Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.

• Ευχαριστώ.Έχεις δίκιο, αν και μέχρι τώρα σε ότι κινητό είχα τους φακέλους τους έβλεπα όταν το είχα το κινητό στην λειτουργία MTP.

• Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας για να εγκαταστήσω τους drivers για το κινητό σε xp. Έχω κάνει εγκατάσταση και το miphone και το mipcsuite αλλά ο υπολογιστής αρνείται να δει το mtp. Έτσι δεν εμφανίζεται το κινητό στο My computer και δεν μπορώ να κατεβάσω τους φωτογραφίες στον σκληρό δίσκο. Έχει κανείς καμία ιδέα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πάντως και εμένα με τη sim στο slot 2 δουλεύει το 4g κανονικά. Από εσωτερικό χώρο έχω τα παρακάτω αποτελέσματα. Έχω την global stable. ddd95418041f66d9f1caccdf17569028.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ναι αλλά ήταν μαζί και η φόρτιση, η χρήση του GPS και πιθανότατα κάποιας εφαρμογής πλοήγησης..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @tsine μήπως το είχες στο παρμπρίζ και το παραζέστανε ο ήλιος?

• Ευχαριστώ @DrSaG..... Ρυθμίστηκε ήδη.

• Παιδιά μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για να βρω που είναι κρυμμένη η επιλογή Data usage έτσι ώστε να βλέπω τον όγκο των δεδομένων που έχω χρησιμοποιήσει από το δίκτυο της κινητής και να βάλω το όριο? Η επιλογή στο προηγούμενο κινητό (Android 4.4) ήταν στα Settings. Τώρα δεν την βλέπω κάπου;Μήπως καταργήθηκε? Ευχαριστώ έχω την Global Stable Rom

• Χάρη στην βοήθεια του @lallasgr το κινητό μου δουλευει ξανά με την global stable. Ευχαριστώ πολύ ολους όσους μοιράστηκαν την αγωνία μου και προσπαθήσανε να βοηθήσουν Υ.Γ. θα σας χρειαστώ και για την επόμενη κίνησή μου

• ευχαριστώ @Souits

• win7 64bit και ναι έχω επιλέξει flash all

• Τελικά κατάφερα να ξαμπω σε edl mode ακολουθώντας τον οδηγό [MIUI Device Team] Unbrick Your Redmi Note 3 from Pre-bootloop - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum . Ξαναείδε το miFlash το κινητό και προσπάθησα να φλασάρω ξανά την global Dev έχοντας αλλάξει τα δύο αρχεία που λέει κάτω κατω στον αρχικό οδηγό για να φλασάρεις σε κλειδωμένο κινητό. Δυστυχώς πάλι έφτασε μέχρι τα 26 sec και πάλι το ίδιο μυνημα λάθους:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12918/ και τώρα ειμαι σε edl και δεν ξ…

• Τίποτα. Current account is different from the account info on the device Θυμίζω βέβαια ότι ήμουν σε unofficial multilanguage rom όταν ξεκίνησα το φλασάρισμα με την global dev

• Λοιπόν δεν τα βλέπω τα πραγματα καλά. Από το Μi PCSuite αν και μου προτείνει να κάνει ττο recovery όταν τελείωνει το κατέβασμα μου λεει ότι δεν μπορεί να ανγνωρίσει την συσκευή σε Fastboot το adb βλέπει την συσκευή αλλα αν προσπαθήσω να φλασάρω με το miflash μου λεει ότι είναι κλειδωμενο Με την διαδικασία ξεκλειδώματος σταματάει στο 50% και μου λεει ότι δεν αντιστοιχεί ο λογιαριασμός στην συσκευή αρχίζω και απογοητεύομαι κλαψ κλαψ κλαψ

• Δυστυχώς D:\redmi\adb>fastboot devices b0541aed fastboot D:\redmi\adb>fastboot oem edl ... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.004s D:\redmi\adb>

• μου βγαζει το μηνυμα waiting for device. Νομίζω ότι δεν ειναι το fastboot όμως αυτό (το λαγουδακι δεν έπρεπε να φαίνεται)?

• Χρησιμοποιώ win 7 64 bit, και είχα απενεργοποιήσει το driver signing. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω σε edl μοδε ξανα αφου στο adb devices δεν βλεπει την συσκευή

• Παιδιά βοήθεια .Νομίζω ότι Brickara το τηλεφωνάκι μου. Το είχα εδώ και μισό μήνα με την unofficial από το vick mall και είπα να περάσω την ελληνική. ξεκίνησα τον οδηγό στη σελίδα [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum εγκατέστησα του drivers, το miFlash, μπήκα σε edl mode ξεκίνησα το flash και ενώ είχε φτάσει στο μισό της διαδικασίας σταμάτησε με το μύνημα ότι δδεν υπάρχει αρκετός χώρος στο buffer και κάτι με 256 byt…

• ευχαριστώ για το κολπάκι.την εφαρμογή την έχω όμως από κάποιο άλλο παληκλαρι εδω μέσα που ανέβασε καποιο link. Το θέμα μου είναι αν μπορώ να καταλάβω αν εγκρίθηκε η αίτησή μου για το ξεκλείδωμα χωρίς να έχω την dev rom περασμένη στο κινητό.

• μου βγαίνει αυτή η σελίδα 1.jpg και μόλις πατήσω το κουμπί μου βγαίνει αυτή:2.jpg Τι να υποθέσω?

• Παιδιά έχω το redmi note3 pro. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader εδώ και 12 μέρες αλλά μήνυνμα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Επειδή κάπου διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να μην μου έρθει το μήνυμα λόγω παρόχου (wind) δοκίμασα να τρέξω την εφαρμογή του ξεκλειδώματος. Έκανα sign in μου ζήτησε να συνδέσω το κινητό και εφτασε στο 50% όπου μου έβγαλε μήνυμα σχετικό με verify του κινητού. Είναι αυτό σημάδι ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου ή όχι?Έχω την multi Rom. Περιμένω να μάθω σίγουρα ότι εγκρ…