Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-579 από 579.

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από kinos: “τοσο χαλια ειναι εμενα και δεν ξερω τι να κανω.. (εκανα και calibrate με απειρα προγραμματα και τροπους)” μια χαρά είναι η μπαταρία . (δεν την δοκίμασα όπως τις άλλες φορές , για να έχω συγκριτικά στοιχεία ,αν χρειασθεί μπορώ να το κάνω) σε recovery , wipe data/factory reset , βάλε πάλι την rom . και δοκίμασέτην, χωρίς δικές σου εφαρμογές Η μπαταρία του Mi-3, άντεξε (9) ημέρες λειτουργίας . !!!! ” Κάτι δεν πάει καλά τα έκανα όλα τα wipe και την έβαλα απ…

• τοσο χαλια ειναι εμενα και δεν ξερω τι να κανω.. (εκανα και calibrate με απειρα προγραμματα και τροπους)

• Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” καλα εμενα που δεν αντεχει ουτε 20 ωρες χωρις να κανω και τιποτα τι να πω..

• clean install

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ναι εγω λεω να κανω φορματ το κινητο νανε τελειως αδειο να μην υπαρχει λειτουργικο συστημα μεσα.. και να flasharo απο την αρχη την ρομ δηλαδη οπως ηρθε την 1η μερα και καλα

• clean install

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά πως γίνεται να κάνω καθαρό flashαρισμα της Ρομ? Δηλαδή να διαγράψω τελείως τα πάντα στο κινητό format δηλαδή και να βάλω την ελληνική developer Ρομ μόνο

• battery calibration

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από kinos: “Με πιο πρόγραμμα συγκεκριμένα και ποια διαδικασία ακολούθησες ακριβός? Εμένα τάχει παίξει στο 4% κλείνει..δεν πάει καν 1% η 2%” πρωτα χρησιμοποιησα το battery life repair και μετα εκανα την διαδικασια απο το battery calibration του nema” Εννοείς απλά το πήγες 100 και ένω το είχες για φόρτιση έκανες το calibrate και μετά το έβγαλες..ρωτάω γιατί 1 άλλο topic που είδα έκανε αλλά

• battery calibration

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Με πιο πρόγραμμα συγκεκριμένα και ποια διαδικασία ακολούθησες ακριβός? Εμένα τάχει παίξει στο 4% κλείνει..δεν πάει καν 1% η 2%

• Σοβαρο προβλημα boot MI3

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Σύμφωνα με το πρώτο post του topic που έκανα για το θέμα τις μπαταρίας, να ενημερώσω πως τελικά μετά από πολύ ξεζούμισμα φορτίσεων και ψάξιμο 594380 καλωδίων και φορτιστών δεν άνοιξε ποτε...Το έστειλα πίσω και μου είπαν πως αλλάξανε όλη την μητρική πλακέτα του κινητού.

• battery calibration

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

για να γραφω στο subforum του mi3 το mi3 θα εχω λογικα αλλα το εβαλα και στο προφιλ καλο ειναι να φαινεται! λοιπον καποια λυση? απο 5% μου πηγαινει καμια φορα στο 15% κατευθειαν οταν το φορτιζω..η και το αντιστροφο απο 15% μπορει να παει κατευθειαν 10% Γενικα η μπαταρια δεν αντεχει ουτε 20 ωρες χωρις να κανω κατι σοβαρο δεν παιζω παιχνιδια π.χ ενω παλια που επαιζα ολη μερα most wanted το οποιο ειναι 2.5GB παιχνιδι κραταγε ανετα 1 μερα.. οριστε μερικα screens απο 2 αποφορτισεις. 1:forums.xiaomi-m…

• battery calibration

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δούλεψε τίποτα φίλε? Εμένα τάχει παίξει...πάει από 100 στο 0 παρά πολύ γρήγορα δεν αντέχει ούτε μισή μέρα..πολλές φορές από 5 πάει 15 στη φόρτιση γενικά τάχει παίξει.. Κάποια λύση? Δοκίμασα του nema δεν έγινε και τίποτα πείτε μου όλη την διαδικασία πως πρέπει να γίνει

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kinos: “παιδια αυτη η ρυθμιση τι κανει ακριβως? "system memory optimization" Screenshot_2014_11_23_12_22_47.png και πως θαταν καλητερα να την εχουμε?” Η ρύθμιση υπάρχει ήδη στην Ελληνική ROM, και αν την ενεργοποιήσεις ελευθερώνει μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης αφήνοντας λιγότερη cache σε αυτές. []” Την ελληνική έχω και εγώ απλά ρωτάω πως είναι καλύτερα στο high? Επηρεάζει προς το καλύτερο την μπαταρία η κάτι τέτοιο?

• παιδια αυτη η ρυθμιση τι κανει ακριβως? "system memory optimization" Screenshot_2014_11_23_12_22_47.png και πως θαταν καλητερα να την εχουμε?

• Antutu score από τα xiaomi

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από z953rr: “Παράθεση από kinos: “στην τελευταία version antutu 5.3 άλλαξε κάτι? διότι σε αυτήν την version δεν μου πηγαίνει ποτε το score πάνω από 37000 στο mi3.. με την τελευταία ελληνική dev” KATI αλλαξε μαλλον MIA xara ta paei to MI3W minigun ” wow το τερματισες!!! χαχαχα ωραιο score εμενα για καποιο λογο 1 φορα το χρονο αν παει πανω απο 40000!

• Antutu score από τα xiaomi

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

στην τελευταία version antutu 5.3 άλλαξε κάτι? διότι σε αυτήν την version δεν μου πηγαίνει ποτε το score πάνω από 37000 στο mi3.. με την τελευταία ελληνική dev

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δοκιμασα και στον υπολογιστη το εχω κανα 3ωρο τωρα παλι τιποτα...αναβει και σβηνει καθε λιγα λεπτα το κοκκινο φωτακι τιποτα αλλο

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Στο en.miui ενας με ακριβος ιδιο προβλημα το ελυσε αλλαζωντας σε μεγαλητερο φορτιστη.. Θα δω και αυτο που λες στο PC με αλλο καλωδιο..παντως το προβλημα δηλαδη ειναι κατι με την μπαταρια/φορτιση;

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Απο χτες το βραδυ το αφησα για φορτιση κια τωρα μετα απο 8 ωρες φορτσεις το ιδιο κανει ανοιγει για λιγο κοκκινο φωτακι πανω και μετα απο λιγο κλεινει μετα το ιδιο παλι και παλι..

SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

καλημέρα παιδιά έχω το mi3w και ξαφνικά σήμερα πάτησα να κάνω reboot και το κινητό δεν ξανάνοιξε ποτε! το συνδέω στο pc η στον φορτιστη και απλά ανοίγει ένα φωτάκι κόκκινο πάνω μένει για λίγη ώρα και εξαφανίζεται μετά από λίγο ξανά ανοίγει... δοκίμασα πολύ ώρα πατημένο το power button τίποτα δοκίμασα και για recovery upvol/power τίποτα δοκίμασα και για fastboot downvol/power πάλι τίποτα τι να κάνω? στο pc δεν το διαβάζει καθόλου...έχω την last developer αγγλοκινεζικη rom δοκιμασα και αλλο καλοδι…

• πείτε μου μια εταιρία που δεν τα κάνει αυτά...? τέσπα λένε πως είναι το user experience program/Help improve miui by sending anonymous usage data που υπαρχει στς ρυθμίσεις στο miui το οποιο διαλέγεις εσύ αν θες να είναι On η off..η το micloud το οποιο επισης το απενεργοποιεις και επισης λογικο οταν μια εταιρια εχει εξαιρετικη ανοδο να αρχισουν να λενε τετοια