Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 175.
-
Παράθεση από Agent_92: “παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγο. πιστεύω το πιο σημαντικό feature για μένα θα είναι το screen unlock. λειτουργεί καλά σε redmi note 2? όλα τα άλλα φυσικά και είναι καλοδεχουμενα!!” Για τo note 2 δεν γνωρίζω, αλλά στο note 3 snapdragon λειτουργεί απρόσκοπτα. Παράθεση από kalosdios: “ξερει κανεις αν μπορεις να διαβασεις τα μυνηματα απο το mi band 2?” Μόνο ειδοποίηση έρχεται. Για παράδειγμα, στο whatsapp έχει το εικονιδιο του ενώ στο viber, δονειται και εμφανίζεται εικονίδιο με …
-
@geoanto555 έχω κάνει πολλές φορές πισωγυρισμα στις developer rom και σε κανενα δεν έκανα delete data. Όπως από την 28 που πήγα στην 21 λόγω battery drain. Παρόλα αυτά, δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα. Επομενως ο φίλος παραπάνω, ας το κάνει. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
@geoanto555 δυστυχώς δεν μου δουλεύει και το wakelock detector για να δω τι δεν αφήνει τη συσκευή να μπει σε deep sleep. Με το cpu spy reloaded είδα τα wakelocks. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα και γω(RN3 Pro) στην 6.7.21 λόγω προβλήματος με το deep sleep. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Καλημέρα. Με την ελληνική dev 6.7.7 και για να επανασυνδεθει το wifi σε οικείο router, πρεπει να ανοίξω την οθόνη. Θυμάμαι πάντως, πως και σε κάποια παλιότερη dev το έκανε αλλά διορθώθηκε με την επόμενη. Μήπως τελικά είναι κάποια ρύθμιση και άδικα το αποδίδω στην έκδοση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημέρα στην παρέα. Λίγα λόγια και απο μένα για την μπαταρία της ελληνικής dev 6.5.26. *4 περίπου ώρες ανοιχτά τα δεδομένα με E έως H+ (E λόγω κάλυψης στο 90% του συνόλου των ωρών) τη μέρα. *2 ωρες wifi τη μέρα. *Όλα τα παραπάνω με ελάχιστη πλοήγηση και σχεδόν μηδενική δραστηριότητα στους messengers. *Αρκετά τηλεφωνήματα και συνολικό sot σχεδόν 2ωρες... μου έβγαλε 4εις μέρες παρά ελάχιστα λεπτά και υπολοιπομενο ποσοστό μπαταρίας 10% που κατ'αναγκη έπρεπε να μπει στη φόρτιση. Και όλα τα παραπάνω…
-
Καλημέρα και καλή επιτυχία. Τώρα που η αγορα των ταμπλετ έχει περιοριστεί από πραγματικές vfm συσκευές, μια καλή λύση είναι το παρακάτω. Xiaomi Mi Pad 2 16GB Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
@geoanto555 γιατί με αυτόν τον τρόπο πειράζεις την nvram. Από τότε που το "ξεκλείδωσα" έχω περάσει αρκετές dev χωρίς factory reset και δεν έχει αλλάξει ενώ έχει αλλάξει έκδοση η baseband. Υποθέτω λοιπόν ότι δεν είναι θέμα ρομ. Για σίγουρα πρέπει να δοκιμάσει ο φίλος @DaRk_dOg από Καστοριά και να μας πει. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΜε την τελευταία αναβάθμιση, έγινε μπάχαλο με τις ειδοποιήσεις. Έρχονταν μετά από κάποιες ώρες και κάποιες φορές και ενώ είχαν σβηστεί. Γύρισα στην 20160308 που, τουλάχιστον στο κινητό της υπογραφής μου, δουλεύει σωστά. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk