Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 154.

• Καλημερα! σήμερα το πρωί κι ενώ είχα χαμηλή μπαταρία (3%) μόλις το έβαλα στη φόρτιση το κινητο έκλεισε και μετά άρχισε να φορτίζει σα να είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία (ξεκίνησε δηλάδη από 1%). Είναι φυσιολογικό αυτό;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kracken_74: “Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1. Αν αλλάξω ROM χάνω ότι έχει μέσα το τηλέφωνο; δηλάδη είναι σα να το σετάρω καινούργιο; 2. Να αναβαθμίσω ή να περιμένω για MIUI 9? ” 1. Όχι, απλή αναβάθμιση είναι.2. Αυτή είναι καθαρα δική σου επιλογή, αλλά από την στιγμή που με την αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα ... ” Ευχαριστώ για την απάντηση, μόλις τώρα πρόσεξα όμως οτι είναι για NIKEL και οχι για MIDO...

• Καλημέρα, μου ήρθε mail για νέα rom και πιο συγκεκριμένα: xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.5.0 αυτή τη στιγμή έχω την XTRV Stable 8.5.3.0 (MCFCNED) Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1. Αν αλλάξω ROM χάνω ότι έχει μέσα το τηλέφωνο; δηλάδη είναι σα να το σετάρω καινούργιο; 2. Να αναβαθμίσω ή να περιμένω για MIUI 9? Thanks!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από kracken_74: “Καλημέρα και καλό μήνα! Τελικά για tempered glass να προτιμήσω της Nillkin Amazing H (0.3 mm vertical) ή Nillking Amazing H+Pro (0.2 mm Arch) Το αναφέρω γιατί διαβάζω οτι δεν καλύπτει όλη την οθόνη, και θέλω αν κάποιος την έχει αγοράσει (ποιο από τα 2 μοντέλα) είναι ικανοποιημένος. έχω βρει και άλλα τζαμάκια που καλύπτουν από πάνω έως κάτω το τηλέφωνο και οχι μόνο την οθόνη αλλά κατά καιρούς διαβάζω πως ΔΕΝ κολλάνε καλα. Οποιαδήποτε άλλο τζαμάκι…

• Καλημέρα και καλό μήνα! Τελικά για tempered glass να προτιμήσω της Nillkin Amazing H (0.3 mm vertical) ή Nillking Amazing H+Pro (0.2 mm Arch) Το αναφέρω γιατί διαβάζω οτι δεν καλύπτει όλη την οθόνη, και θέλω αν κάποιος την έχει αγοράσει (ποιο από τα 2 μοντέλα) είναι ικανοποιημένος. έχω βρει και άλλα τζαμάκια που καλύπτουν από πάνω έως κάτω το τηλέφωνο και οχι μόνο την οθόνη αλλά κατά καιρούς διαβάζω πως ΔΕΝ κολλάνε καλα. Οποιαδήποτε άλλο τζαμάκι ευπρόσδεκτό εφ'όσον είστε ικανοποιημένοι σε θέματα…

• Παράθεση από derveni: “@kracken_74 Από Ελλάδα το πήρες ? ” Ναι από Ελλάδα το μαγαζί απ' οτι μου είπε η φίλη είναι το Pricecom κοντά στη Βικτώρια Παράθεση από George Kaggelaris: “Είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτο από το πίσω μέρος του κινητού που φαίνεται ένας κωδικός προϊόντος (Σβήσε τα IMEI αν υπάρχουν εκεί) ” Αυριο θα σας στείλω το πίσω μέρος γιατί δεν υπάρχει τρόπος να το φωτογραφήσει.

• Καλησπέρα στην ομάδα, παραθέτω φωτογραφίες από xiaomi redminote 4χ που αγόρασε σήμερα φίλη μου για να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλώ:

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Από αύριο;; Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kracken_74: “Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Mi Cloud? Μου έκανε αυτόματα backup τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιώ το google drive που μου δίνει περισσότερο χώρο. Τις φωτογραφίες μου τις βλέπω κανονικά στο κινητό. 1. Αν τις σβύσω από το cloud θα σβήσουν από το κινητό; 2. Πως ορίζω τη θέση αποθήκευσης των φωτογραφιων (θέλω να αποθηκεύονται στην SD κάρτα) Ευχαριστώ ” 1. Είναι πολύ πιθανό, λόγω του συγχρονισμού. Προτείνω να απενεργοποιήσεις τον συγχρ…

• Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Mi Cloud? Μου έκανε αυτόματα backup τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιώ το google drive που μου δίνει περισσότερο χώρο. Τις φωτογραφίες μου τις βλέπω κανονικά στο κινητό. 1. Αν τις σβύσω από το cloud θα σβήσουν από το κινητό; 2. Πως ορίζω τη θέση αποθήκευσης των φωτογραφιων (θέλω να αποθηκεύονται στην SD κάρτα) Ευχαριστώ

• Παράθεση από SpikeAman: “Τελικα λογω γρατζουνιας στην οθονη το κινητο το εβγαλαν εκτος εγγυησης και αποφασισαν να μην μου αλλαξουν οθονη που εχει το καμμενο πιξελ. Πηγα εκανα μια μικρη φασαρια και ειπαν θα το ξαναστειλουν στο σερβις τους. Δεν νομιζω ομως οτι θα βγει κατι απο ολη αυτη την ιστορια. Το ιδιο κινητο αγορασε και ο θειος μου και ειναι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος. Μου τυχε η στραβη τωρα τι να κανουμε! ” Δεν είχες tempered glass επάνω; πως έγινε η γρατζουνιά; Εγώ ακόμη ψάχομαι για …

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Το mido έχεις τελικά αν ισχύει αυτό... => Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x Μας μπέρδεψες! ” Τελικά έχω το Mido!! Snapdragon 625 - Global Version! άρα σωστά διαβάζω αυτό το forum! Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση (Διόρθωσα και πάλι το προφιλ μου)

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από kracken_74: “εεεε...οχι έχω το Nikel μάλλον από λάθος το είχα βάλει όταν εφτιαχνα στην αρχή το προφιλ μου, αλλά δεν ξέρω πως το αλλάζω τώρα ” Κάνεις κλικ επάνω στο όνομά σου => Επεγεργασία Προφίλ. Ακόμη κι έτσι να είναι βρε, εδώ είσαι off-topic καθώς μιλάμε για το mido και όχι το nikel ” Ουπς!!! αρχάριος γαρ στην Xiaomi και τα έμπλεξα με τις κωδικές ονομασίες! crying.png crying.png crying.png Θα μεταφέρω λοιπον μελλοντικές απορίες στο σχετικό forum! …

• Παράθεση από fog: “Ακόμη και από την αρχή να βάλεις όλες τις εφαρμογές, φαντάζομαι θα υπάρχουν αρχεία που δε θες να χάσεις (φώτο κλπ.), αν κάτι πάει στραβά και σίγουρα δεν θα θες να ξαναπεράσεις επαφές κλπ. Οπότε κάποιο backup, συγχρονισμό με mi ή google account θα πρέπει να τα φροντίσεις από πριν. ” Οι φωτογραφίες είναι όλες σε SD Card, άλλου τύπου αρχεία δε με απασχολουν γιατί είναι εντός Google Drive & Mega.nz Cloud, επαφές όλες συγχρονισμένες στο google account μου άρα... οτι και να γίνει εί…

• Παράθεση από 8@nos: “Για Nikel πρέπει δυστυχώς να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο για ARΩMA, κοίτα εδώ. ” ΟΚ! θα περίμενω λοιπον! Και πάλι σας ευχαριστώ Παράθεση από George Kaggelaris: “@kracken_74 στο προφίλ σου έχεις το prada. Ισχύει; ” εεεε...οχι έχω το Nikel μάλλον από λάθος το είχα βάλει όταν εφτιαχνα στην αρχή το προφιλ μου, αλλά δεν ξέρω πως το αλλάζω τώρα Update: Το βρήκα και το άλλαξα!

• Παράθεση από fog: “Για να περάσεις από stable σε dev χρειάζεται factory reset, backup και στήσιμο της συσκευής από την αρχή. Και βέβαια να υπάρχει η αντίστοιχη Rom. ” οκ ολα αυτά αλλά 1. Link για τη Rom που υπάρχει 2. Υπάρχει καποιός αναλυτικός οδηγός (όπως αυτός που βρήκα για την XTRV) για να κάνω όλα αυτά που αναφέρεις. (π.χ. δε μπορώ να καταλάβω σε τι να κάνω Backup αφού θα στήσω τη συσκευή από το μηδεν σε νέο κινητό που είναι εντελώς άδειο) 3. Ευχαριστώ

• Παράθεση από fog: “Χρειάζεται σε μορφή zip και ο hondos δεν τη διαθέτει Δεν μπορώ να δω τη συσκευή σου, αλλά αν είναι του νήματος ή δεν έχει αναβληθεί για τον Αύγουστο, για δες εδώ [XTRV-7.7.13/14/15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 16:58) ” Εχω Remdi Note 4x (Nikel) με εγκατεστημένη την XTRV Stable 8.5 που βρήκα σε εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Redmi-Note-4-4X-Nikel/ Οδηγίες για αλλαγή XTRV σε AROMA που μπορώ να βρω; και φυσικά που μπ…

• Παράθεση από fog: “Η μόνη διαφορά τους είναι η ύπαρξη της δυνατότητας παραμετροποίησης, με το aroma script, κατά την εγκατάσταση. ” Χρήσιμη πληροφορία! Δε μπορώ όμως να βρω link για να κατεβάσω Aroma! (να κοιτάξω Hondos Center) :p