Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλή τύχη μας!
-
Παράθεση από panossdr: “παιδια σε mi 5 στην 7.3.2 δεν λαμβάνει άμεσα μηνύματα από Viber,telegram κτλ..Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση για εξοικονόμηση μπαταρίας κτλ..κανεις καμια ιδέα; ” Καλησπέρα, εδώ μιλάμε για την 7.3.9
-
Υπάρχει κατι νεοτερο για τους 160 χαρακτήρες στα sms?
-
Σε διπλανο φορουμ 2 παιδιά οι οποιοι ήταν beta tester σε kernel έκαψαν την οθονη του κινητού τους. Λογικά δεν εγινε σκοπιμα απο τον developer αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα αφού ήταν εθελοντές testers. Οι συσκευέςες δεν ήταν xiaomi. Και εγώ το ρισκαρα πολύ με τους kernel σε προηγούμενο κινητό μου αλλά θέλει προσοχή.
-
Παράθεση από dajannis: “ΔΛΔ αν εχουμε την >official Global δεν γίνεται να την βάλουμε? =============== Μαρ 11th 2017, 6:44pm =============== @markito για ποιο λόγο να αλλάξεις το ZCX-TWRP? μια χαρα δουλεύει και εχει OTA updater ” Για δοκιμή πιο πολύ το άλλαξα και επειδή ειναι κατι νέο. Το ΟΤΑ του ZCX ετσι κι αλλιώς δεν το δουλεύω. Επισης οπως ειπε ο tasosko ειναι oficial
-
Παράθεση από mpafrinho: “twrp κανω εγκατασταση αφου το ξεκλειδωσω ή μπορω απο τωρα?και απο που το βρισκω για να το εγκαταστησω στο κινητο μ?? οπως καταλαβαινεις ειμαι τελειως ασχετος με το ολο θεμα ” Αφού ξεκλειδώσεις. Δες εδώ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
Παράθεση από markito: “Στο mi5 διορθώθηκε το GPS και κλειδώνει σφαίρα. Κατά τα άλλα πολύ lag το τηλέφωνο. Δε δουλεύει καθόλου ομαλά ” Ακυρο για το lag κατι ειχα κάνει εγω και το διεγραψα. Μια χαρα τρέχει το τηλεφωνο
-
Στο mi5 διορθώθηκε το GPS και κλειδώνει σφαίρα. Κατά τα άλλα πολύ lag το τηλέφωνο. Δε δουλεύει καθόλου ομαλά