Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Η CIA έχει εργαλεία που παρακολουθούν τα πάντα, smartphones, smart TVs και Connected Cars
gio - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαε καλα εαν δεν τα ειχαν αυτοι τοτε ποιος?
-
Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart Sportswear: «έξυπνα» αθλητικά με Intel Chip inside!
gio - - Η εφημερίδα μας
Μήνυματο εχουν παι σε αλλο επιπεδο!!!!
-
Παράθεση από liquid: “@gio το miRemote σου ανοιγει; ” ωπ σορυ την stable έχω βάλει...
-
Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει σύντομα την νέα μηχανή παρασκευής καφέ σε απίστευτη τιμή.
gio - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαμια χαρά και καφεδακι xiaomi
-
ολα καλά xiaomi mi4
-
καλη μας επιτυχία!!
-
κορυφή το κινητό Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Άντε καλή μας επιτυχία XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Vote ready: talos82
-
Τι έγινε ρε παιδιά χάσαμε το τηλεχειριστήριο;
-
Παράθεση από apollo_il: “ρε παιδια το εγραψα κ 3-4 μερες νωρίτερα αλλα απαντηση δεν πηρα.μετα το τελευταιο update ειδα ότι δεν μπορω να δημιουργησω φωνητικο μνμ!παταω το μικροφωνακι για να μιλησω,ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου κ αμεσως κλεινει γράφοντας το μνμ ''δυστυχως η Εφαρμογή Εφαρμογή Google εχει σταματησει''.το δοκιμασε κανεις να μας πει είναι οντως bug ή πρεπει να κανω εγω κατι?” Εμένα φιλέ μου λειτουργεί μια χαρα και το φωνητικο μήνυμα και η αναζήτηση
-
Με την 5.6.3 δεν μου παιζουν τα βίντεο του youtube απο τον browser.
-
Ρε παιδιά πως αλλαζω την ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος στην καινούργια rom;
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ.... Στην κάμερα την πίσω, στην επιλογή τόνος του δέρματος πως επιλέγουμε την επιλογή που θέλουμε; έχει χαμηλό, μέσος όρος κι μέγιστο