Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.

• Καλησπέρα, με 7.5.1 δεν μπαίνει σε deep sleep. Με 7.3.2 έμπαινε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Ορίστε και screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Syphonen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από millboc: “Έχω το redmi note 2. To bluetooth το έχω ανοικτό 4-5 ώρες την ημέρα. Παλμούς παίρνω 5-6 ημέρες τη βδομάδα, και το Sleep Assistant το έχω στο On. Έχω επίσης ξυπνητήρι με δόνηση κάθε πρωί...” Απενεργοποιησα την λειτουργία sleep assistant και θα ενημερώσω αν έφταιγε αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Miband 1s μπαταρία

Syphonen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από periklik: “Κι εμένα γύρω στις 35 μέρες που λένε και τα άλλα παιδιά. Μήπως έχεις βάλει το heart rate να διαβάζει συχνά στον ύπνο; Μήπως διαβαζεις τους παλμούς πολύ τακτικά. Εμένα αυτό μου τρώει μπαταρία, αλλά δεν το χρησιμοποιώ γενικά.” Παλμους δεν διαβάζω, θα κοιταξω και το sleep assistant Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Syphonen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από millboc: “Εγώ το έχω 6 μήνες, η μπαταρία κρατάει τουλάχιστον 35-40 μέρες. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην ζωή της μπαταρίας τον τελευταίο κιαρό...” Ποιες από τις δυνατότητες του χρησιμοποιείς; Επισης με ποια συσκευή; Το εχω σε redmi note 3 pro.Δ εν μπορώ να θυμηθώ αν το battery drainage ξεκίνησε οταν περασα την 7.3.2 rom στο τηλέφωνο ή οταν έκανε την τελευταία αναβάθμιση στο firmware του miband Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Syphonen - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Η Xiaomi πάντως διάβαζα δίνει 10 ημέρες για το 1s. Εγώ δεν έχω προσέξει πόσο κρατάει. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει έξτρα χαρακτηριστικά τελευταία και κουδουνάει πολύ και τελειώνει γρήγορα η μπαταρία?” Ολα ενργοποιημένα τα είχα εξαρχής. Δεν αλλαξα κάτι στην χρήση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Miband 1s μπαταρία

Syphonen - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φορουμ Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο διαρκεί η μπαταρία σας. Εμένα απο 20+ μέρες που κράταγε, έχει πέσει σε 7+ τον τελευταίο μήνα, χωρίς προφανή λογο. Το εχω 6 μήνες περίπου. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος πτώση της απόδοσης της μπαταρίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Yi Action Camera WiFi 16MP 1080P 155° Wide Lens Diving Sports DV Basic Suit White Color Καλή επιτυχία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Ronnie10: “Μερικές φοτος και από μένα με την καρπουζοκοκκινη θηκουλα :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω την ίδια σε μπλε, είναι ότι πιο λεπτό και διακριτικό μπορείτε να βρείτε σε θήκη

• RE:

Syphonen - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από johnnyman: “Nαι φυσικα..Εχω lg g4..το redmi note 2 το εδωσα.” Παίξε με τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του ίδιου του viber.Ουτε σε μένα βαραγε και εκεί βρήκα λύση. Απλά δεν ξέρω ακριβώς τι πειραξα και έπαιξε για να σου πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Syphonen - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@Ioannis Argyropoulos Δεν καταλαβαίνω σε πιο βήμα αναφέρεσαι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Συγνώμη λάθος μου, άλλον οδηγό ακολούθησα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@komatoza δεν έχω βγει από την Αττική μετά το "ξεκλείδωμα" το ανέφερα πιο πίσω. Και στις περιοχές που κινήθηκα αυτές τις μέρες, δεν έπιασα 4G. Οπότε δεν ξέρω τα αποτελέσματα του lte discovery. Όσον αφορά την διαδικασία, αυτή διαρκεί μάξιμουμ 3 λεπτά και δεν μου χάθηκε ο δεκαδικος αριθμός μετά την αναβάθμιση από ελληνική dev 6.4.9 σε ελληνική dev 6.5.5. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Καλησπέρα, Ακολούθησα τον οδηγό για την 800άρα μπαντα, Το βήμα που θέλει αλλαγή η τιμή …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Καλημέρα σε όλους. Καλό μήνα καλή μάσα και όλα τα υπόλοιπα καλά...:-) Στο θέμα μας : Άρα μαλλον παίζει ρόλο ο τύπος του ακουστικού ; κάτι τέτοιο καταλαβαίνω... Από την άλλη πάλι...προσωπικά δεν το θεωρώ και κάνα τεράστιο bug! Οκ...μαλλον υπάρχει "θέμα" αλλά πιστεύω ότι θα λυθεί. Από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει εφαρμογή 3ων που δουλεύει σωστά (κάποιο παιδί πιο πάνω το ανέφερε) δεν είναι αμάν και ντε.... Τι να πούμε και εμείς που δώσαμε 800€ για iPhone και όταν βάλαμε μ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πατάω το κουμπί παιξίματος κατα λάθος. Τα ακουστικά που χρησιμοποίησα είναι κινέζικα των 3€ και δεν έχουν συν πλυν για ένταση. Έχουν μόνο σταμάτα ξεκινά παίξιμο. From Lumia 640” Δεν απαντά σε σένα, αν πρόσεξες. Επίσης δεν μου παρουσιάζει το πρόβλημα με τα ακουστικά. Το Δοκίμασα με iluv και με sony mh1, όλα είναι όπως πρέπει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DrSaG: “Νομίζω εννοούσε το πλήκτρο αφής στην οθόνη που επιστρέφει στην αρχική σελίδα, δεν έλεγε για τα Hands free. Αν κατάλαβα σωστά, όχι δεν το πατάω, σκέφτομαι τώρα να κάνω ένα calibration την οθόνη αλλά δεν φταίει αυτό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν το κάνει. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Εγώ πάλι αυτό νομίζω ότι κάνετε. Δοκίμασα στο δικό μου και η " περιοχή " του φωτιζόμενου πλήκτρου ξεκινάει ακριβώς εκεί που δείχνεις, όχι ακριβώς πάνω στο πλήκτρο. Το έπαθα και εγώ ν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DrSaG: “@mixaliscy Για το μέσεντζερ επειδη το δοκιμάσαμε και με άλλους, το έκανε σε όλους. Σου παραθέτω μια φωτογραφία random απο το google, απλα για να σου δείξω που εννοώ οτι αν πατήσεις σου κλείνει το chat head. Πάτα εκεί στα όρια του text box και θα δεις ότι στο κλείνει. Τουλάχιστον σε εμένα και Project_P το κάνει. Μάλλον πρόβλημα του messenger θα είναι αλλά δεν το εχω αυτό το θέμα στο galaxy s3 για αυτό αναρωτιέμαι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13610/ Απο κει και …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lukaic: “Καλημέρα και καλή ανάσταση να έχουμε με υγεία. Μου ήρθε το unlock από τη μαμά Xiaomi, 7 μέρες αναμονή και έφτασε. Όποτε τώρα περιμένω τη νέα Stable Greek Rom , σουβλίζω το κοκορέτσι, κατεβάζω ότι τσίπουρο θα βρω στην Πάλτση (Πήλιο) και επιστρέφω σε κανά δυο μέρες για φλασαρισμα. Υ.Γ. Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να ακούτε MP3 ;; Η προεγκατεστημένη δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες των άλμπουμ (11gb - οπότε δύσκολα βρίσκω αυτό που θέλω να ακούσω) και δοκίμασα την PlayerP…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DrSaG: “Έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Χτες ξύπνησα την δικιά μου το βράδυ επειδή απλά έβγαλα τα hands free από το κινητό και άρχισε να παίζει μουσική στο φουλ. Μια που δεν μπορείς να αποθηκεύσεις σε SIM, μια αυτό με την μουσική. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω...Πως αποκαλείς κάτι STABLE όταν έχει σημαντικά bugs όπως αυτά που αναφέρω...Δεν ξέρω. Καλό το value for money, αλλά κάτι τέτοια είναι που με εκνευρίζουν αφάνταστα. Το πρόβλημα με τα hands free που όταν τα βγάζεις παίζει μουσικ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ovelix5: “Παράθεση από Ioannis Argyropoulos: “Ενεργοποίησε το autostart για το swiftkey από το κέντρο ασφάλειας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συνονόματε το κέντρο ασφαλείας που είναι, Ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > ασφάλεια και απόρρητο;; (μη βαράτε 3η μέρα το έχω... ) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι, θα το βρεις σαν εφαρμογή - εικονίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Παιζει καπως να τσεκαρω αν οι κεραιες και οι slot δουλευουν σωστα? Η καπως να γινονται reset ή recalibrate? @Ioannis Argyropoulos Τι παροχο χρησιμοποιεις και απο πιο καταστημα αγορασες την συσκευη?” Vick mall το κατάστημα, στην θέση που παίρνει μόνο sim έχω cosmote, στην άλλη που παίρνει και sd έχω wind. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από DrSaG: “Υπάρχει χρήστης που έχει 4G και στις 2 Sim? Πες το όνομα του, θα τον βρούμε real life να του κλέψουμε την συσκευή!! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Εμένα δουλεύει το 4g και στις δύο θέσεις. Με ελληνική 7.2.2 stable Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk