Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 128.
-
Παράθεση από NasDriver: “Θέλει 5-10 λεπτά, καμία φορά και παραπάνω, όσο είναι στο android είναι καλά, εκτός και εάν περάσει μία ώρα... ” Έχει σίγουρα μισή ώρα που είναι έτσι. Παιδιά κάποια ιδέα; Τι γίνεται τώρα; Έχω απελπιστεί! =============== Ιουν 17th 2017, 9:16pm =============== Παράθεση από sm0k3: “Παράθεση από NasDriver: “Θέλει 5-10 λεπτά, καμία φορά και παραπάνω, όσο είναι στο android είναι καλά, εκτός και εάν περάσει μία ώρα... ” Έχει σίγουρα μισή ώρα που είναι έτσι.Παιδιά κάποια ιδέα; Τι…
-
Μετονόμασα τον φάκελο, ολοκλήρωσε και εδώ και πάρα πολυ ώρα μου έχει κολλήσει στο mi logo και φορτώνουν οι 3 τελίτσες android, χωρίς να δείχνει πρόθεση να ανοίξει. Δεν άλλαξα θέση τον φάκελο γτ δν πρόλαβα να δώ το μήνυμα του Nasdriver. Το φλάσαρα με download only επιλογή, αντικατέστησα το cust me to custom cust omega το οποίο μετονόμασα σε cust. Τώρα τι γίνεται που μου κόλλησε εκεί;
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
sm0k3 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ, 1 τελευταίο για εδώ : MediaTek PreLoader USB VCOM ή MediaTek DA USB VCOM ή Mediatek USB Port (MTK Only), είμαι οκ;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38720/
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τα πάντα γίνονται με τους Κινέζους, βάλε official rom ” Στο θέμα της αναγνώρησης απο τον υπολογιστή; Στις φώτο 3 και 4; Είμαι εντάξει;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παιδιά όταν είμαι σε fastboot στη διαχείριση μου το αναγνωρίζει έτσι όπως φαίνεται στην 3η φώτο, είναι πρόβλημα; Επίσης η αριθμοσειρά στο "fastboot devices" μου κάνει περίεργη στην 4η. Τέλος, πως γίνεται να είμαι με unofficial και να είναι κλειδωμένο, όπως φαίνεται στις φώτο 1-2; (συγχωρέστε με αν υπάρχει κάποια ειδική έκδοση για το συγκεκριμένο κινητό και τελικά είναι official η rom, δν γνωρίζω) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38715/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachme…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ο πιο σωστός τρόπος φίλε μου είναι, όπως είπε και ο @demakhs προηγουμένως, αυτός που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του παρόντος οδηγού! ” Ευχαριστώ για την απάντηση, στην 1η σελίδα γράφει και την μέθοδο απο τον updater γι'αυτό ρωτάω. Ποιός πιστεύεις είναι πιο ορθός; sp flash tool ή από updater; (Παιδιά συγνώμη για το πρήξιμο αλλά 1η φορά θα φλασάρω σε mtk κινητό)
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχοντας την fastboot 5.9.1 από εδώ : xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6040-FastBoot-ROM/#files Με "fastboot oem lock" και mi acc με άδεια, ξεκλειδώνω επίσημα ή πρέπει να περάσω κάποια rom από αυτές που ξεκίνησε να εφαρμόζει και μετά η xiaomi το κλείδωμα;
-
Παράθεση από skunkrizla: “Καμία αναβάθμιση για mi note pro παιδια;;; έχω την 8.2.1. 0 και άλλη μια ερώτηση παρόλο που το κινητό μου από ότι λέει δέχεται 4g γτ δεν μπορώ να πιάσω ενώ σε άλλους πιάνει κανονικά; ” Στο ίδιο κινητό κ εγώ δν έπιανα, όσο χαζό κ αν ακούγεται, γιατί έπρεπε να πάρω τήν cosmote για να το ενεργοποιήσω. Τώρα αν έχεις wind είναι άλλη ιστορία. Πάντως cosmote - vodafone υποστηρίζει τις 4g μπάντες τους το mi note pro.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν έχεις δικό σου mi account με δικαιώματα unlock bootloader: 1. Βάλε το account στο κινητό και ενεργοποίησε τα OEM unlock or Lock status 2. Μπες σε fastboot mode 3. Άνοιξε παράθυρο adb και δώσε την εντολή fastboot oem lock 4. Τρέξε το unlock tool για να κάνεις unlock Είσαι έτοιμος ” Είσαι Θεός!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, για να ξεκλειδώσω πρέπει να είμαι στην τελευταία official dev. ή μπορώ και με προγενέστερη;
-
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά έχω μείνει αρκετά πίσω, από 7.0.5.0(android 5.0.2) Ελληνική, μπορώ να πάω απευθείας σε αυτή; Σε Mi Note Pro.
-
Θέλω να πάω σε 5.1 γιατί χρησιμοποιώ xposed και δν έχει βγεί ακόμη για nougat. =============== Μαι 30th 2017, 6:21pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Εφόσον έχεις Qualcomm, θα πρέπει να κάνεις backup το EFS partition (QCN) με χρήση του QPST Tool και να το επαναφέρεις σε περίπτωση απώλειας. ” Θα το ψάξω πως γίνεται στον internet, Εκτός αν έχεις υπόψη σου κάποιον οδηγό.
-
Παράθεση από NasDriver: “Με fastboot rom αλλά υπάρχει κίνδυνος απώλειας των ΙΜΕΙ και Mac address... ” Fastboot rom μόνο official μπορώ να περάσω με mi flash ή μπορώ να περάσω και αυτήν από εδώ : Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. Επίσης υπάρχει κάποιος οδηγός επαναφοράς imei & mac adress να τον δώ για να ξέρω που μπλέκω σε περίπτωση που γίνει το κακό;