Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όποια θες εκτός από την official EU...official global, custom eu, XTRV, άλλη...” Δηλαδή η Global stable (όχι η ΕΕΑ) έχει τις Miui εφαρμογές dialer και μηνυμάτων?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antnatal: “mμια πρόταση για τζαμάκι και διάφανη θήκη. αν γίνεται από aliexpress.” Εγώ περιμένω αυτήν εδώ AliExpress
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panino: “Για όσους ρωτάνε αν αξίζει το τηλέφωνο τα σπάει για τα λεφτά του. Το έχω 15 μέρες με MIUI 11 και είναι καταπληκτικό. Το δουλεύω με την Global που είχε, και η ερώτηση μου για όποιον το έχει ψάξει παραπάνω, επειδή έρχομαι από παλαιότερο Mi που είχε αλλαγή χρώματος Led στις ειδοποιήσεις και ήταν βολικό, εδώ σαυτο μου είναι αδύνατο να εντοπίσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Please κάποια απάντηση, αν όντως το υποστηρίζει και πως? το Led το έχει στην πίσω πλευρά.” Εγώ τουλάχιστον δεν …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “το vbmeta ειναι αρχείο απο την ρομ και είναι για καθε κινητό... Τεσπα θα δουμε κατεβαζω 2 ρομ για το κινητο αυτο.,” Ποιο twrp προσπαθείς να φτιάξεις? Από xda το gringo80?
-
Xiaomi Note 6 pro AOD
ΜήνυμαAOD σε IPS οθόνη? Μήπως το changelog αναφερόταν σε amoled οθόνες όπως π.χ του Mi 9?
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από markito: “Καλά δε νομίζω να επιχειρήσω σύντομα. ” μια εντολή είναι βρε να δώσεις.. Δεν χρειάζεται κάτι αλλο. @nifitsa_kakia και για σενα ισχύει.... @markito εσυ προσπάθησες να βάλεις αλλη ρομ? Εχω έτοιμα 2 προς δοκιμη αλλά να ξέρετε ότι τα νεα twrp μπαίνουν με εγκατάσταση του vbmeta ή misc πρώτα.” Ναι έβαλα άλλη custom αλλά όταν έκλεινε η οθόνη δεν ξεκλειδωνε το τηλέφωνο μετά
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “δινεις την εντολη με usb debugging ενεργο” Καλά δε νομίζω να επιχειρήσω σύντομα. Χτες έβαλα ένα twrp που βρήκα από xda και όταν κλειδωνα το τηλέφωνο δεν ξεκλειδωνε μετά ούτε με μοτίβο ούτε με κωδικό. Επίσης αποτύπωμα δεν μπορούσα να προσθέσω. Φλασαρα ξανά την official με flash tool και μου βγήκε η ψυχή να το ξαναστησω το τηλέφωνο.
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geoanto555: “Θα δω αν προλάβω να στήσω κανένα. Τι είδους κρυπτογράφηση εχει αυτό άραγε? Για δωσε μια αποτελεσμα. adb shell getprop ro.crypto.type ” Επίσης θέλω κ αυτό μιας και δεν έχω την συσκευή και δεν παίζει να την πάρω αλλά ούτε και τυχαία να την βρω μπροστά μου.” Πως και που το βρίσκουμε αυτό?
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ΝΟμιζω πως οχι, τι κωδικη ονομασία εχει αυτό?” pyxis
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Για Μi 9 lite υπάρχει twrp?
-
Αγορά καινούριου κινητού
markito - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟκ, εγώ κατάλαβα με αυτά που έγραψε ότι σκέφτεται να πάρει ότι δεν είναι και τόσο μικρά Π.χ το Redmi 8 και το mi8 είναι πάνω από 6"
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsafou: “Παράθεση από markito: “Δες το mi 9 lite ” Τι + - έχει σε σχέση με το mi9 se? Μπαταρία μεγαλύτερη βλέπω, άλλο επεξεργαστή (τον ίδιο στο προηγούμενο μοντέλο?)...” +Παίρνει κάρτα sd + Έχει καλύτερη σελφι κάμερα +Έχει θύρα για ακουστικά +Έχει fm radio +Έχει 30% μεγαλύτερη μπαταρία + Ότι θα σου βγει πιο οικονομικά Το μειονέκτημα είναι ότι είναι λίγο μεγαλύτερο από το se Επεξεργαστές πάνω κάτω το ίδιο. Δεν τους λες και διαφορετικούς
-
Αγορά καινούριου κινητού
ΜήνυμαΔες το mi 9 lite
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Καλημέρα, θέλω να πάρω καινούργιο γκατζετακι στην γυναίκα μου. Θα ήθελα την γνώμη σας άσχετα από το κόστος για: Xiaomi note7-Xiaomi note8-Xiaomi cc9. Τελευταιo μοντελο η οχι δεν με ενδιαφερει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κατασκευη, αντοχη στον χρονο και αυτονομια. Το χρησιμοποιει μονο για τηλεφωνα , internet και youtube.” Το cc9 πάντως μην το πάρεις. Υπάρχει το αντίστοιχο Mi 9 lite που είναι Global version
-
Gcam
ΜήνυμαΚαλύτερα την ευρωπαϊκή official ή τη Global για το mi 9 lite? Επίσης μπορώ να την αλλάξω από τον updater ή θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader?
-
. . a8368733800c5399f94eb4e53bde95d4.jpg