Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 579.

• λιγο καθυστερημένη απάντηση αλλα επειδη ολο και κάποιος άλλος θα αντιμετωπίζει παρομιο πρόβλημα δοκιμάστε να κανετε disable το VoLTE δημιουργεί θέματα στις κλήσεις 105902cj50q05zasaaumfz.png

• αραξτε απλα να βρουμε 'αν υπαρχει' κατι καπως να μπορουμε να γλυτώσουμε ΚΑΙ το τελωνειο, γιατι οχι αλωστε

• Παράθεση από gto: “ Τώρα το replacement είναι ένα θέμα ... =============== Ιαν 3rd 2017, 6:57pm =============== Εγώ παρέλαβα κανονικά πάντως, πρώτη εργασίμη του 2017. Χωρίς τελωνείο ” Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από gto: “Τώρα το replacement είναι ένα θέμα ... ” Εγώ ξαναλέω πως δεν είναι χαζοί αυτοι εκεί στα τελωνεία.Δεν υπάρχει περίπτωση να δείξουμε στον παππου τα αμπελοχώραφα του. Βγαίνει το κουστούμι, πληρώνουμε σαν κύριοι κι ελπίζουμε την επομενη φορα να είμαστε τυχεροί. ” Θα του πω …

• Τι γινεται εαν στο κουτι το μαγαζι αντι για gift 15ε που ειναι το κλασσικο, γράψουν replacement parts only 20ε και γενικα να γραψουν κατι ωστε να φανει οτι το κινητό ειναι για ανταλλακτικα και οχι οτι ειναι καποια καινουρια συσκευη, σου ζητανε μετα απο τελωνείο φωτογραφια τις αγορας-invoice απο το paypal και πολυ απλα τους στελνεις την αγορα που εκανες αλλα φτιαχνεις-αλλαζεις(πανευκολα) την φωτο σε 20ε ε και δινεις αυτο στο τελωνειο λεγοντας οτι δεν ειναι καποια καινουρια συσκευη αλλα ανταλλακτι…

• note 4 snapdragon

SoNik+ - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Αναμενόμενο... Καλα έκανα που δεν πήρα με mediatek λοιπόν

• LG,Samsung,Sony BM31 battery

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ρε παλικαρια τι παίζει με την μπαταρία του mi3? έχω βρει την ίδια μπαταρία από την sony από samsung και από LG πια είναι η κανονική? έχουν κάποια διαφορα-μήπως είναι πιο αξιόπιστο κάποιο από τα 3? Xiaomi-Mi3-battery.jpg laptopultra.com/guide/wp-conte…mi-Mi3-Disassembly-11.jpg $_57.JPG οι εικονες ειναι απο διαφορα teardown που εχουν κυκλοφορησει στο internet για το mi3 στο καθενα εχω δει και διαφορετικη μπαταρια

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Δώσε στο πληκτρολόγιο εκεί που παίρνεις τηλέφωνο *#06# να δεις τι θα σου βγάλει.” εχει αυτο που εχει το αυτοκολιτακι.. οχι αυτο που ειχε εξαρχης στο κουτι οταν το πηρα καινουριο εχει το 'καινουριο' ιμει

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

το ιμει του κουτιου λεει: The information you enter in the millet network no sales records, verify and then query. (σε μεταφραση) δεν θυμαμαι πως ηταν ακριβος...αλλα δεν πηρα multilanguage παντως τους ειπα στειλτε το με την official rom το κινητο οταν ηρθε μαλλον ειχε το ιμει του κουτιου (δεν το εψαξα ποτε).. οταν το εστειλα για επισκευη ειπε αλλαξανε μητρικη οποτε τωρα που μου το στειλανε 'επισκευασμενο' μου εχουν βαλει ενα αυτοκολιτακι πισω απο το κινητο με αλλο ιμει οχι αυτο που ειχε το κουτι…

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

το ιμει στο κουτι ειναι αλλο.. και οι ημερομηνιες μαλλον δεν ειναι ιδιες δειτε την εικονα παρακατω.. το ιμει του κουτιου μαλλον ειναι το παλιο, ενω τωρα που στειλανε το κινητο πισω ειναι αλλο το ιμει μου εχουν βαλει και αυτοκολιτακι πισω απο το κινητο με το νεο ιμει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2374/

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Φυσικά και θα απαιτήσεις καινούργιο κινητό.” εμ ναι που? vickmall η σε καπιο σιτε τις xiaomi PS κατσε ομως το imei ειναι 3 μερες μετα το order λογικα το κινητο τοτε το 'ενεργοποιησανε' η το πηρανε

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

下单时间:2014-06-29 ιουνιο.. τοτε λεει το imei αγοραστικε ενω εγω το κινητο το αγορασα απο vickmall 02-07-2014 ιουλιο δηλαδη.. αρα ναι θανε καπια αλλη μητρικη που ειτε φτιαξανε και μου την βαλανε ειτε ξερω γω κατι τετοιο? τι κανω τωρα δηλαδη? παντως σαν πλαισιο ειναι το ιδιο κινητο γιατι ειχα κατι μικρες χαρακιες αριστερα δεξια απο θηκες και ειναι το ιδιο

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “όταν ήλθε το τηλέφωνο , έβαλες την Ελληνική ? έκανες wipe data/factory reset ?” Οταν ηρθε το κινητο ειχε την stable κανονικα οπως ηταν και οταν ηρθε καινουριο. Aπο τοτε ειχε προβλημα, οποτε εβαλα την developer και ειχε ακομα προβλημα μετα εβαλα την ελληνικη ειχε ακομα προβλημα τωρα εκανα ολα τα wipes,cache,dalvik και data και factory reset και μετα που το ανοιξα εβαλα την ελληνικη αλλα παλι το προβλημα με την μπαταρια.. Eνδιαμεσα εχω κανει και διαφορα calibrate με διαφορα π…

• Σοβαρο προβλημα boot MI3

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

το εχω παρει.. αλλο προβλημα εχω τωρα καταλαθος ξανα εκανα quote εδω μπορει να κλεισει αυτο το topic..

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “'Ινα ρηθεί το ρητόν........ καλά τα κινέζικα .... αλλά άμα σου κάτσει στραβά ...... παρ' τ' αυγό και κούρευτο . Ίσως εκείνοι που δεν έχουμε πρόβλημα , θα πρέπει να του κάνουμε κι' ένα ευχέλαιο γιά καλό και γιά κακό ” Η βλακεία είναι ότι είναι το 6 κινέζικο κινητό μου και από τα 6 μερικά ήταν και άκυρες μάρκες οι οποίες ποτέ δεν πάθανε τίποτα.. Τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά θα δω πως θα πάει η μήπως βρω κάτι.. Η αν ξέρει κάνεις κάτι εδώ και γίνει το θαύμα!

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Σιγά μην το στείλω πάλι να περιμένω τόσο.. Στη χειρότερη να αλλάξω την μπαταρία μόνος μου.. 3 4 μήνες το έχω το κινητό και 1ας μήνας από αυτούς ήταν που πήγε για φτιάξιμο! Έλεγα με calibrate μήπως φτιάξει αλλά δεν Το περίεργο είναι ότι πήγε με την μπαταρία OK και ήρθε με χάλια μπαταρία.. Εάν άλλαξαν μόνο μητρική όπως μου είπαν και δεν μου βάλανε και καμιά μεταχειρισμένη μπαταρία!

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Φίλε μου κρίμα γι αυτά που τραβάς με την χρονική διάρκεια της μπαταρίας σου. Είναι σπάνια η περίπτωση αυτή.!!!! Εγώ θα πρότεινα τρία πράγματα: 1) Η φωτεινότητα της οθόνης να είναι στο ένα τρίτο περίπου. 2) Να μην είναι ρυθμισμένο στην υψηλή απόδοση. 3) Να υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές στην αυτόματη εκκίνηση και το GPS κλειστό. Κουράγιο , ψάξε-το όσο μπορείς. ” Όλα κλειστά τα έχω και στην αυτόματη εκκίνηση δεν έχω τίποτα καθώς μόλις πέρασα την Ρομ γιαυτό δεν έχω βάλει και τίπ…

• Σοβαρο προβλημα boot MI3

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από kinos: “Σύμφωνα με το πρώτο post του topic που έκανα για το θέμα τις μπαταρίας, να ενημερώσω πως τελικά μετά από πολύ ξεζούμισμα φορτίσεων και ψάξιμο 594380 καλωδίων και φορτιστών δεν άνοιξε ποτε...Το έστειλα πίσω και μου είπαν πως αλλάξανε όλη την μητρική πλακέτα του κινητού.”

• battery drain

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα Έχω θέμα με την μπαταρία στο MI3 μου έκανα όλα τα wipe από το recovery και επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων και έβαλα την ελληνική Ρομ από την αρχή.. Έκλεισα τα πάντα από sync backup, χαμηλό φωτισμό γενικά τα πάντα που τρώνε μπαταρία είναι στο ελάχιστο.. Δεν έβαλα καμιά εφαρμογή τίποτα ακόμα έχω σχεδόν 13GB ελεύθερα από τα 16..έχω κάνει τα πάντα από calibrate και με μερικες εφαρμογές που βρήκα όπως του nema το battery calibrate πάλι δεν άλλαξε τίποτα.. Το έχω αφήσει και όλο το βράδυ π…