Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Συγχαρητήρια !!! Ελπίζω σύντομα να γιορτάσουμε τα 20.000 και 30.000 μέλη !!!
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να παρεβρεθώ αν και θα το ήθελα πολύ ... ελπίζω γείτονα Θανάση (αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά) στην επόμενη συνάντηση να είμαι παρών
-
Ελπίζω ότι οι τιμές δε θα είναι αυτές όταν κυκλοφορήσουν (όχι ότι θα αγοράσω κάποια από τις συσκευές) ... αν όμως γίνει κάτι τέτοιο ας βάλουν δίπλα στο ΜΙ και ένα ροδάκινο για λογότυπο αφού η Apple έχει προλάβει το μήλο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από longus: “μακάρι να είχαμε και την πρώτη θεση. ” Του χρόνου βρε ... ” Μακάρι αλλά δεν το βλέπω .... με τέτοια ζημιά που έπαθαν οι Ινδοί φέτος, του χρόνου θα είναι προετοιμασμένοι
-
είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θέλω να κερδίσω γιατί είμαι χολωμένος με το τελικό αποτέλεσμα
-
Το Daily Performance ξέρουμε πως βγαίνει?
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “το πολύ antuntu τυφλώνει ” Κλαίω
-
Η ψηφοφορία είχε σχέση με Fan Sites και όχι την αγορά ... που είναι το πρόβλημα και σκέφτονται τόσο πολύ ποιά κοινότητα θα κερδίσει? είτε αναδείξουν νικητές εμάς είτε τους Ινδούς θα δημιουργηθεί πλήγμα στην άλλη αγορά? αν δώσουν το 70% στους Ινδούς θα σταματήσουμε εμείς να αγοράζουμε Xiaomi συσκευές ή θα κάψουμε αυτές που έχουμε? εκτός εάν φοβούνται την αντίδραση των Ινδών αν αναδείξουν πρώτη την ελληνική κοινότητα.
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Απαράδεκτο !!! έκλεισε ο διαγωνισμός στο official έκλεισε και το ερωτηματολόγιο .... τι θα κάνουμε τώρα εμείς? ” Εάν θέλεις και έχεις γνώσεις Android δώσε ένα χεράκι στην δική μου πτυχιακή ! ” Δυστυχώς ζήτησες βοήθεια από κάποιον που είναι από τους πιο άσχετους μέσα στο φόρουμ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα σας πω μία τεχνική να βγάλετε και εσείς μεγάλο σκορ, και θα μου απαντήσετε αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο. - Να έχετε φορτισμένη την μπαταρία τουλάχιστον στο 80% OK - Βάλτε την συσκευή σου σε Flight Mode. OK - Κλείστε GPS & Bluetooth OK - Βγάλτε και την SIM Card για να μην κάνει Paging ούτε για κλήση ανάγκης. OK - Βγάλτε την αργή SD Card ώστε να μετρήσει μόνο Throughput & I/O της εσωτερικής μνήμης OK - Βγάλτε όλες τις εφαρμογές από το Autostart. OXI - Κλείστε…
-
Παράθεση από wolfman: “Lost_Animal θέλω και εσένα να δω στη λίστα για τα δώρα γιατί σίγουρα το αξίζεις μαζί με τους υπολοίπους. ” 1ον) Σίγουρα το αξίζει οπότε πρέπει να είναι στην κλήρωση 2ον) Πόσο κ*λ*φαρδος μπορεί να είναι και να κερδίσει?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εδώ καλά-καλά δεν την ξέρουν ούτε οι Κινέζοι ” καθόλου παράξενο αφού μέχρι να μάθουμε το όνομα μιας εταιρίας ξεπηδάνε άλλες 2 καινούργιες
-
γτπ είναι οι περισσότερες κοινότητες ... με εξαίρεση εμάς, τους Ινδούς, τους Ρώσους, τους Ινδονήσιους και τους Λευκορώσους οι υπόλοιπες είναι "να χαμε να λέγαμε" και κάποιες όπως FYROM, Αζερμπαιτζάν και Ελβετία ανύπαρκτες ... 1 και 2 ψήφοι? ούτε καν οι moderators των δικών τους φόρουμ δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν την κοινότητα τους .... θέλουν να ονομάζονται κοινότητες? Την παρουσία μας την κάναμε αισθητή από πέρισυ όταν βγήκαμε 3οι ... τώρα που βγήκαμε πρώτοι τι παραπάνω να κάνουμε? εξήγησα…
-
Παράθεση από kostakoutas: “Παράθεση από rafailo: “παιδια πήρα απάντηση από τον κ. Abhra Να μία έξυπνη κίνηση του. Ελπίζω να πάρει τα λόγια του πίσω. ” Και μονο που έγραψε για οικονομική κρίση ο ανύπαρκτος και πως δήθεν δεν θίγει κανέναν,επρεπε να ζητηθεί το ψηφιακό του κεφάλι επί πίνακι.- ” Το θέμα είναι ότι σπίλωσε την τιτάνια προσπάθεια που κάναμε και έτσι όπως έκατσε και έκανε το post και ανέφερε κάποιους "fake" λογαριασμούς ας στρώσει τώρα το κ*λαράκι του και να ετοιμάσει ένα τεράστιο post μ…
-
Το συγκεκριμένο διαγωνισμό των θεωρώ μια τεράστια ήττα για το Official Forum MIUI ... όταν σε ένα thread γιορτάζεις τα 1.000.000 μέλη και μοιράζεις δώρα για να το γιορτάσεις και σε ένα άλλο ψηφίζουν όλες οι κοινότητες παγκοσμίως για την ανάδειξη της καλύτερης και ψηφίζουν λιγότερα από 5.000 μέλη μου προξενεί αρνητική εντύπωση. Όταν η FYROM και το Αζερμπαιτζάν έχουν 1 ψήφο και η Ελβετία 2 ψήφους και όταν η Ινδία χάνει από εμάς φανερώνει ότι εκτός από τη δική μας κοινότητα όλες οι υπόλοιπες είναι …
-
Παράθεση από NasDriver: “έχεις δικαίωμα 5 φορές να απαντήσεις μπας και κερδίσεις...δοκιμάστε ξανά ” Δυστυχώς ήταν ο τελευταίος αριθμός που κέρδιζε και περίμενα πάνω στο thread μισή ώρα μήπως και ήμουν τυχερός ... δεν πειράζει
-
Ευτυχώς τώρα μπήκα στο φόρουμ και είδα τη δημισίευση του καραγκιόζη ... και λέω ευτυχώς γιατί "φόρτωσα" αλλά ευτυχώς ήταν κλειδωμένο το thread και γλύτωσε τα καντήλια μου ο Ινδός και εγώ το ban. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και τίποτα παραπάνω γιατί μου ρχεται να βρίσω από εδώ τον καραγκιόζη.