Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 256.

• Προσπαθω να ξεπερασω το σφαλμα , εκεει ζηταω βοηθεια . drivers εχω βαλει και παιζει κανονικα το tool οπως βλεπεις απο τις φωτο παραπανω

• Παράθεση από fog: “Οι 72 ώρες είναι η κλασσική αναμονή όταν ήδη το κινητό σου είναι στην κατάσταση που πρέπει για να ξεκλειδώσει. ” 72 ωρες απο ποια ακριβως στιγμη ? εδω το χανω Παράθεση από villasg: “......Ετρεξα το tool συνδεθηκα με το λογαριασμο μου τσεκαρε permissions και με εβγαλε εδω : aZCKJtd.jpg ..... ”

• Παράθεση από makisfz: “Φίλε πέρασε dev Rom για να ξεκλειδώσεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με τον mi account απλώς να έχεις κλειστό το note4 όταν κάνεις την διαδικασία. Τις 72 ώρες δεν τις αποφεύγεις είναι πολιτική της xiaomi Redmi Note 3 pro ” ΕΔΩ λεει οτι και με dev δεν γινετε να φυγει το error

• Ψαχνοντας καπου διαβασα για να περιμενω 72 ωρες και να ξαναδοκιμασω αλλου να βαλω latest DEV ROM και να ξεκλειδωσω τι ισχυει ? ή ειναι παπατζες ? μαλλον πρεπει να βγαλω τον Μι λογαριασμο απο το τηλεφωνο και να αποσυνδεθω και απο το Note 4 γιια να δουλεψει ..... Αλλα περιμενω μπας και ξερει ιγουρα κανεις αλλος

• Παράθεση από NasDriver: “Μπες σε fastboot mode για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις ” Μπηκα αλλα εφαγα πορτα L5xaggR.jpg Εγινα προγραμματιστης , και μετα πηγα να κανω αυτο που ζηταει αλλα τρωω αλλη πορτα ξανα απο το τηλεφωνο τωρα RDXY5HK.jpg Τα επαιξα . Σταματαω και περιμενω μπας και με βοηθησει καποιος .

• Λοιπον μετα απο καποια μπερδεματα ( δεν μου επαιρνε το mi λογαριασμο μου ) και ενα factory reset και περασα τον Mi λογαριασμο στο τηλεφωνο . Τωρα κολλησα με τους οδηγους που βρηκα για το πως θα κανω ξεκλειδωμα bootloader ( εχω δει δυο διαφορετικους ) Παω στο Apply for permissions to unlock Mi devices και κατεβασα το tool (μαλλον με αφησε λογω που ειχα ξεκλειδωσει το Note 4 με το account αυτο ??) Τωρα τι κανω ?? Πως ζηταω permissions για να ξεκλειδωσω ? Mi εφαρμογη δεν εχει το κινητο .... Ετρεξα …

• Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια σε ολους . Παρέλαβα εχθές το νεο μου mi max 2 . Ειναι με την MIUI Global 9.0 - - 9.0.3.0 (NDDMIEI) . Επόμενες κινήσεις που πρέπει να γινουν ? ( σύνδεση στο Mi Account , αιτηση για ξεκλείδωμα , μπορει να ξεκλειδώσει με αυτη την rom που εχει ? , κατι αλλο ? ) Κάτι ακόμα , να παρω ανταπτορες [Type-C Male To Micro] ή καλώδια Type-C και να χρησημοποιω αυτα που εχω απο το note 4 ? Και ποιο ανταπτορα ΄καλώδιο προτείνετε ? JRjlve7.jpg

• Παράθεση από NasDriver: “Και να σου δώσει και την απόδειξη αγοράς...είναι η εγγύηση της συσκευής ! ” Εννοειται ( υπαρχει τιμολογιο )

• Παράθεση από manosc4: “Την τιμή του.. 160 πριν λίγες μέρες είχε από Κίνεζικη αποθήκη. ” Αυτα εχουν τσεκαριστει . Δυστηχως απο κινα πλεον η "ασφαλης"** τιμη ειναι τα 190 του Bangood , τα 171€ του Gear με το κουπονι [ CXLMAX2 ] που ηταν σχετικα "ασφαλης"** τιμη εληξαν και αυτα ** τελωνες και φαρισαιοι Εαν εχουμε εικονα για καλη κινεζικη τιμη ... ας παρατεθει ...

• Καλησπερα . Είμαι έτοιμος να πάρω ενα μεταχειρισμένο Xiaomi Mi Max 2 global (αγορασμένο Ελλάδα απο nok shop από ότι μου είπε ο πωλητής ) ενός μηνα . Πρέπει να προσέξω / τσεκάρω κάτι ιδιαίτερα πριν το πάρω ? Ευχαριστώ .

• Stable rom ? ? ?

villasg - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Thanks αυτην ειχα βρει και εγω και κατεβαζα

• Stable rom ? ? ?

villasg - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλησπερα . Ξεθαψα το Backup phone ( redmi note 2 hermes ) και ειπα να του βαλω οτι φρεσκο εχει βγει απο ρομ , τωρα εχει την ελληνικη Stable . Ψαχνοντας ομως δεν ειδα κατι . Ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια που βγηκε ?

• Επιλογή συσκευής

villasg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες και Mi Note 3 στα 250-270 από Κίνα ” Παράθεση από 8@nos: “@villasg Γιατί δεν κοιτάς και το Mi5s? ” Ανεβαινει το κοστος πολυ , επισης το Mi5s δεν παιζει σε banggod ( priority )

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Για μένα κινητό για τσέπη πρέπει να πέσεις κάτω από τις 5 ιντσες. Οπότε το mi max 2 ούτε για αστείο. Είναι μόνο για τσαντάκι ή αντε και καμια μεγάλη τσέπη μπουφάν. Πάντως αν το πάρεις απο έξω ΜΟΝΟ priority αλλιώς θα χεις μπλεξίματα. ” Εχεις Π.Μ

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “μι μαχ 2...για να καλύψεις και την άνοδο της πρεσβυωπίας.... ” Ok αλλα θα χωραει στην τσεπη ? ? ?

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολη την παρεα . Θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου τωρα τις γιορτες . τωρα εχω το redmi note 4 και backup phone το redmi note 2 . ψαχνωντας λοιπον συσκευη ( 5,5'' + λογω πρεσβυωπειας ) για χρηση απλη τηλεφωνο φωτογραφιες και ιντερνετ , ειμαι αναμεσα σε Xiaomi Mi Max 2 4G Phablet - GLOBAL 170€ με κουπονι ( με φοβιζει το belgium registered ) Xiaomi Mi MAX 2 Global Version 194€ ( priority ) Xiaomi Mi 5X στα 157€ με κουπονι ( priority ) Xiaomi Mi A1 στα 185€ με κουπονι ( priority ) Γι…

• Ευχαριστω πολυ =============== Δεκ 2nd 2017, 10:07pm =============== Ολα πηγαν κατ'ευχην . Ευχαριστω και παλι

• Παράθεση από MIUI_ART: “........ Κάνε το Flash της νέας ROM από το TWRP Recovery και στο τέλος απλά κάνε ένα Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art Cache και θα είσαι οκ. ” Χωρις Factory reset ? πριν το flash ?