Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
Τσάμπα πράμα ... θα πάρω έναν για μένα και ένα για τη φουκαριάρα τη μάνα μου
-
Παράθεση από gkalen: “ @GAIOKTHMONAS Κάτι έχεις κάνει με την εφαρμογή CloudPrint2, ξεπαγωσε την , ενεργοποιησε την ξανά για να μπορείς να μπαίνεις στις πρόσθετες ρυθμίσεις. ” Σωστός ο παίκτης !!!! Πολλά like
-
Ένας ακόμη εδώ με την επανεμφάνιση των Mi εφαρμογών μετά από restart. Να προσθέσω όμως ότι πηγαίνοντας σε Ρυθμίσεις --> Πρόσθετες Ρυθμίσεις η εφαρμογή σταματά να αποκρίνεται. Υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα? Επίσης νομίζω ότι με τη νέα Stable ανεβαίνει λίγο περισσότερο η θερμοκρασία στο τηλέφωνο. Δεν το έχω τσεκάρει με κάποια αξιόπιστη εφαρμογή, απλά έχω ένα clock widget το οποίο δείχνει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες και στους 6-7 μήνες που έχω τη συσκευή ποτέ δεν μου έδειξε πάνω από 43 βα…
-
Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από lallasgr: “Πρόστεσα και τον δεύτερο τρόπο εγκατάστασης για να είναι όλα μαζεμένα!! Αν χρειάζεται καμιά διόρθωση ρίξτε φωνή! ” Δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο αλλα δεν πρεπει να μετονομαζουν και την rom σε update.zip πριν την περασουν? ” Όχι, δεν χρειάζεται μετονομασία ... 2 φορές που αναβάθμισα τη συσκευή μου δεν άλλαξα κάτι .... για τον δεύτερο τρόπο εγκατάστασης πάντα
-
virus
ΜήνυμαΥπάρχει και το Malwarebytes Antimalware το οποίο στα pc's κάνει θαύματα ... στη mobile έκδοση δεν ξέρω πόσο καλή είναι
-
Καλορίζικο και καλοδούλευτο @teodorzaf
-
Στο 176 να κάτσει η μπίλια παρακαλώ !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέχρι να βγάλουν το μοντέλο με τα 20.000 mah OUKITEL K10000 10000mAh Battery MTK6735P 1.0GHz Quad Core 5.5 Inch IPS HD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή μας επιτυχία!
-
Από 1η Μαρτίου διαθέσιμα στην Κίνα, αργότερα στην Ινδία και έπειτα και σε άλλες αγορές
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Ψάξτε το misfits το serlock και το whitechapel. Όλα Αγγλικές παραγωγές -νομίζω BBC-. ” Το Misfits ξεκίνησε φανταστικά αλλά οι τελευταίες 2 σαιζόν ήταν μέτριες. Έχει σκηνές που κάποιοι θα σιχαθούν αλλά ο Robert Sheehan (Nathan) ήταν τέλειος στο ρόλο του. Μετά τη 2η σαιζόν που αποχώρησε από τη σειρά ξεκίνησε και η πτώση (ο Rudy που τον αντικατέστησε ήταν όμως πολύ καλός). Θα πρότεινα σε κάποιο να την δει (σαν αγγλική παραγωγή). Sherlock: μπόρεσα να δω μόνο το μισό από το πρώτ…
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΣτο Marvel Agents of Shield με ξενερώνει ο Clark Gregg γιατί δυστυχώς τον έμαθα από το The New Adventures of Old Christine που είχε κάποτε το Star σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και δεν μπορώ να τον συνηθίσω αλλά τι να κάνω? τον υπομένω Continuum είδα 4-5 επεισόδια και το έκανα άκρη για το πολύ μακρύ μέλλον αφού μπόρεσες και είδες 1 ολόκληρη σαιζόν να δεις και τις υπόλοιπες. Τις είδαν ο κουμπάρος μου και ο αδερφός μου και τους άρεσαν. Supergirl μάλλον θα το δω το καλοκαίρι που θα έχω αρκετό ελ…
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΑπό τις σειρές που "τρέχουν" βλέπω μόνο αυτές 100 12 Monkeys Arrow Banshee Big Bang Theory Black Sails Blacklist Bron/Broen Dark Matter Fargo Flash Game of Thrones Hawaii Five-0 Homeland House of Cards How to Get Away with Murder Last Man on Earth Last Ship Limitless Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel's Daredevil Mom Mr. Robot Musketeers NCIS Once Upon A Time Person of Interest Tyrant Gotham, Scorpion και κάποιες άλλες τις έχω ψιλοπαρατήσει και κάποιες άλλες που "τρέχουν" ακόμη δεν τις έχω ξ…
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΓιατρε το έχω εγκατεστημένο το kodi αλλά το βρίσκω βαριά εφαρμογή ... Το δούλεψα ελάχιστα οπότε δεν το γνωρίζω ... Στο λάπτοπ μου κάνε και κάτι κρασαρίσματος και το παράτησα ... Τα λινκ θα τα δω αργότερα γιατί είμαι στο δρόμο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαDA VINCIS DEMONS - Season 3 -- 10 Episodes 3x1 -- Oct 24, 2015 -- Semper Infidelis 3x2 -- Oct 24, 2015 -- Abbadon 3x3 -- Oct 24, 2015 -- Modus Operandi 3x4 -- Oct 24, 2015 -- The Labrys 3x5 -- Oct 24, 2015 -- Anima Venator 3x6 -- Oct 24, 2015 -- Liberum Arbitrium 3x7 -- Oct 24, 2015 -- Alis Volat Proplis 3x8 -- Oct 24, 2015 -- La Confessione Della Machina 3x9 -- Oct 24, 2015 -- Angelus Iratissimus 3x10 -- Oct 24, 2015 -- Ira Deorum Da Vincis Demons Status: Ended Supernatural έχω όλες τις σαιζόν …
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10487/