Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 178.
-
Μπορει καποιος να βοηθησει πως να περασω την ελληνικη ρομ στο mi5? εχω την official κινεζικη 7.5.4 εχω ξεκλειδωσει τον bootloader και εχω κατεβασει την 6.6.30 τι πρεπει να κανω?
-
την 7.5.4 official κινεζικη
-
για να περασω αυτη τη ρομ απο την official κινεζικη που εχω πρεπει να ακολουθησω κατι συγκεκριμενο για τη συσκευη μου(mi5)? γιατι βλεπω διαφορους οδηγους και δε ξερω τι ισχύει τελικα. με το miflash η απο το κινητο τη κανω εγκατασταση?
-
η περιστροφη σου δουλευει?
-
καλησπερα, επειδη το τηλεφωνο το πηρα αυτη τη βδομαδα κσι θελω να ειναι απροβληματιστο mi5 64gb, εχω την official 7.5.4 τη κινεζικη, ποια ρομ πρεπει να βαλω ετσι ωστε να δουλευουν ολα χωρις προβηματα, θελω να εχω play store η δικη μου δεν εχει
-
Οι φίλε ευχαριστώ
-
Φίλε η φωτογραφική είναι καλή στο mi5 είναι χειρότερη; εγώ έχω την official ακόμη γιαυτό ρωταω
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπέρα θελω να περασω την ελληνική ρομ στο mi5 64gb πατάω στο σύνδεσμο που απευθύνεται για το δικο μου και με παραπέμπει αλλού
-
xiaomi mi5 bug
ΜήνυμαΔιαβάζω πάντως ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία και κάτι για το WiFi λένε, δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν αλλά είναι σημαντική η αυτονομία της μπαταρίας.
-
xiaomi mi5 bug
ΜήνυμαΩραία θα δοκιμάσω αλλά τη βλέπω πολύ δύσκολη τη διαδικασία
-
xiaomi mi5 bug
ΜήνυμαΝαι φίλε όπλα καλά και μου ήρθε και σήμερα το μήνυμα από τη xiaomi να κατεβάσω το εργαλείο για το.ξεκλειδωμα. Τελικά έβαλα το SwiftKey και δουλεύει και το πληκτρολόγιο στα ελληνικα. Αυτή η ρομ πάντως που έχω είναι πολύ γρήγορη και σταθερή. Με την Έλληνικη τι γίνεται, υπάρχουν προβλήματα;
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαden exw file play store einai h kinezikh official rom