Παράθεση από billpat7: “Γεια σας παιδια. Έχω την stable 8.5 και θελω να βαλω το netflix και δε μππρω να το κατεβάσω..είναι ρουτ η συσκευη κ δεν κατεβαίνει? Τι μπορω να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια χαρά την κατέβασα με Stable 8.5
Παράθεση από metalergr: “Μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε V8.5.3.0 σε official stable ( αγγλοκινέζικη). Την κατεβάζω τώρα. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk ” Και εμένα μου ήρθε.
Παράθεση από Thermaikos: “Mi Store Greece mistoregreece Ανακάλυψε το ολοκαίνουργιο #MiStore στο My Golden Hall και ζήσε την εμπειρία της Mi Greece ” Αναλυτικότατος.
Παράθεση από NasDriver: “Την προηγούμενη φορά χρειάστηκε factory reset, οπότε ας είσαι έτοιμος με αντίγραφα ” Από 7 σε 8,δεν είχε χρειαστεί στο Redmi 3 Note MTK που είχα (China ROM).
Παράθεση από Alex_MLT: “UPDATE: Τελικά μπορεί και να πάρει και αναβάθμιση και νέο μοντέλο ..για να δούμε.. ” Αρχηγέ μου από που προκύπτουν αυτά τα καλά νέα? Εννοείται,θέλω να ισχύουν.
Το βάζω και εδώ ,μήπως και ξέρει κάποιος! "Ποιο font να κατεβάσω από Κινέζικο App store? Είχα βρει ένα πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι ονομασία. Μου έχει κενά στα Ελληνικά η επίσημη Κινεζική ROM που φοράει το κινητό. Ευχαριστώ."