Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 152.
-
ποσο sot εχετε στο Note 2;
-
Αγορά αξεσουάρ
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυμαακομη δε βρηκα κατι
-
Και ρισταρτ εκανα, και clear cache/dalvik. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Θα δοκιμασω την 6.4.14-2 σε λιγακι. Με full wipes Το περίεργο είναι οτι μολις εβαλα την καρτα σε αλλη συσκευη ηρθαν ΟΛΑ τα σμσ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@mol πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών τους να βάλετε πάλι τα APN settings.” Για την ακριβεια, ήρθαν ολα μαζι οταν εβαλα την σιμ σε αλλη συσκευή. Επειτα την τοποθετησα ξανα στο rn2 και ηρθε μονο 1 sms. Απο κει και περα τίποτα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Εχω θεμα. Δεν έρχονται τα σμσ απο wind/q. Εχω q. Κανεις αλλος? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Η μπαταρία στο rn2 πως ειναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Τελεια! Με την πρωτη ευκαιρια το κανω με clean install, όπως είπαμε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Παράθεση από gkalen: “ ” ” @mol Το κάνει και σε άλλους όχι σε όλες τις εφαρμογές όμως , αυτό είναι το μόνο που έχουμε βρει και το'χετε όλοι , εσένα όμως στο κάνει σε όλες και έχεις και πρόβλημα με τα βίντεο , που αυτό δεν υπάρχει .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” update: στον browser της Miui παιζουν τα βιντεο(απο youtube που δοκιμασα). σε chrome beta και dolphin(εχω ενεργοποιημενο το φλας πλαυερ) οχι. (και σε οπερα παλι δ…
-
Ναι για το πλαυστορε μιλαω. Ολες ολες. Οποια βλεπω... Με το που πατησω read more πεταει force close Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από mol: “Θα περιμένω. Επισης σε ασχετες φασεις κλεινει τον dolphin, την ωρα που τον χρησιμοποιω! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Δεν ξέρω τι , αλλά κάτι δε σου'κατσε καλά , θα το δούμε στο επόμενο .. Ίσως χρειαστείς πάλι clean install με wipe data .. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο RN2 είναι αυτό με το playstore και τα "περισσότερα" , όλα τ'αλλα δεν υπάρχουν. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με κλιν θα τό κανω, κανενα προβλημα! Α, τ…
-
Θα περιμένω. Επισης σε ασχετες φασεις κλεινει τον dolphin, την ωρα που τον χρησιμοποιω! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από klag: “Γιώργο καλησπέρα . Εκτός από το play store που μάλλον χρειάζεται διόρθωση , ετοιμάζεις και τίποτα άλλο για τη νέα ρομ ;” Δεν έχω κάτι υπόψη μου ακόμα , εκτός από κάποιες αλλαγές σε jar files πάλι .. Εκτός κι αν βρω κάτι άλλο μέχρι αύριο .. Αυτό με το playstore δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά θα το δούμε τι μπορεί να γίνει .. @mol Τα βίντεο παίζουν κανονικά , κάτι άλλο παίζει με σένα , μήπως έκανες κάποια ρύθμιση η θυμάσαι αν αλλαξες κάτι ?? @mixaliscy Περι…
-
Ας το προσπαθησω και βλέπουμε... Οποιος έχει note 2, ας τσεκαρει υο πλαυστορε και τα βιντεο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από mol: “Για ποια εφαρμογή μιλας? Έβαλα always on, αλλα δεν αλλαξε κατι. Με οπερα βλεπω συνήθως βιντεο, ουτε και αυτος παίζει. Αναγκαστικα κατέβασα την εφαρμογή του YouTube. Αλλα φλας βιντεο ομως δε μπορω να τα τρεξω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” δωσε ενα παραδειγμα του βιντεο που δεν παιζει , ουτε απο you tube ? να μας πει και καποιος αλλος αν υπαρχει προβλημα στα βιντεο να το διασταυρωσουμε. την εφaρμογη , Συστημα AndroidWebView , κατεβασε το και με…
-
Για ποια εφαρμογή μιλας? Έβαλα always on, αλλα δεν αλλαξε κατι. Με οπερα βλεπω συνήθως βιντεο, ουτε και αυτος παίζει. Αναγκαστικα κατέβασα την εφαρμογή του YouTube. Αλλα φλας βιντεο ομως δε μπορω να τα τρεξω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Κάτι αλλο.. ενω οπως λες υπάρχει ο φλας πλαυερ, τα βιντεο ΔΕ παιζουν στον browser (chrome και dolphin) Θέλει καποια ρυθμιση? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Clearmotion μπορουμε να φλασαρουμε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ειναι ηδη εγκατεστημενη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk