράθεση από osalonikios: “Όταν δώσεις την εντολή fastboot flash recovery recovey.img για να περαστει το twrp πρέπει να είσαι ξεκλείδωτος. ” αλλη ερωτηση... μπαινω στο site της xiaomi xiaomi unlock και μου λεει να κατεβασω εφαρμογη.. πλεον ειναι νεος τροπος? ο παλιος που υποτιθεται σου στελνανε μηνυμα στο κινητο δεν ισχυει?
-
αν κ η 2η συσκευη που εχω στα χερια μου... ειναι η 1η φορα που θελω να rootαρω την συσκευη.... αν καταλαβα καλα... για να rootαρω την συσκευη.. πρεπει πρωτα να περασω το twrp ... για να το περασω ομως πρεπει να εχω ξεκλειδωτο bootloader? η μπορω κ με κλειδωμενο?? αυτο μονο θελω να ξερω.. για να στειλω αιτημα στην xiaomi για ξεκλειδωμα
-
Παράθεση από nikpoth: “Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Redmi Note 4 Τώρα για link νομίζω δεν επιτρέπεται να βάλω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο που λες αγορασα... ειναι λες κ εβαλα tempered glass απο αλλο κινητο.. αθλια εφαρμογη.. Παράθεση από osalonikios: “Εγώ ποτε δε χρησιμοποίησα έξτρα τζαμάκι. 1 τηλέφωνο έσπασα κι αυτό έπεσε από σκάλα βγάζωντας κοφτάκι από τα 2.5-3μ ύψος. Και τζαμάκι να είχα πάλι σαν καρπόυζι θα άνοιγε. Μην …
-
κανενα καλο tempred glass ξερουμε? το βικμαλλ μου εστειλε ενα μαυρο το οποιο ειναι για τον π@@@@@..... αγορασα απο εβαυ ενα της Nillkin H+Pro το οποιο υποτιθεται εχει curved ακρες κλπ κλπ π@π@ριες.. κ εκτος οτι δε καλυπτει ολη την οθονη. ενα 80-90% μονο , δεν εχει κολλησει κ περιμετρικα... δε ξερω αν φταιει η οθονη που εχει καμπυλωτες ακρες.. απο την αλλη φοβαμαι να το αφησω χωρις screen protector
-
Παράθεση από nikpoth: “Κατέβασε την κουρτίνα και βάλε το usb mtk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” 1ον πως γινεται να παραμεινει αυτη η επιλογη? καθε φορα που το συνδεω στο pc συνδεεται ως φορτιση αυτοματα.. 2ον που βρισκεται μεσα στις ρυθμισεις η επιλογη για να ελεγξεις ποιες εφαρμογες θα τρεχουν κ ποιες θα σταματησουν μετα το σβησιμο της οθονης? (δεν εννοω το "autostart") εφαγα τον τοπο, δε μπορω να την βρω
-
ναι αλλα απο την στιγμη που περνας την global δε θα επρεπε να υπαρχουν.... υποτιθεται ξαναπερνας απο την αρχη νεα rom... καθαρη εγκατασταση κανεις... η μηπως οχι??? edit: βρηκα τι παιζει.... δεν επιλεγουμε μονο το boot και το image..... τα επιλεγουμε ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ απο το preloader (μπορει να brickαρει η συσκευη αν το εχουμε επιλεγμενο) μονο ετσι περναει ολοκληροτικα κ καθαρα την global stable χωρις κινεζιες.. ακολουθησα τον οδηγο: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK…
-
ερωτηση....... για παταμε check μονο στο boot και στο system? τα υπολοιπα τι κανουν?? το ρωταω γιατι μου ηρθε το κινητο κ το δικο μου με china stable... κ ακολουθησα τον οδηγο... περασε κανονικα την global stable, και μετα το factory reset, μου εμφανιστηκαν κινεζικες εφαρμογες...... γινεται σε global rom να εχει κινεζιες??????
-
χαμενη υποθεση το θεωρω ... οποτε οποιος μπορει.. ας μου στειλει pm τα στοιχεια του, κ δευτερα του το στελνω.. θα βρω να βολευτω για μερικες μερες..
-
Παράθεση από kostasrose: “Το ότι ξεκόλλησαν δεν σημαίνει ότι δεν ξανά κολλάνε. Ο σκοπός είναι να μην έχει γίνει χοντρότερη ζημιά πάνω στην μητρική όπως σπάσιμο η το ράγισμα της ίδιας. Κάνε υπομονή μέχρι δευτέρα θα ξέρεις όλη την αλήθεια και αν χρειάζεται να ψάξεις για άλλη συσκευή ή όχι. ” η πλακετα δεν εχει ραγισει...τωρα αν καταλαθος εχω κανει κ καμμια αλλη πατατα χωρις να το καταλαβω.. αυτο δε το ξερω.....
-
Παράθεση από geoanto555: “Δες αν μπορούν να κολληθούν αυτά κ μετά το άλλο είναι εύκολο (σχετικά).. ” τωρα που τα βλεπω στο ενα εχουν ξεκολληθει κ απο την πλακετα οι συνδεσεις.........εχει γινει ζημεια..
-
Παράθεση από Bodai: “@varitimos84 ο φίλος @vrs5 σου έδωσε ήδη μια λύση ... ανταλλακτικό υπάρχει και κάνει μόνο 8$ !!! Και δεν είναι τίποτα η αλλαγή του ... ” 2 πινακια εχουν σπασει.. το ενα ειναι που συνδεει τα πλανια πληκτρα.. το αλλο δε ξερω τι δουλεια κανει.. κ επιπλεον η συσκευη ειναι brickαρισμενη.. οποτε κ να τα αγορασω , κ να τα αντικαταστησω.. δε θα μπορεσω να το επιδιορθωσω το κινητο.. η αλλη περιπτωση.. να το πουλησω για ανταλλακτικα
-
Παράθεση από Bodai: “@varitimos84 γιατι πετάς την συσκευή όταν υπάρχει ανταλλακτικό?? Και αλλάζει πανεύκολα .. ” αν ξερεις καποιον που να τα αλλαζει εφοσον υπαρχουν ανταλλακτικα.. πες μου.. στο στελνω κιολας την δευτερα..μενω δραμα
-
Παράθεση από geoanto555: “Τι να σου πω... Αν βολευτείς για λίγο καιρό περίμενε να βγεί το προ με qualcomm.. ” αυτο ειναι το κακο.... οτι δεν εχω να βολευτω....... κ το προ θα βγει πιστευω κατα ιανουαριο
-
καποια βγαινουν ευκολα.. καποια δυσκολα... κ ισως αυτο που ειπες... αναποδα να προσπαθησα να τα βγαλω... αξιζει η αγορα του note 4? η ξανα το ιδιο να παρω?