Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 256.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤο εχει αλλος ή μονο εγω ? Οι ρυθμίσεις του Κέντρου Ασφαλείας κρασάρουν με την νεα GTV 5.9.24 .
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπερα . Να ρωτησω κατι γιατι με εχει μπερδεψει λιγακι το νεο recovery TWRP ( για μενα που ειχα μαθει με το CWM Recovery του 4G LTE ) . Εαν θελω να κανω "καθαρη εγκατασταση" της rom τι wipes κανω , ωστε να μην σβηστει η rom που θα ειναι στην sd ή στο downloaded rom φακελο , αλλα να σβησουν ολα τα αλλα ? Απλα παω [format data] ή χρειαζετε [Advanced wipe] και εαν ναι τι επιλεγω απο εκει
-
Επωνυμία της επιχείρησης : vickmall Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi note 2 Prime Ημερομηνία αγοράς : 02/09/2015 Αποστολή : 05/09/2015 ( και email με φωτο του πακετου ) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 . Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 9 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν απαιτήθηκε τίποτα ακόμα ! Tα σχόλιά σας: Έστειλαν silicone case+scr…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Παράθεση από vaggelis83: “Καθαρή εγκατάσταση της νέας ρομ και η εφαρμογή όντως κρασάρει.” Οπότε δεν φταίει η εγκατάσταση, αλλά η ΡΟΜ. ....bug fix ετοιμάστε παιδιά.. :)” Υπαρχει αναφορα σε διπλανο φορουμ που λεει οτι η μουσικη παιζει κανονικα με την 5.9.18 . Αυτο το ειδατε : "How to solve the IMEI disappear problem of Xiaomi Redmi Note 2 smartphone" που σημαίνει corrupted nvram - no imei, no mac - στο wifi
-
Μια βοηθεια ( ξανα) παιδες . Οπως δηλωνει η υπογραφη μου απεκτησα το Xiaomi Redmi Not 2 Prime . To 4G θα δωθει σε φιλο που ειναι ασχετος παντελως απο roms κλπ οποτε οπως το παρει ετσι θα μεινει . Τωρα εγω του εχω την [ xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.9.17 ] Τι ειναι πιο καλο να του βαλω την τελευταια stable [Stable 6.1.0] ( και εαν ναι πως θα το κανω , δλδ θελει wipes και μετα την ρομ ? ) ή να αφησω αυτη που εχω και απλα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το τηλεφωνο ? Ευχαριστω
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από villasg: “Εεεεεεεεεφτασε απο vick το prime μου . Τωρα φορτιζει και ετοιμαζετε ψυχολογικα για χειρουργειο για να εξελληνιστεί Ηρθε με MIUI6.7.2.0(LHMCNCH) stable” Done . Ολα πηγαν καλα . Περασα και λογαριασμους MI & Google μου εφερε επαφες κλπ , αλλα δεν εφερε την αρχικη οθονη και ταπετσαρια απο το παλιο . Sim δεν εβαλα ακομα , αυριο που θα παω στην Voda Να παρω την μικρη .
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕεεεεεεεεφτασε απο vick το prime μου . Τωρα φορτιζει και ετοιμαζετε ψυχολογικα για χειρουργειο για να εξελληνιστεί Ηρθε με MIUI6.7.2.0(LHMCNCH) stable
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
villasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕισ' ωραιος ! ! ! ! !
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΞανα θετω την ερωτηση γιατι δεν ειδα απαντηση Παράθεση από villasg: “ Ερωτηση οι rom ειναι ιδιες για το 16αρι και το Prime 32αρι ? Γιατι βλεπω μια εκδοση [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2 ]”
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από roditis: “Ερώτηση , την ελληνική ρομ την περνάω πάνω απο την ρομ που έχει ή κάνω καθαρή εγκατάσταση με wipe κτλ;;” ' Καλο θα ειναι να κανεις ενα full wipe Αλλος ενας που εκανε την παραγελια του ( για το Prime ). Αναμονη να ερθει λοιπον στα χερια μου . Ερωτηση οι rom θα ειναι ιδιες για το 16αρι και το Prime 32αρι ? Γιατι βλεπω μια εκδοση [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2 ]
-
random rebooτ και σε μενα χθες μια φορα . Επισης εχθες που επαιζα angry birds 2 μια ορα με πεταξε εξω απο το παιχνιδι
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.7.31 ROM για όλες τις συσκευές... Μπορείτε να την καταβέσετε από την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος... => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929”” Καλησπερα το λινκ στην 1η σελιδα για το Redmi Note 4G/LTE ειναι η => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.7.26.zip (V6 + CWM Recovery) . Δεν ειναι για η xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.7.31
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “MIUI_ART απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και σε παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση. Παρατήρησα στα μηνύματα μου ότι στέλνω χωρίς να το ξέρω ή να το εγκρίνω κάποια μηνύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν δεν κάνω λάθος. Τα ερωτήματα μου είναι.: σε ποιον στέλνονται, ποια εφαρμογή τα στέλνει, χρεώνομαι και κυρίως πώς γίνεται να την μπλοκάρω και να μην ξαναστειλει. Ευχαριστώ..!” αμα το ψαξεις στο google θα βρεις αρκετα Πχ locate devce service [ROM] MIUI.us Weekly Rel…
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Εγώ έχω επιστρέψει σε V5 εξαιτίας των τριών τελευταίων developer αλλά και της stable στο redmi note 4G. Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για τα υπόλοιπα άπειρα bugs που έχουν ακόμα και οι stable..Η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολυ” Καλημερα . Ποια εχεις ? και εαν εχεις link να την κατεβασω να την βαλω σε μια φιλη που δεν ασχολειτε και δεν θα ασχοληθει ποτε ( με αυτη θα μεινει ) Ευχαριστω
-
Καλημερα . Ξερω οτι αυτες οι πληροφοριες υπαρχουν διαχυτες στο φορουμ αλλα καλο θα ηταν να ειναι μαζεμενες εδω για οποιον ψαχνει και δεν βγαζει ακρη . Και εξηγω οτι θα επρεπε να ειχαμε "μασημενη τροφη" , εναν οδηγο για "χαζους" για : 1. Downgrade απο Developer σε Stable [ Πχ απο [5.5.1] Xiaomi Redmi Note 4G/LTE (GTV-5.5.1) ------> [Stable 4.1.0] Xiaomi Redmi Note 4G/LTE (GTV-5.4.5) (Rooted) ] 2. Upgrade απο Stable σε Developer 3. Fresh install με διαγραφη ΟΛΩΝ καποιας rom ( Developer ή Stable )
-
Παράθεση από spiv4kl: “Στο redmi note 4g με την 5.4.24 περασμένη δεν μου βγάζει αναβάθμηση το updater.” Μια απο τα ιδια και εδω , δεν βρισκει καποια αναβαθμιση !
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από villasg: “ΝΑ αναφερω και εγω ενα προβλημα που εχω εδω και καποιες rom εχω το εξης . Κατεβαζω την Rom στο pc και την περναω στο τηελφωνο ( φακελο downloaded_rom ή στον ota-updater/download/rom . Απο την εφαρμογη Αναβαθμισης ( στα εργαλεια ) , επιλεγω πακετο αναβαθμισης αλλα δεν μου κανει τιποτα . Πρεπει να κανω επανεκκινηση σε recovery και απο εκει να περασω την rom . Τι μπορει να φταιει ?” H αναβάθμιση δουλεύει σωστά μόνο εάν η rom είναι στην rom του κινητού…
-
ΝΑ αναφερω και εγω ενα προβλημα που εχω εδω και καποιες rom εχω το εξης . Κατεβαζω την Rom στο pc και την περναω στο τηελφωνο ( φακελο downloaded_rom ή στον ota-updater/download/rom . Απο την εφαρμογη Αναβαθμισης ( στα εργαλεια ) , επιλεγω πακετο αναβαθμισης αλλα δεν μου κανει τιποτα . Πρεπει να κανω επανεκκινηση σε recovery και απο εκει να περασω την rom . Τι μπορει να φταιει ?