Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.

• καλημέρα παιδιά. Εχω δοκιμάσεικαι τις 2 twrp. Και στις 2 δεν λειτουργεί το touch... Υπάρχει καποια λύση ή περιμένουμε? Επίσης: ειμαι σε global stable και θα ήθελα να βάλω την ελληνική stable. Πως γινεται. factory reset και μετά twrp? Ευχαριστώ

• Παράθεση από gkalen: “Η google camera έχει το γνωστό πρόβλημα με το slow motion , τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά .. Παρακαλώ να γίνει αναφορά σε όσες συσκευές έχουμε ανάποδο είδωλο ή άλλα πρόβληματα για να έχουμε γνώση για την επόμενη Ρομ .. ” 1 Σε Μi4c έχω ανάποδο ειδωλο παιδιά

• @MIUI_ART η τελευταια ΑROMA σε MiPad3 παρουσιαζε προβλημα στην εγκατασταση με συνεχη reboots και αναγκάστηκα να πάω στην απλή ROM. Η παρουσα έχει διορθωθει ή να συνεχίσω με την παραδοσιακή απλή Ελλληνική? Ευχαριστώ!

• Rebooting to TWRP

tziortzisi - - Mi Pad 3 (Cappu)

Μήνυμα

Μπα. Την πέρασα με κανονικό update από το app της miui. ΜεσωTWRP η ΑΡΩΜΑ περνάει κανονικά αλλά μπαινει συνεχώς σε TWRP. Τελικά δοκίμασα και πέρασα την "απλή" ελληνική XTRV και δούλεψε κανονικά. Πιστεύετε ότι φταίει η διαδικασία που ακολούθησα ή μπορεί να έχει κάποιο θέμα η συγκεκριμένη ΑΡΩΜΑ? Έχει περάσει κανείς την τελευταία ΑΡΩΜΑ σε MiPad 3?

• Rebooting to TWRP

Μήνυμα

Καλησπερα και πάλι. τα προβλήματα δυστηχώς συνεχίζονται. Αφου ανέστησα το MiPad 3 μου, περασα κινεζικη Dev. στη συνεχεια περασα TWRP και προσπάθησα μεσω υτο να περάσω την ΑΡΩΜΑ. Ενώ δείχνει ότι όλα πήγαν οκ και η εγκατασταση εγινε κανονικά, στην εντολή Reboot ξαναξεκινά το TWRP και δεν μπαινει στη ΡΟΜ. Τι λάθος κάνω πάλι?

• Hard bricked Mipad 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Ούτε αυτο βοηθησε δυστηχώς. κατεβασα παλαιοτερη China Dev ROM, εβγαλα και ξαναεγκατεστησα τους drivers αλλά καμια προοδος =============== Οκτ 6th 2017, 9:16am =============== Καλησπέρα σε όλους. τελικά το mipad 3 μου αναστήθηκε. Από μόνο του νομιζω Απλά για την ιστορία και για πιθανή βοήθεια σε παιδιά που πιθανώς να έχουν παρόμοιο πρόβλημα μελλοντικά: Δοκίμασα διάφορα πράγματα που βρήκα σε πολλά φορουμ στο διαδίκτυο. Δεν ειμαι σίγουρος τι ήταν το αυτό που τελικά έλυσε το πρόβλημα. - Άνοιξα τη συ…

Μήνυμα

Τόσο πολύ όχι.. Ενα δεκαλεπτο ίσως, αλλα δεν δείχνει καποια προοδο. Η μπαρα δεν γεμιζει και παραμενει στο 0Β/s.

Μήνυμα

Ουτε τώρα μεταφέροντας τη ΡΟΜ ή/και το SP tool... Μηπως να δοκιμασω αλλη ΡΟΜ? Πρεπει να ειναι CHINA Dev αντιλαμβανομαι...

Μήνυμα

Και πάλι τιποτα... με και χωρίς το Volume Down Συνεχιζει ομως να κανει τον ηχο οταν συνδεω το usb

Μήνυμα

και πάλι τιποτα οι υπολοιπες επιλογες μου ειναι σωστες ? Εννοώ κυρίως Download only. Κανονικα θα εδειχνε καποια τιμή στο B/s , Bytes κτλ στο κατω μερος φανταζομαι...

Μήνυμα

Αυτό μου δίνει. Όπως και ψες πριν νεκρωσει η συσκευή, πατώνατας το download kai vol-, δεν προχωράει καθόλου. Δειχνει 0B/s , 0 Bytes και γενικά δεν δειχνει να γινεται οτιδήποτε. Μετα από αυτό, ψες, η συσκευή σταματησε να λειτουργεί.

Μήνυμα

Ευχαριστω για τη διαχρονικη βοηθεια Γιωργο. θα προσπαθήσω τωρα και ενημερώνω. Πάντως, το μόνο σημειο ζωης που δίνει είναι ο ηχος συνδεσης του usb. Τίποτα αλλο. Το ανοιξα κιολας, αποσυνδεσα και συνδεσα την μπαταρία, αλλα τίποτα. Το εκλεισα ξανά και θα προσπαθησω αυτο που λες.

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Δύσκολη νυχτα ψες Μετά από αρκετο καιρό δισταγμού και ελλειψη χρόνου, αποφάσισα επιτελους να περάσω την Ελληνική ΡΟΜ στο mipad 3 μου και να αφαιρέσω την "ψευδοΡΟΜ" με τηνοποια ήρθε από GB. περασα TWRP αλλα δεν δουλευε η οθον αφής. Δοκίμασα διαφορεςTWRP από διάφορε πηγες, αλλα τζίφος. Παράλληλα το pc μου με W10 δεν αναγνωριζε την εσωτερική μνημη του tablet και δεν μπορούσα να περασω πάνω την ΡΟΜ. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περασω ΡΟΜ SP tools, η συσκευή πλεον δεν ανταποκρίνε…

• Παράθεση από vinc11: “Καλησπερα σε όλους,απόχτησα πρόσφατα το mi pad 3 με ξεκλείδωτο το bootloader και στην προσπάθεια μου να περάσω ελληνική rom τα έκανα σαλάτα .Το μηχάνημα είχε την MIUI 8.2 Stable 8.2.8.0(NCICNEB) πέρασα επιτυχώς το custom recovery αλά ξέχασα να βάλω την rom στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να μην ανοίγει , κολλάει στο λογότυπο mi μπαίνει κανονικά στο recovery αλλα δεν μπορώ να περάσω ούτε με υπολογιστή την rom δοκίμασα και το sideload method αλλα και εκεί μου βγάζει error δεν ξέρω…

• xiaomi mi pad 3

Μήνυμα

Παράθεση από Red21: “Παιδες το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Αξίζει η αγορά του? Σκέφτομαι να το πάρω για live stream σειρές και σερφαρισμα στο κρεβάτι. Global rom θα βγει? Η ρομ εδώ η δική μας τι λέει?? ” Το εχω εδω και 2 μήνες περίπου. Σαν hardware κανενα προβλημα ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηρθε με fake global rom και επομενως δεν παιρνει updates. Προσπαθησα να περασω τη δικη μας αλλα δεν τα κατάφερα, ακολουθβσα καποιοιυς οδηγούς απο το αγγλικο φόρουμ, παλι τιποτα. Οχι οτι εχω προβλημαε τ…

• Θα πάρει MIUI 9;

Μήνυμα

Παράθεση από iJohnnyCash: “Έψαξα αρκετά πριν ανοίξω το θέμα. Να υποθέσω λόγω MTK, πως δεν παίζει τέτοιο update; ” Φίλε, ποια ΡΟΜ έχεις?

• Παράθεση από mib: “Παράθεση από toubn: “Καλημέρα, έχω βάλει την εφαρμογή αλλά δεν έχω την επιλογή να ενεργοποιήσω την εμφάνιση αριθμού (όταν κάποιος με καλεί). Έχω το MI5 και ROM την XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip .Γνωρίζεται τίποτε γι'αυτό ? ” Δοκίμασε να γυρίσεις το location και γλώσσα του κινητού σου Αγγλία/Αγγλικά και μετά δοκίμασε την εφαρμογή. Ως δια μαγείας θα εμφανιστεί η επιλογή για caller ID ” με εσωσες

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Αρα για επιβεβαίωση : Περναω κινέζικη, ξεκλειδωνω, και μετα την δικιά μας?

• Ακριβώς. Ευχαριστώ @spideman3 ΑΤσεκαρα bootloader και είναι ξεκλείδωτος. Η μόνη επιλογή μου είναι china official? Η ΡΟΜ που ανεβαζουν τα παιδιά στο φόρουμ τι ειναι?