Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Γεια σας παιδια,πηγα να περάσω την rom xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip Πήγα στο TWRP, έκανα wipe τα cache + dalvik cache, μετά μου έβγαλε επιλογή αν θέλω να περάσω το SUPERSU, πάτησα όχι, το κινητό έκλεισε (δεν με άφησε να κάνω swipe για το reboot) και δεν ξανανοίγει ούτε σε twrp ούτε κανονικά (μόνο κάνει δόνηση, φαίνεται για λίγο το MI logo, δόνηση και κλείνει). Πριν είχα πάλι XTRV stable, νομίζω 8.2.2.0. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το κινητό είναι REDMI 3 PRO (IDO). EDIT Μόλ…

• Καλησπέρα ξανά παιδιά, εφτασε σήμερα το νέο μου τηλέφωνο MI6 ceramic, ολα δειχνουν καλα!! Τελικά το aftersales του banggood αποδείχτηκε άψογο και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω για αγορές στο μέλλον. Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά για όλες τις πολύτιμες συμβουλές που μου προσφέρατε απλόχερα!! Υ.Γ: Το πακέτο έφυγε στις 20 Ιανουαρίου από Κίνα, και έφτασε σήμερα στα Χανιά! Μακράν η πιο γρήγορη παράδοση που μου έχει γίνει!

• Ναι, το κινητό μου εφτασε Κινα, το παρελαβαν (22 μέρες έκανε με ελτα συστημενο), δεν καταλαβα αν το ελεγξαν ιδιαίτερα, απ τα λεγόμενα τους, απλα μου ειπαν θα το αντικαθιστουσαν και οτι επειδη εχει εξαντληθεί η εκδοση που ειχα να διαλέξω αλλο. Επέλεξα το MI6 ceramic, απο τη διαφορα τιμης αφαιρεθηκαν τα εξοδα αποστολής που ειχα πληρωσει για το χαλασμενο τηλεφωνο και προστέθηκαν 2€(ευτυχώς μονο τοσο, γιατι απ οτι ειδα μετα αυξηθηκε) για μεθοδο αποστολής priority direct mail. Εχθες ξεκινησε το πακετ…

• Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6

manpap85 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

@xrysiko1Επειδή τα εχω προσφατα με την επιστροφή του mi6 μου απο banggood, μου στοιχησε 9,2€ σαν συστημενο των ΕΛΤΑ και εφτασε στον προορισμό του σε 22 μέρες. Οσο για το νέο τηλεφωνο ζητησα επιμονα priority direct mail και παρόλο που δεν το εμφανιζει στο site, σήμερα το επιβεβειωσαν και περιμενω tracking number για την παραπανω μεθοδο αποστολής.

• Παράθεση από ktsiaras: “@manpap85 καλά το έστειλες πίσω. αλλά διάβασα ότι πρέπει στα ΕΛΤΑ κατά την εξαγωγή να έκανες διασάφηση για επανεισαγωγή. αλλιώς τελωνείο . ” Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα! Ούτως ή άλλως τους εχω διευκρινησει οτι το νέο κινητο θα το δεχτώ μονο με priority direct mail. Οπότε μου είπαν οτι θα μου πληρωσουν τη διαφορά του συστημενου που έστειλα, μειον τα εξοδα του priority direct mail, για την αποστολη του νεου. Μένει να περάσει ο καιρος να δουμε οτι όλα αυτα θα γίνουν κανον…

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από manpap85: “Άλλη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους εδώ για τον χρόνο που αφιερώσατε στην περιπτωση μου. Μετά από εκ νέου επικοινωνία μαζί τους το κινητο μου ήδη ταξιδεύει για Κίνα. Μέχρι τώρα μου φαίνονται άψογοι στην εξυπηρέτηση πελατών τους, θα δούμε όταν φτάσει εκεί το τηλέφωνο τα περαιτέρω. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία!!! ” Αντε με το καλό να φτάσει και να ξανάρθει.Με τι το έστειλες πίσω στην Κίνα? Κόστος αποστολής? Don't mess wi…

• Άλλη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους εδώ για τον χρόνο που αφιερώσατε στην περιπτωση μου. Μετά από εκ νέου επικοινωνία μαζί τους το κινητο μου ήδη ταξιδεύει για Κίνα. Μέχρι τώρα μου φαίνονται άψογοι στην εξυπηρέτηση πελατών τους, θα δούμε όταν φτάσει εκεί το τηλέφωνο τα περαιτέρω. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία!!!

• Παιδιά καλημέρα, θετικά τα πρώτα σημάδια από την επικοινωνία μου με banggood. Ορίστε τι μου απάντησαν: Dear Emmanouil, Thanks for your email. Sorry for the problem with your phone Xiaomi Mi6 in order 3******5. Our technician need to check new phones before getting phones into stock, so the seal need to be removed. Would you like to return the phone for replacing? After we received and confirmed the phone, we will send you new replacement and refund shipping cost for you. Looking forward to your …

• Ευχαριστώ πολύ για όλα, τώρα θα του στείλω νέο email και με το screenshot. Άλλη μια ερώτηση έχω, αν το πήγαινα στην infoquest για να το επισκευάσουν ξέρει κανένας πόσο περίπου θα μου κόστιζε?

• Το screenshot του κινητου ειναι κανονικο.

• Εδω σας παραθετω τι βλέπω.

• Σας ευχαριστώ ολους. Το κινητο οπου και να μπω (fastboot, κανονικες οθονες μενου) δειχνει παντού ξεθωριασμενες γραμμες με αλλιωμενα τα χρωματα της οθονης. Το περίεργο ειναι οτι δουλεψε μια χαρα το απογευμα που το πηρα απο το Ταχυδρομείο, μετα το βραδυ το φορτισα και το πρωι η οθονη χαλασε. Εχω ηδη στειλει mail στο bangood και περιμένω απάντηση. Υ.Γ:πως μπορω να ανεβάσω φώτο? ειναι μεγαλυτερες απο 1mb που μ αφηνει

• Οταν παρελαβα το πακετο και το ανοιξα μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε καθολου καποιο ειδος ταινιας (σαν ασφαλεια ανοιγματος) Υπάρχει περίπτωση να ειναι το κινητο refurbished? Επισης το παρελαβα με priority direct mail, αν το στειλω πισω υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με τελωνεια?

• Οι φωτογραφίες που έχω τραβήξει έχουν παραπάνω μέγεθος απ' το επιτρεπόμενο. Με ποιο τρόπο να σας τις δείξω? Πάντως για να ξέρετε, τα χρώματα στο τεστ της οθόνης φαίνονται με γραμμές οριζόντιες και ακόμα και όταν ανοίγει το τηλέφωνο το λογότυπο MI συνοδεύεται από μια κατακόρυφη άσπρη γραμμή από πάνω έως κάτω στην οθόνη. Επίσης κάποιες φορές είναι σαν να πατάει το κινητό από μόνο του κάποια σημεία στην οθόνη με αποτέλεσμα να ανοίγουν διάφορες εφαρμογές.

• Γειά σας, Έχω το mi6 εδώ και μια μέρα και εκεί που έδειχναν όλα καλά, σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν άσπρες γραμμές κατά μήκος όλης της οθόνης. Οι γραμμές αυτές επηρρεαζουν και την αφή αφού πατιουνται κατά λάθος πράγματα εκτός αυτών που θέλω. Το κινητό μου ήρθε από bangood, χθες το παρέλαβα, είναι 6gb ram, 128 gb rom. Φοράει global stable 9.0.2.0 (NCAMIEI). Τι λέτε να είναι ρε παιδιά και τι με συμβουλεύετε να κάνω?

• Καλη τυχη σε όλους!!

• Καλη τύχη σε όλους!

• Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή τύχη!

• Παιδια ευχαριστω πολυ, το κινητο εστρωσε με το factory reset, επανηλθαν τηλεφωνο, επαφες, ημερολογιο και μυνηματα που και εκει ειχα παρομοιο συμβαν. Απλα μια παρατηρηση, μετα απο το reset δεν εγκατασταθηκαν οι διαφορες εφαρμογες της MIUI. (Προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου, απλα αναρωτιομουν αν καποιος γνωριζει γιατι εγινε αυτο) Anyway ευχαριστω τους φιλους @makis1024και @teodorzaf !!

• @makis1024 Το factory reset απλα το επιλεγω, και μετα απο twrp ξαναπερναω την rom? @teodorzaf Εχω την εκδοση TWRP Recovery(cofface) 3.0.0-0.