Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Χωρίς ρουτ δεν ξέρω Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlos mavroeidis: “δουλεύει σε εμάς?” Σε εμένα δουλεύει Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk
-
Νεα εφαρμογή contact and dialer με αναζήτηση ελληνικών στο πλάι Telegram: Contact @MiuiSystemUpdates Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasrs: “Καλησπέρα έβαλα την muii 12 20.9.24 δεν έχω τα εικονίδια όπως το iphone , εκεί που ενεργοποιούμε το wifi τα δεδομένα έχω τα παλιά γιατί?” Ρυθμίσεις> προβολή>εγκοπή και γραμμή κατάστασης> χρήση κέντρου ελέγχου (διακόπτης στο 'on') Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
markito - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από markito: “@caeser ναι το έχω κάνει πολλές φορές, πάλι όμως τα επαναφέρει From MI 9 Lite using Tapatalk ” Είναι όντως περίεργο... Τι να πω? 8o” Τίποτα...αγνωστε αι βουλαι του Mi cloud. Αυτό συμβαίνει μόνο στα sms από υπηρεσίες, δηλαδή cosmote , καταστήματα κλπ. Τα υπόλοιπα από φίλους σβήνονται κανονικά. From MI 9 Lite using Tapatalk
-
Μη ορατά SMS στο Mi Cloud
Μήνυμα@caeser ναι το έχω κάνει πολλές φορές, πάλι όμως τα επαναφέρει From MI 9 Lite using Tapatalk
-
Μη ορατά SMS στο Mi Cloud
ΜήνυμαΕμένα μου τη δίνει ένα bug που υπάρχει χρόνια τώρα. Ενώ διαγράφεις τα sms από εταιρείες τράπεζες κλπ μετά από το cloud στην πραγματικότητα δεν διαγράφονται ποτέ. Με το που αλλάξεις συσκευή για παράδειγμα ή κανείς επαναφορά από cloud εκατοντάδες μυνήματα θα εμφανιστούν ξανά. From MI 9 Lite using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Lunatico: “Να φτιάχνατε ρε παιδιά και τη μορφή ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος... ” Για πες τι προβλήμα δηλαδή έχεις;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67745/” Μάλλον εννοεί αντί να δείχνει 06/12 να δείχνει 12/06. From MI 9 Lite using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Στα στατιστικά μπαταρίας δεν θα έπρεπε να λέει πόση ώρα είναι αναμενο μετά από την τελευταία φόρτιση? Εμένα τώρα είναι αναμενο περίπου 40 ώρες.....λέει όμως....... Έχει τα ψιλοκολληματα της η ρομ. Ειδικά όταν πατάς σε κάτι και δεν ανταποκρίνεται” Ναι είναι λάθος From MI 9 Lite using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Ποια να προτιμήσω?” Τη νεότερη From MI 9 Lite using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “v11.0.1.0 QFCEUXM. Το μόνο που χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω με τα προηγούμενα sms και επαφές από το προηγούμενο κινητό λόγο google DAILER και δεν έχω και ηχογράφηση κλίσης. Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τουλάχιστον τα sms? Kαι μετά να κάνω υπομονή. Αν πρέπει να βάλω ΧTRV ποια να βάλω?” Αν θες ηχογράφηση κλήσης τότε βάλε την xtrv stable From MI 9 Lite using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Μόλις ξεκλείδωσα και έβαλα TWRP σε MI 9 lite. Ποια είναι προς το παρόν η Ρομ με τα λιγότερα προβλήματα? Θα την βάλω στην γυναίκα μου και δεν θέλω μουρμούρα. ¨)” Άσε της την official EU stable From MI 9 Lite using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Spaceboyagr: “Μουφα και αυτη με πολλα προβληματα ,ακριβως τα ιδια οπως πριν δεν εγινε ουτε μια διορθωση, τι αναβαθμιση ειναι αφου δεν υπαρχει διορθωση?” Σίγουρα διορθώθηκε το ανεβοκατέβασμα των ήχων με swipe, και το Force close του security app. From MI 9 Lite using Tapatalk
-
Το χρονόμετρο τρεμοπαιζει σε εσάς? From my MI 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από madimitris: “Γνωρίζει κάποιος φίλος, όταν είναι ενεργό το dark mode, πως γίνεται η ώρα το σήμα και η μπαταρία να μην γίνεται μαύρο και αυτό; Γιατί δεν φαίνονται τα γράμματα” Σε ποια εφαρμογή το κάνει? Ή γενικώς φαίνονται μαύρα? Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από beerman63: “Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στις 9 το πρωί είχα 54% μπαταρία τώρα η ώρα είναι περίπου 2 και είμαι εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67248/” Κλείσε την AOD και δες πως θα πάει from my MI 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tan: “ποια ρομ μου προτεινετε να βαλω σε mi 9 lite(pyxis) beta ή stable? Ευχαριστώ!” Beta. from my MI 9 Lite via Tapatalk