Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-175 από 175.
-
Το changelog της 3.13 που το καταχωνιασατε και δεν το βρισκω;
-
Ένταση ήχων ειδοποίησης
ΜήνυμαΜε το κουμπί της εντασης, αλλάζουν οι εντασεις 2 ήχων. Αυτός των εισερχόμενων και αυτός των ειδοποιήσεων. Αυτά τα δύο, μπορούν να διαχωριστουν; Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Wifi direct
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση πως η μαμά ρομ είχε επιλογή για Wifi direct. Εδώ και με την 3.11, πως θα το καλύψουμε; Επίσης το Wifi display, πως ακριβώς δουλεύει; Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Για το πρόβλημα της μη αποθήκευσης εφαρμογών στην sd card, περιμένουμε fix από την xiaomi; Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Παράθεση από geotok: “Παράθεση από tkvkp: “Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, πάντως στην 3.10 του Redmi 1S, συνεχίζει ακόμα η τυχαία ελαχιστοποιηση των εφαρμογών. Δηλαδή σαν κάποιο αόρατο χέρι να πατάει το soft key home ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή. Αναφορικά, μου παρουσιαστηκε στην κάμερα, την gallery, το χρονόμετρο, τον browser και την εφαρμογή mail. Προφανώς δεν είναι το "χαλι" της 3.9 αλλά ακόμα υφίσταται. *Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις ληφθείσες φωτογραφίες στην sd ca…
-
Να και το δικό μου με μέτρια προς αρκετή χρήση. rypeje5y.jpg Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Γιατί δεν αποθηκεύονται στη sd; .. απεστάλη από HONGMI 1 με το Tapatalk” Όχι. Στην εσωτερική μνήμη μπαίνουν. Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, πάντως στην 3.10 του Redmi 1S, συνεχίζει ακόμα η τυχαία ελαχιστοποιηση των εφαρμογών. Δηλαδή σαν κάποιο αόρατο χέρι να πατάει το soft key home ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή. Αναφορικά, μου παρουσιαστηκε στην κάμερα, την gallery, το χρονόμετρο, τον browser και την εφαρμογή mail. Προφανώς δεν είναι το "χαλι" της 3.9 αλλά ακόμα υφίσταται. *Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις ληφθείσες φωτογραφίες στην sd card; Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatal…
-
Usb Drivers για ADB
ΜήνυμαΟι drivers που δινεις ειναι για το πρωτο redmi και οχι για το 1s. Που υπαρχουν οι σωστοι για να δει,το pc με winxp, το κινητο σαν μοναδα αποθηκευσης;
-
Παράθεση από kon30fyllou: “Χρησιμοποιώ εδώ και 2 μερες την GTV 3.8 και ενώ έχω δει μεγάλη βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας από την κινέζικη multilanguage rom και έχω ενθουσιαστεί, σήμερα και ενώ η μπαταρία είναι κοντά στο 40% μου πετάει μήνυμα για χαμηλή μπαταρία και πήγαινε υπερβολικά αργά. Είναι bug της rom? Η ένδειξη δηάδή της παλιάς rom με την οποία μου τελειωνε πιο γρήγορα η μπαταρία ήταν σωστη; 10449747_10203704765841448_1994920057_n.jpg” Πιστεύω πως ήτανε σωστή. Σαυτη την περίπτωση χρ…
-
Re: Να το παρω?
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Από ΕΔΩ εννοεί => [GTV-3.5] H έβδομη έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! Καλωσόρισες στην παρέα μας ... :thumbsup:” Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ. Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Να το παρω?
Μήνυμα@sothatz Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά δεν με βοήθησες και πολύ. Για ποια πρώτη σελίδα μιλάς; Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους και απο μένα. Χθες εκανα την παραγγελια απο Minideal οπως και ο @DownUnder με την ιδια ισοτιμια και μεθοδο. Στο θεμα των συσκευων μηπως πρεπει να προστεθει και το 1S; Για να μην χανεται ο μπουσουλας. Κατι τελευταιο. οποιος ειναι κατοχος, ας μοιραστει τις εμπειριες του με τις ρομ. Απότι ειδα, ειναι αρκετες. Εαν ηδη υπαρχει θεμα(thread), δεν το πηρε το ματι μου. Η τελευταια Stable που αναρτηθηκε πριν λιγες μερες, πως ειναι;