Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΓΑΔΙ ΤΟΥ ΜΙ4
gio - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΡε παιδιά υπάρχει οντος τέτοια θήκη για το mi4 με μαγνητακι που να ξεκλειδώσει το κινητό μόλις ανοίγει το καπάκι;
-
Άντε καλη τύχη σε όλους... Και καλά χριστούγεννα!!!
-
Ρε παιδιά εμένα μετα την αναβάθμιση της rom όταν ανοίγω τον πλοηγό για το ίντερνετ και έχω σαν αρχική σελιδα την προκαθορισμένη με πετάει συνεχώς εξω αν όμως την αλλάξω και βάλω προσαρμοσμένη αλλη σελίδα δουλεύει κανονικά....
-
αποριες για το mi3
gio - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαOk ευχαριστω θα το δοκιμασω ,αν και νομιζω οτι η μουσική που έχω περάσει και οι φάκελοι που δημιουργούνται με τις εφαρμογές μένουν... Δεν με πειράζει για την rom
-
αποριες για το mi3
gio - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαθα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα,να του κανω format (δηλαδή χωρίς τις εφαρμογές, τις επαφές , τις ρυθμίσεις κ.λ.π. που έχω κάνει εγώ.) εαν απο το recovery κανω τα wipe data/factory reset και wipe cache partition και περάσω ξανά την rom θα σβηστούν όλα? οι φάκελοι που δημιουργουνται από τις εφαρμογές ,η μουσική και οι λογαριασμοί θα σβηστούν? η μηπως γινεται με αλο τροπο?
-
MiID barcode
gio - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαεγω μολις κανω sing in μετα δεν μου εχει την επιλογη account protection για να προχωρησω...δεν ξερω γιατι!!!
-
MiID barcode
gio - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαεμενα ρε παιδια γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη account protection?