Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 175.

• Mi Band 2: The New Successor!

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

@lykman profile -> my devices -> απενεργοποιησε το "Lift wrist to view info" και δεν θα σου ανάψει ξανά στο τιμόνι πάρα μόνο όταν αγγίζεις το κουμπί. Η οθόνη ανάβει στο νερό για το touch είναι ίδιο με αυτό των περισσότερων capacitive οθονών και έχει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά με το νερό όπως και εκείνες. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• RE: RE:

tkvkp - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.” Κάνεις;” Καλησπέρα. Όντως δεν γίνεται κάτι όταν πατάς πάνω στο Google keyboard για να απενεργοποιηθεί το spell checker. Επομενως, κατεβάζεις έναν terminal emulator από το playstore - Πληκτρολογεις "su", πατάς enter και περιμένεις την άδεια από από supersu. - Την δίνεις. - Μετ…

• @geoanto555 μπαααα! Εμένα μουλαρωσε. Το "η" στις επαφές στρώνει μόνο με ελληνική γλώσσα κινητού. Την τελευταία rom με fastboot και miflash την πέρασα. Ότι υπολείμματα υπήρχαν από παλιότερα, πήγαν περίπατο. Αλλά ας το κλείσουμε εδώ μιας και έχω ανοιχτό ένα ξεχωριστό τοπικ για το πρόβλημα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @geoanto555 ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @geoanto555 όχι, εφόσον χρησιμοποιώ την αγγλική γλώσσα στο τηλέφωνο. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @wolfman , με ένα reboot στρώνει το shell. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• RE:

tkvkp - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από xristo2121: “Που το βρίσκουμε αυτό με την διαχείρηση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πατάς 4-5-6 φορές πάνω στο ON και εμφανίζεται η επιλογή "ULTIMATE". Με τον ίδιο τρόπο το εξαφανίζεις. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

Έχει βρει κανείς τα changelogs από τις αναβαθμίσεις του Firmware; Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• @NoStahp, η πρώτη μου συσκευή... @geoanto555 τσεκαρες τελικά το "bug" με τις επαφες; Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• @geoanto555 @anorman08 @dnomikos Με πειραματισμους, βρηκα τι έφταιγε... ... ήταν η γλώσσα του κινητού. Τη γύρισα στα ελληνικά και έστρωσε. Σας έκανα μένσιο για να το τσεκάρετε με την πρώτη ευκαιρία. Bug γενικό; Bug σε μένα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Εμένα μου κάνει εντύπωση που με άλλον dialer παίζει κανονικά... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Δοκίμασα να κάνω sync τις επαφές με το mi cloud και μετά στις display preferences επέλεξα μόνο το mi cloud, μετά δοκίμασα και έναν λογαριασμό χωρίς επαφές. Δεν κατάφερα κάτι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @geoanto555 σωστά, δεν στο σχολίασα όταν το έγραψες. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Δε νομίζω να διορθώσω κάτι. Τα έχω αρκετά οργανωμένα και μια μ@λ@κια δε θέλω να μου χαλάσει τη διάθεση. Θα ζήσω και χωρίς τα "η" στην τελική.... Άλλωστε, εάν υποθέσουμε ένα λάθος encoding σε μια επαφή, αυτό το λάθος θα κάνω backup και μετά restore. Επομενως δε νομίζω να γίνει δουλειά. Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• @geoanto555 είχα δοκιμάσει και το number fixer παρόλο που οι επαφές μου ήταν όλες με +30 μπροστά. Έτσι τις καταχωρουσα. @anorman08 δεν το είχα κάνει ποτέ. Το δοκίμασα με το Google keyboard και δεν έπιασε. @dnomikos το είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν. Το έκανα και τώρα και πάλι δεν... Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• Βεβαίως. 4 wipes, reboot to recovery... κλπ κλπ. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• 6.8.18 ελληνική. Το πρόβλημα το είχα εξ αρχής με την πρώτη ελληνική dev που βγήκε... 6.3.κατι εάν θυμάμαι καλά. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Μόλις δοκίμασα κάποιον τυχαίο dialer από το play store. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Σωστά. Ξέχασα να το αναφέρω. Έχω κάνει και καθαρισμό δεδομένων. Η τροποποίηση/διαγραφή έγινε μεσα από το Gmail. Τις επαφές τις εισάγω μόνο από έναν λογαριασμό Gmail. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους. Έχω εάν θεματακι με το γραμμα "Η" στις επαφές. Όταν το πληκτρολογω (κεφαλαίο ή πεζο), η εφαρμογή επαφές (ή και το tab επαφές μέσα στην εφαρμογή του τηλεφώνου) κλείνει χωρίς μήνυμα αναγκαστικού τερματισμού. Με ΟΛΑ τα υπόλοιπα γράμματα-αναζητήσεις, δουλεύουν ρολόι. Δοκίμασα, με τη βοήθεια του @geoanto555, τα παρακάτω. Τροποποίηση όσων αρχίζουν από "Η". Διαγραφή και επανακαταχωρηση αυτών. Και τέλος ένα factory reset. Κανένα δεν είχε αποτέλεσμα. *σε παλιότερες δοκιμές με resurrec…

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

Επαληθευω. Είναι όπως την υπόσχεται η xiaomi. Είμαι στις 14 μέρες με υπολοιπομενο 55%. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk