Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 157.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜπορούμε να κανουμε ξεκλείδωμα σε άλλο κινητο ΧΙΑΟΜΙ,με τον ιδιο λογαριασμό?
-
Παράθεση από vrs5: “Ζελατίνα και πάλι ζελατίνα. Έπειτα από όλα αυτά .. Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2 πήρα και εγώ αυτές και καθάρισα, άριστη εφαρμογή και ουτε πρόβλημα με την οθόνη και το κυριότερο ούτε με την αφή, απλά τέλεια. Set of 2 Curved Screen Protector Full display cover For Xiaomi Mi Note 2 | eBay ” Κάθεται καλά η ζελατίνα?
-
Παράθεση από dhmlaz: “Την Βετα έκδοση την εχω δοκιμάσει και εγώ. έχει μερικά πραγματάκια παραπάνω και κάποιες ομορφιές, αλλά κολάει όταν έχεις στην μια κάρτα τα δεδομένα σε λειτουργία και σε πάρει ή πάρεις εσύ τηλέφωνο. Το κλείνεις για να κάνει επανεκίνηση μετά απο αρκετή ώρα. Εαν δεν θοθεί 7 τότε ή βάζουμε την 7αρα απο ινδία αλλά χωρίς ελληνικά , ή φροντίζουμε και πιέζουμε την ελληνική ομάδα να αναπτύξει παραπέρα την άρομα περισσότερο. ” Ενδιαφέρον αυτό με την Ινδία,για δώσε λινκ και ινφο!
-
Παράθεση από princegr: “φίλε μου δεν είναι περίεργο που επανέφεραν την 8.1.2.0 , τουλάχιστον για 'μένα. Την 8.5.3.0. είχα στο κινητό μου από την πρώτη στιγμή και εχθές μου παρουσίασε εντελώς ξαφνικά, αρκετά κολλήματα κατά τη διάρκεια του web browsing και στο multi-tasking μέχρι και ένα reboot. Σήμερα επανέφερα την 7.6.10 Dev που στο δικό μου κινητό πήγαινε και πάει ''τραίνο'', άσε που μόνο σε dev ρομ δουλεύουν άψογα τα stock motorolla weather clock apps που είναι εκπληκτικά. Περιμένοντας τώρα τη…