Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
xiaomi 9A
ΜήνυμαΤι έγινε δηλαδή; Δε σε πιάνω... Το τηλέφωνο δε λειτουργεί; Τι είναι αυτό που σου έβγαλε; Πρέπει να ξέρεις ότι έχεις ένα τηλέφωνο, υπολογιστή που κάνει πολλά περισσότερα από το να παίρνεις τηλέφωνα και λογικά χρειάζεται να εξοικειωθεις με τις λειτουργίες του...
-
Δες το Mi unlock status
-
xiaomi 9A
ΜήνυμαΧρειάζεσαι τη κατάλληλη κάρτα sim για το τηλέφωνο. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να σου την εγκαταστήσουν. Και αν δεν κάνει να σου την αλλάξουν αυτοί. Οπότε βουρ για κατάστημα του παρόχου σου!
-
Αγορά Poco X3 Pro
ΜήνυμαΜε τα χιλιααααααααααα
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΔες στις ρυθμίσεις. Έχει ρύθμιση που την απενεργοποιεί όταν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο η μπαταρία. Βάλε να είναι ενεργή όλη την ώρα, αν αυτό θέλεις. Μη την ενεργοποιήσεις απλά...
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΔύο χρόνια το έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και του έχω αλλάξει τα φώτα για να είμαι ειλικρινής...
-
Αυτόματα. Xiaomi eu είναι custom rom η οποία βασίζεται στην επίσημη κινεζική έκδοση. Δεν είναι official rom... Η xtrv ή οποιαδήποτε custom rom δεν είναι απαραίτητα και rooted... Εσύ το αποφασίζεις αυτό. Εγκατάσταση official rom γίνεται σε fastboot mode κατεβάζοντας το αντίστοιχο αρχείο official rom.
-
[Miui 12.Χ - 21.8.25/26] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)
ΜήνυμαΈχει να κάνει με τους Xiaomi Servers και δε σημαίνει πολλά.. Κάποια στιγμή θα το κάνει.
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΥγρασία; Από μπουκαλάκι με παγωμένο νερό στη τσάντα; Χτύπημα; Κάτι άλλο που το τσάκισε;
-
Σε ποιο τηλέφωνο αναφέρεσαι; Αν είναι από τη redmi σειρά πάρε άλλο... Πιο φθηνό θα σου έρθει.
-
Κολλάει το κινητό
ΜήνυμαΝαι, αν το ξεκλειδώσεις, τη περάσεις με miflash σε fastboot mode και δε ξανακλειδωσεις...
-
Παράθεση από stauros2653: “μηπως δεν εχει δακτυλικο αποτυπωμα,η το εχει ενσωματομενο στην οθονη? λεω τωρα.. ” έτσι... Πίσω στη πλάτη δε το βλέπεις;;;