Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 573.
-
@MIUI_ART καταρχην καλημερα!! ερωτηση συμαντικη.. σε nitrogen μιας κ αλλαζουμε android, ειναι υποχρεωτικο ή προαιρετικο το FR? με το TWRP θα εχουμε κανενα θεμα η δεν επηρεαζεται?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ H ROM για τα sirius, crux, ginkgo, platina, nitrogen θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ” 2η βδομαδα χωρις rom.! παμε για αναβαθμιση android 10 και δε βγαζουν rom? ή μηπως θα σταματησουν την υποστηριξη??
-
nitrogen ??? γιοκ?
-
παντα... καθε 2 μερες ανανεωση, με εξτρα hosts
-
εχει παρατηρησει κανεις οτι απο την miui 11 και μετα, τα adblocker δεν κανουν πλεον τοσο καλη δουλεια.. συνεχιζω να βλεπω διαφημισεις σε εφαρμογες κ chrome
-
Gcam port
Μήνυμακατι ασχετο... εγω εχω flashαρει το camera2api για να λειτουργησει το gcam... ανοιγωντας ομως το build.prop, οι εντολες που γραφει πανω ο Σπυρος, δε βλεπω να υπαρχουν μεσα
-
Gcam port
ΜήνυμαΕγω χρησιμοποιω αυτη celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog734/
-
σε nitrogen ολα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! Λιγο τα εφε με ενοχλουν.. μπορούμε ν τα απενεργοποιήσουμε ? Απο μπαταρια μέχρι στιγμής τις καλύτερες εντυπώσεις!!!
-
Παράθεση από troidor: “Καταρχήν χρειάζεσαι root. Είμαι με unlocked bootloader οπότε έβαλα το magisk. Εγκατέστησα την εφαρμογή build.prop από το Google play και πρόσθεσα τις εξής γραμμές στο αρχείο. persist.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.eis.enable=1 persist.camera.is_mode=4 persist.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.eis.enable=1 persist.vendor.camera.is_mode=4 persist.vendor.camera.stats.test=5 Μετά κατέβασα την gcam από το apk που βρίσκεις είτε …
-
Παράθεση από troidor: “Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος του εν θεματι κινητού στο οποίο εγκατέστησα την τελευταία developer Rom του forum. Το θέμα που προέκυψε είναι ότι όταν έβαλα την Rom πέρασα το magisk και έκανα αλλαγές στο build.prop για να ενεργοποιήσω το camera2api. Όλα λειτούργησαν τέλεια και μπόρεσα να περάσω την gcam που λειτουργεί παρα πολύ καλά. Ωστόσο, όταν έκανα ota update φαίνεται πως το magisk δεν είναι πλέον εγκατεστημένο και η gcam δεν λειτουργεί. Υπάρχει κάποια λύση ή θα πρέπει σε κάθ…
-
κατεβαζω για Nitrogen.. ελπιζω να συνεχισει να ειναι απροβληματιστη οπως οι 2 τελευταιες
-
Παράθεση από geoanto555: “Έχει κάνει ήδη την εγκατάσταση και στο τέλος το βγάζει αυτό.Δες αν έχει μπει το magisk αρχικά. Αν ισχύει αυτό που σκέφτομαι δεν είναι θέμα twrp μιας και στο κάνει και σε παλιό αλλά κινητου Το πως θα λυθεί είναι ένα θέμα τώρα , ισως χρειαστεί wipe system+ vendor , ίσως και fastboot rom για να παει σωστά. ” κανονικα μετα απο καθε αναβαθμιση, κ οπως κ τωρα π εκανα καθαρη εγκατασταση... περναω ξανα το magisk.. κ ασχετως με το τι γραφει στα κοκκινα, το magisk περνιεται κανον…
-
Παράθεση από geoanto555: “Θα σου δώσω κάποια στιγμή ένα να κάνει απλά mount -unmount το system να δούμε αν έχει θέμα η απλά έτυχε. ” μετα απο εγκατασταση του magisk
-
@MIUI_ART τοτε μαλλον ειναι προβλημα της twrp_nitrogen_3.3.1_30-05-19_red_ss διοτι αυτη ειχα πανω .... κ μετα περασα την 3.2.3-0 ας το δουν τα παιδια που ασχολουνται με τις TWRP εκδοσεις
-
@MIUI_ART δε ξερω κατα ποσο μπορει να επαιξε ρολο.. εκανα mount το φακελο system.. εκανα εγκατασταση τη ρομ.. κ ανοιξε κανονικα το κινητο.. ασχετως που μ εβγαλε με κοκκινα γραμματα failed to unmount "system" στην αρχη της εγκαταστασης
-
κανονικα στους ελεγχους, μου εμφανιζει τους αριθμους της συσκευης.. ειτε στο fastboot ειτε στο adb sideload... δεν δεχεται ομως καμμια εντολη.. c:\adb>fastboot devices 47784aaf fastboot c:\adb>fastboot oem device-info ... FAILED (command write failed (No error)) finished. total time: 0.003s c:\adb> δε μπορω να δω καν, αν εχει κλειδωσει ο Bootloader.. @MIUI_ART edit, ουτε με την προηγουμενη γινεται κτ... να βαλω καποια απο τον απριλιο? edit 2 δοκιμασα με το miflash_unlock_en_3.3.827.31 και μου λε…
-
οποια εντολη και να δωσω, μου βγαζει fail.. ειτε ως format, ειτε ως erase... ειχα το twrp_nitrogen_3.3.1_30-05-19_red_ss και προσπαθησα να περασω το 3.2.3-0 μεσω εντολων αλλα μου εβγαζε παλι fail... οποτε το περασα μεσα απο το recovery.. δοκιμασα να κανω format data, αλλα παλι τπτ.. φταιει κτ στον υπολογιστη να ξαναπερασω drivers? αλλα και παλι, αφου με format data δεν υπαρχει τπτ μεσα... στην μαυρη οθονη μου βγαζει οτι διακοπηκε η κρυπτογραφιση..αρα δεν περναει για καποιο λογο τη rom. δε μπορει…
-
Παράθεση από varitimos84: “μα αυτο εκανα... μπηκα στο twrp εκανα format data -> yes ... επανεκκινηση recovery... εγκατασταση αυτης της ρομ, και μετα την ολοκληρωση επανεκκινηση συστηματος... και μετα το logo της xtrv μου εμφανιζει αυτη την οθονη.. κ με το πατημα στο κουμπι επαναφορα συσκευης, με ξαναανοιγει το twrp ολα αυτα στο nitrogen ” τωρα που βλεπω, μεσα.. δεν εχει κανει τπτ εγκατασταση.. το κινητο μεσα εχει τα zip της ρομ που εκανα αντιγραφη επικολληση, τo dolby και το magisk.. παω να κανω…