Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-157 από 157.
-
Παράθεση από OMAN: “Έχω τη china stable 8.2.3.0 και εδώ και λίγες μέρες μου έκλεινε chrome ενώ το χρησιμοποιούσα, χωρίς να έχω ανοιχτές πολλές εφαρμογές για να το δικαιολογήσω ως υπερφόρτωση της Ram. Τώρα μόλις μου εμφάνισε κάτι ακόμα. Με κάλεσαν, κι ενώ χτυπούσε κανονικά, δεν μου εμφάνισε την οθόνη με το όνομα ή αριθμό που με καλεί, ούτε φυσικά μου έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσω στην κλήση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα κανονικά στις αναπάντητες. ” Version: 8.1.2.0.MHQCNDI (MI…
-
Παράθεση από zt654: “ξεκλείδωσε bootloader, μετά κατέβασε την XTVR 7.5.11, βάλε twrp από fastboot, ρομ ελληνική στον εσωτερικό χώρο και μετά τα απαραίτητα wipes, ΦΛΑΣΆΡΕΙς ρομ και είσαι έτοιμος. ” Εννοείς το ξεκλείδωμα που έκανα για να περάσω την Stable? Ξεκλειδώνω με τον ίδιο τρόπο? Η ROM που προτείνεις από ποιο λινκ την κατεβάζω? Έχει και οδηγό για τα wipes κτλ?
-
Thanks @derveni. =============== Μαι 22nd 2017, 3:31pm =============== Κύριοι τα φώτα σας. Μετά από λίγες μέρες με την επίσημη ΑγγλοΚινέζικη 8.1.2.0 Stable,κολλάει το σύμπαν. Δεν μπορώ να δω ούτε ένα βιντεακι Youtube. Σέρνεται σε οτιδήποτε κάνω. Έκανα factory reset ,δούλεψε καλά για 2 μέρες και σήμερα τα ίδια! Περίεργα πράγματα,λέτε να είναι η ROM ή τα έχει παίξει ο επεξεργαστής? Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο!
-
Παράθεση από makisfz: “Για driver εδω Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 θα περασεις τα driver για MTK. αν εχεις wind δεν θα ερθει sms ,θα πας στην σελιδα που εκανες αιτηση αν σε αφησει να κατεβασεις το miunlock tool εχει εγκριθει ” Έχω ακριβώς την ίδια ROM και συσκευή - Redmi Pro με το παλικάρι -V8.0.7.0 (LXKCNMA). Θέλω να περάσω την επίσημη Version: V8.1.2.0.MHQCNDI (MIUI8). Έχω WIND και δεν ήρθε sms,αλλά με αφήνει να κατεβάσω το Mi Unlock. Προσπ…