Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Θέλω να πάρω Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Η ελληνική εκτός απο ελληνικά έχει κάποια tweaks, google play και κάποια χρήσιμα apps ένω αντίστοιχα έχουν αφαιρεθεί τα κινέζικα που δεν χρειάζονται και είναι root. ” + το τεράστιο twrp !!! + Support + πιο ελαφριά ρομ άρα και πιο γρήγορο κινητό
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚάποτε γεμίζουν οι σέρβερς Δοκίμασε πιο μετά @demakhs πίσω στην τρύπα σου κακό σκλήκ
-
Παράθεση από MaGiC_ChEeTaH: “Υπάρχει λύση γι αυτό; ” Υπάρχουν οδηγοί για ξεκλείδωμα του bootloader αν αυτό ζητάς
-
Βρε θηρίο εμείς μείναμε σε τελευταία ρομ του 2016 (δεν βγήκε καμία άλλη για εμάς 1μιση μήνα) και προχθές κάναμε ανανέωση και τα μισά δεν δουλεύουν Εγώ δεν καταλαβαίνω? Συμβαίνουν αυτά άμα πας για αναβάθμιση
-
Την ίδια ώρα που σας ετοιμάζουν ή έστω προσπαθούν (εμάς έκαναν 2 μήνες να μας το δώσουν στο mi4c) σας ετοιμάζουν και stable Αυτό λέω. Ότι είστε ένα ιδιαίτερο κινητό Άλλα κινητά δεν θα είχαν έτσι αντιμετώπιση Αντιθέτως εσείς βλέπετε και στα 2 προσπάθεια
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Καλα το mi5s στο πηγάδι κατούρησε; Έλεος ρε γαμωτο... ” Αντιθέτως εσείς παίζετε σε 2 ταμπλό Και στα κοινά και στο android 7 Και ίσως είστε το μοναδικό xiaomi με αυτή την ιδιαιτερότητα
-
Παράθεση από MIckTheGreek: “Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο link για το twrp by mic γιατί δεν το βρίσκω... Και πάλι ευχαριστώ! ” Εδώ , ακολουθάς τον 3ο τρόπο εγκατάστασης εσύ
-
Παράθεση από cal: “Παιδιά για να πάω από 8.1.1 σε 8.0.3 σε redmi 3 ido χρειάζεται factory reset? ” Σε ένα μεγάλο ποσοστό του downgrade (90%) χρειάζεται factory reset άρα ναι Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις είναι οκ να μην κάνεις
-
Παράθεση από gkalen: “τουλάχιστον φρόντισαν να έχουν τα ίδια bugs όλες οι συσκευές . ” Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση Πρώτη φορά... =============== Φεβ 16th 2017, 2:30pm =============== Παράθεση από GiannizZ: “παιδια τη ρομ με το fix για κάμερα που μας ήρθε στα μέιλ την περνάμε πάνω στην υπάρχουσα 7.2.9 με το πρόβλημα ή πρέπει να γυρίσουμε στην 6.12.22 ” Εννοείται από πάνω =============== Φεβ 16th 2017, 2:36pm =============== Παράθεση από MIckTheGreek: “Φλάσαρα την πρώτη RΟΜ και το τηλέφωνο δεν…