Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΕχω διετέλεσει για 6 χρόνια υπεύθυνος διαδικτυακού σταθμού και έπαιζα πάντα ροκ ελληνικό. Τώρα κάνω έρευνα για μπλους, νέο ροκ γενικά, dark country, funky και κάτι τετοια
-
[list=1][/list]Με αυτές τις Ρομ που λες θα πηδησεις το πρώτο βήμα. Θα πας για ξεκλείδωμα απλά
-
Ένας παπάς σκέφτηκε ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 γυάλες. -Το πρώτο σκουλήκι το έβαλε σε μια γυάλα που είχε μέσα οινόπνευμα. -Το δεύτερο σκουλήκι σε γυάλα με καπνό. -Το τρίτο σκουλήκι σε γυάλα με σπέρμα. -Και το τέταρτο σκουλήκι σε γυάλα που περιείχε νερό. Στο τέλος του κηρύγματος, λέει ο παπάς : -Για να δούμε τι απέγιναν τα σκουλήκια... - Το σκουλήκι που βάλαμε στη γυάλα με το οινόπνευμα, πέθανε. - Το σκουλήκι που βάλαμε στη γυάλ…
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΠαράθεση από manol80: “Δυστυχώς το ελληνικό ροκ έχει πεθάνει εδω και κάποια χρόνια... ” Το ξέρω βρε, γι`αυτό ψάχνω απεγνωσμένα Τώρα τελευταία όμως βρήκα αξιόλογα κομμάτια να σου πω αλήθεια που δεν το περίμενα π.χ. youtube.com/watch?v=Y9eUhnOjPLI youtube.com/watch?v=VG9DsSXd3nw youtube.com/watch?v=9fPgFlM6Upo Όπως φυσικά και τον αγαπημένο μου Joey (σκα φυσικά αλλά πάλι !!!) youtube.com/watch?v=2yZq3Piq3Yk youtube.com/watch?v=2ofumKKSp10 Τέτοια ψάχνω. Αξιόλογα κομμάτια που δύσκολα τα βρίσκεις επει…
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΕννοείται καινούριο Παλιό έχω να φαν και οι κότες
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Μήνυμα@manol80 Κόπιασε εδώ που όλα επιτρέπονται